Berns Baitboats zet de Xplore MKII in het voorjaarszonnetje!

Nu het voorjaarszonnetje flink zijn werk doet, zoeken heel wat karpervissers de waterkant op. Om je concurrenten te slim af te zijn, kan een voerboot heel wat extra voordelen bieden. In deze update zetten wij de Berns Baitboats Xplore MKII in de spotlight!


Over de Xplore MKII

De mannen van Berns Baitboats aan het woord: De afgelopen jaren is de Xplore Baitboat uitgegroeid tot een begrip onder vele karpervissers. Om dit voor de komende jaren zo te houden hebben de we de voerboot verder doorontwikkeld en is in 2020 dé Xplore MKII op de markt gekomen!

berns baitboats
Deze voerboot heeft al heel wat vissers gelukkig gemaakt!

We hebben diverse eigenschappen van de Xplore baitboat verbeterd. Zo heeft de ondermal een kleine metamorfose gehad: deze wordt nu vervaardigd met verstevigd 6mm ABS kunststof. Ook zijn de voerkleppen-bevestiging en de voerkleppen zelf opnieuw ontworpen. Door de vernieuwde RVS voerklepassen gaan de voerkleppen nu nog soepeler open!

voerboot karpers
Met een voerboot kun jij een stapje voor zijn op jouw concurrentie.

Dankzij de nieuw ontworpen motor/servo bracket is de montage een fluitje van een cent geworden. Hierdoor zijn foutmarges tijdens montage uitgesloten en wordt de productietijd aanzienlijk verkort. Uiteraard zijn de uitstekende vaareigenschappen en de zeer korte draaicirkel ongewijzigd gebleven!

Extra voordelig met de combi deals

Er zijn maar liefst drie (!) voordeelpakketten beschikbaar op onze website. Deze pakketten bestaan uit een Xplore MKII én een dieptemeter. De volgende dieptemeters zijn beschikbaar met extra korting in combinatie met de voerboot:

  • Toslon TF520 (€ 1529,00) dit in combinatie met een Xplore MKII in het wit of in het zwart.
  • Raymarine Dragonfly (€ 1799,00) dit in combinatie met een Xplore MKII in het wit of in het zwart.
  • Raymarine Dragonfly & GNSS (€ 2499,00) dit in combinatie met een Xplore MKII in het wit of in het zwart.
dieptemeter berns baitboats
Het is heelrijk om je voerboot te koppelen aan een degelijke GPS.

Nu ook verkrijgbaar: bait spreader en andere accessoires

Continu innoveren, Nederlandse vakmanschap en waar nodig het assortiment uitbreiden, dat zijn voor ons erg belangrijke pijlers! Het afgelopen jaar hebben we daarom de bait spreader toegevoegd, een luxe tas en meer! Te beginnen bij de bait spreader. Met dit handige tooltje kun je ervoor zorgen dat jouw voer niet op één hoop ligt. Deze kleine machine kan jij bovenop de voerboot monteren en deze verspreidt jouw voer over de gewenste stek. Dit komt voor de karper anders over dan zo’n ‘hoopje gevaar’! Voor velen een uitkomst die het droppen van een “hoopje” voer nadelig vonden bij het gebruik van een voerboot.

De bait spreader monteer je gemakkelijk op de Xplore MKII.

Luxe (waterdichte en gevoerde) camouflage tas 

Als je zulke investeringen doet, is het wel zo fijn om je gear netjes op te kunnen bergen. En uiteraard hebben we hier aan gedacht! Zo hebben we twee varianten ontwikkeld die beiden waterdicht zijn. Ze zijn voorzien van genoeg plaats waardoor je eenvoudig je voerboot, afstandsbediening en eventueel je dieptemeter in op kan bergen!

voerboottas
Dat bespaart je al snel beschadigingen aan jouw pronkstuk! 😉

Veel visplezier dit jaar!

Team Berns Baitboats


Neem zeker eens een kijkje op de website van Berns Baitboats voor meer informatie wat betreft prijzen, betaalmogelijkheden en andere interessante items!

Bekijk ook