ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

XL trip met vrienden op een groot water in Frankrijk – Team Trakker

Vakantie, vrienden en prachtige karpers vangen; dat willen we toch allemaal?! Bas van de Werff vertrok met drie vrienden naar Frankrijk voor een tiendaagse sessie. Het resultaat is een super toffe video waar humor, vriendschap en mooie karpers in naar voren komen. Bekijk ‘m snel hieronder!


Bas van Trakker aan het woord: Een vriendentrip op zich is al geweldig. En als je dit kan doen op een van de mooiste openbaren wateren van Frankrijk in combinatie met prachtig weer en fantastische vangsten, is dit natuurlijk maximaal genieten! In mijn ogen laat deze video zien hoe een trip naar Frankrijk moet zijn.

Video

Deel 1

Met ze alle lekker op pad gaan, een plan maken van aanpak maken, hard werken, hard vissen, keihard lachen en tussen door nog prachtige vissen vangen. In totaal zijn we 10 nachten op pad geweest en deze trip wordt opgedeeld in twee delen. Deel 1 kunnen jullie nu hierboven bekijken. Bijna 40 minuten lang actie, humor en prachtige vissen.

Bas met een prachtige karper uit het eerste deel!
Naast deze schub weet Frank in deel twee zijn PB te vebreken.

Een kleine teaser naar deel 2: daarin verbreekt Frank van Schaik zijn PB en ik kan alvast verklappen dat was echt een MEGA BAK.

Veel kijk plezier en we horen graag in de comments op YouTube wat jullie van de film vonden.

Bas van de Werff


Vergeet niet te abonneren op het YouTube-kanaal voor nog meer video’s!

Bekijk ook