BREAKING: Berns Baitboats maakt doorstart!

Na een periode van onzekerheid is er witte rook omtrent de doorstart van Berns Baitsboats. Onder de vleugels van Ricardo Kruis, eigenaar van onder andere Voerbootverhuur.nl, gaat Berns met veel vertrouwen de toekomst tegemoet. Lees er meer over in dit artikel!


Sinds jaar en dag is Berns een grote speler in de voerbotenmarkt in de Benelux. Door de jaren heen zijn er duizenden kenmerkende Discover en Xplore voerboten verkocht door Marcel Berns en zijn team. Vorig jaar besloot Marcel zijn business te koop aan te bieden en dat was een kolfje naar de hand van Ricardo Kruis van Voerbootverhuur.nl.

Dat het oog ook wat wil begrijpen de mannen bij Berns Baitboats maar al te goed 😉

Zo’n 3 jaar geleden zette Ricardo zijn eerste stappen in de voerbotenwereld. Het duurde niet lang dat de vraag ontstond om zelf voerboten te gaan produceren. Het was dan ook een logische stap voor Ricardo om Berns Baitboats over te nemen en beide bedrijven te huisvesten onder één dak in Sassenheim!

Als je eenmaal gewend bent aan een voerboot kan je lastig meer zonder…

Als karpervisser kun je nu bij Berns & Voerbootverhuur terecht voor je nieuwe of huur Discover voerboot. Uiteraard kan je deze laten voorzien van technologische hoogstandjes zoals een dieptemeter, autopilot, GPS en meer! Mocht je eerst de voerboot willen uitproberen? Dan kun je hem een weekje huren, ideaal!

In het nieuwe team van 5 man is Ricardo het gezicht van de firma.

Ricardo aan het woord: Ik kan wel zeggen dat ik met karpervissen én voerboten mijn twee passies heb verenigd. Na het jarenlang verhuren van voerboten heb ik een goed jaar terug de eerste stappen gezet in het zelf ontwikkelen van een voerboot. Dit plan schoven we echter aan de kant toen bleek dat Berns Baitboats te koop stond.

Als je eenmaal gewend bent aan een goede dieptemeter en een GPS systeem… dan wil je niet meer zonder!

De boten van Berns hebben alles wat een karpervisser nodig heeft: van een mooi design tot prettige vaareigenschappen en van geavanceerde dieptemeters tot nieuwe innovaties. Op dit moment zijn we ontzettend druk met het door-ontwikkelen van de boot! De focus ligt vooral op de Discover voerboot en ondersteunen de Xplorer MK1 en MK2 zover als mogelijk is. Er gaan grote updates komen die we hopelijk op Carp den Bosch 2025 kunnen tonen.

De Discover Baitboat is het paradepaardje van de Berns mannen!

Sinds de overname van Berns hebben wij veel feedback tot ons genomen van de bestaande klanten. Hiermee zijn we flink aan de slag gegaan en inmiddels de meeste ‘openstaande’ problemen opgelost. Ook hebben we een deel van de garanties overgenomen zodat iedereen weer met een gerust hart kan vissen!

Het bereik van de handzender is flink verbeterd door de jaren heen.

De afgelopen 6 maanden hebben we dan ook keihard gewerkt en inmiddels krijgen en lezen we weer veel positieve reacties terug, daar doen we het voor! Doordat we dit jaar de focus hebben liggen om alles op de rit te krijgen hebben we nu nog geen showroom. We verwachten volgend jaar deze stap te kunnen maken. Daarnaast hebben we naast ons pand water liggen, we kunnen dus direct testvaren en onze producten aan jullie laten zien. 

Vang je meer karpers dankzij een goede dieptemeter? Wij denken van wel!

Zoals hierboven al gezegd is Voerbootverhuur.nl inmiddels ingevoegd in Berns, hierbij is dus ook de mogelijkheid ontstaan om eens een weekje een boot te testen mocht je toch twijfels hebben. De naam en de huisstijl van Berns zal eind dit jaar ook veranderen. We willen graag een frisse jas aantrekken en een nieuw hoofdstuk van Berns inluiden. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst van Berns en kijken uit ernaar uit om iedereen op Carp Den Bosch 2025 te ontmoeten!

De Discover Baitboat, de parel uit het Berns gamma!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via de website of de diverse sociale media kanalen. Wij kijken enorm uit naar de komende jaren en hopen jullie te mogen begroeten als klant. Wellicht vaar jij deze zomer met een gloednieuwe Discover voerboot óf huur je een boot voor jouw volgende vistrip, het kan allemaal 🙂

Een fonkelnieuwe voerboot óf er eerst eentje huren? Het kan bij Berns!

Volg Berns Baitboats op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Of bezoek www.bernsbaitboats.com en www.voerbootverhuur.nl voor meer informatie!

Bekijk ook