Black Friday: veel KORTING bij House of Carp!

Black Friday komt eraan en dat betekent: héél veel KORTING! Een shop waar je daarom zeker even moet rondneuzen is House of Carp. Tussen 17 en 28 november pakken ze zoals gewoonlijk heel goed uit, dus lees snel verder!


Korting bij House of Carp!

Team House of Carp aan het woord: We zetten dit jaar GROOTS in tijdens de Black Friday dagen. Kortingen tot maar liefst 40 procent… Wat wil je nog meer?! Handige items van RidgeMonkey, koelboxen en drinkware van Dometic en meer. Lees hieronder snel meer hoe je extra voordelig je uitrusting kan gaan upgraden!

Kortingen tot en met 40% tijdens de Black Friday dagen bij House of Carp!

Koken met Ridgemonkey

De Ridgemonkey Granite Pan… Eentje die je gewoon in je bezit moet hebben. En NU is dé kans want bij House of Carp scoor je de complete Granite range van Ridgemonkey met maar liefst 25 procent korting! De pannen hebben een nieuwe granite style coating die ze sterker en duurzamer maakt. Ook hebben ze verbeterde anti-aanbak eigenschappen. Ideaal dus!

De Granite Range van RidgeMonkey is het neusje van de zalm voor koken aan de waterkant!

Af en toe heb je zomaar die eindeloze kookinspiratie. Of je vist een gezellige social waarbij er lekker wat eten klaargemaakt moet worden. De Ridgemonkey Full Kit Portable Dual Stove System komt dan perfect van pas. Een superstabiel vierhoekig ontwerp, verstelbare opvouwbare poten en een unieke snelkoppeling voor het gebruiken van je tweede brander op dezelfde gasfles, zitten er allemaal op. Bij ons nu een knaller van een deal, dus wees erbij!

Scoor extra voordelig het RidgeMonkey Full Kit Portable Dual Stove System bij House of Carp!

Dometic koelboxen

De Dometic passieve Koelboxen, wie kent ze niet?! Het is er nu misschien niet echt weer voor, maarrr… ze zijn nu wél extra scherp geprijsd, speciaal voor de Black Friday dagen. Daar komt nog eens bij dat je er GRATIS vier of acht Dometic Ice Packs bij krijgt! Koelen met korting dus…

House of Carp
De koelboxen van Dometic zijn super betrouwbaar en nu extra SCHERP geprijsd!

De winter komt eraan, dus een warme drank aan de waterkant kan gewoon niet missen. We hebben vanaf dit jaar bij House of Carp de Dometic thermo Drinkware range in het assortiment. Perfect voor je favoriete koffietje of thee en ook deze kun je nu met korting bestellen: 20 tot wel 30 procent. Nu is het alleen nog kiezen tussen de verschillende kleuren zoals Ore en Moss.

Warme truien

Onze welbekende en gewilde karperkleding met diverse toffe opdrukken zijn nu met 30 procent korting te verkrijgen. De hoodies zijn maar liefst in vier kleuren te verkrijgen (groen, zwart, bordeaux rood en roze) en gaan vanaf maat S tot en met 5XL. De joggers zijn er in de kleuren groen en zwart en gaan ook vanaf maat S tot en met 5XL. Voor ieder wat wils en ja, wees nu eens eerlijk: wie kan er geen warme trui gebruiken deze dagen?

House of Carp
Een warme trui of jogger komt altijd goed van pas!

Black Friday deals

Naast al deze te gekke Black Friday Deals hebben we ook op al de andere bekende merken 20 procent korting tijdens deze kortingsdagen. Denk aan merken als Forge Tackle, RidgeMonkey, Ashima, WOLF, Fortis Eyewear, Sticky Baits, My Baits, Baitworld en meer. Wacht dus niet langer en scoor NU jouw favoriete product in onze webshop!

House of Carp
Scoor NU jouw favoriete product in de webshop van House of Carp.

De House of Carp Black Friday Days starten dit jaar op vrijdag 17 november en eindigen op 28 november 2023.

Happy shopping!

Team House of Carp


Voor meer info ga je naar de website van House of Carp! Volg ze ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes én korting.

Bekijk ook