WARM de winter in met deze tips van Nash!

Koud, donker en veel nattigheid… Dat gaan we de komende periode weer een hoop meer zien en daarom is het belangrijk om lekker warm en comfortabel aan het water te zijn. Hoe je dat het beste doet vertellen de heren van Nash je in dit artikel!


Team Nash aan het woord: Je voelt het al best goed als je een nachtje doet of als je gewoon buiten komt… Het begint langzaam kouder te worden. Het najaar is natuurlijk al begonnen maar het duurt niet lang meer voordat de winter z’n intrede doet. En dat vereist wel wat (kleine) aanpassingen in je uitrusting om comfortabel te kunnen blijven vissen. Gelukkig weten we dat als geen ander en daarom lichten we een aantal gave producten voor de koudere maanden voor jullie uit én een paar handige TIPS: #GETWARM!

Nash
Het kan al behoorlijk koud zijn de komende weken!

Nieuwe Nash Titan

Ben je op zoek naar meer comfort en wil je die lange nachten een beetje fatsoenlijk overbruggen? Dan komt een iets grotere tent heel erg goed uit, zeker met een overwrap en een grondzeil of ‘capsule’. Heb je onze nieuwe Titans al gezien? Hét neusje van de zalm als het gaat om extra comfort en bescherming voor als je aan het water bent in het najaar. De extra ruimte én stahoogte zorgen niet alleen voor comfort, maar maken die soms vervelende, lange nachten ook aangenamer. De Titan is dé oplossing!

Nash
Naast dat de Titan gewoon ontzettend goed is, ziet hij er ook nog eens ‘carpy’ uit!

Overwrap

Zeker! We snappen het echt wel als je gewoon een kleine tent wilt blijven gebruiken. Ook dan hoef je helemaal niet in te leveren op comfort. Neem de eerstvolgende keer gewoon een grondzeil mee en rust je tent uit met een overwrap. Zo hou je de warme lucht binnen en condenseert het veel minder snel. Zo maak je echt het verschil en kun je het langer uithouden aan de waterkant.

Nash
Met wat aanpassingen kun je ook gewoon je compacte tent blijven gebruiken.

Sleepsystem

Tja… Zó lekker liggen dat je eigenlijk niet eens meer beet wílt krijgen. Dat risico is zeker aanwezig als je kiest voor ons nieuwe MF60 sleepsystem. Dat betekent natuurlijk wel dat het een ideaal bed is bij koud weer. Je bed uit rillen van de kou is voor altijd verleden tijd en je hebt slaapcomfort van de bovenste plank. Vergeet daarbij natuurlijk de ultieme warmte niet die het MF60 sleepsystem je biedt. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m dan even op de website! En je ziet het hieronder al: openlucht of het minimale aan ‘shelter’ hebben is totaal geen probleem met de warme MF60…

Heated blanket

Met één druk op de knop gegarandeerd een warme slaapzak hebben. Hoe mooi is dat?! Je kent het wel: net die ene regenbui op je ‘dak’ als je net een dubbelrun krijgt… Of dat je het wel heel koud hebt gekregen omdat die vis midden in de nacht muurvast zat… Met een Heated Blanket is jouw bed al lekker voorverwarmd. Geen overbodige luxe! Met een simpele druk op de knop weet je zeker dat je comfortabel kan slapen tijdens de koudste nachten. De Heated Blanket is superlicht, compact én werkt middels een powerbank. Top toch?!

Nash
“Zo, ik kom er niet meer uit vannacht”, aldus iedere Heated Blanket-gebruiker;-)

Nash kleding

Het belangrijkste moet je niet vergeten natuurlijk: GOEDE kleding. Zowel onze ZT als de Scope HD kledingreeksen zijn megagoed voor de koudere maanden en bieden alles wat je nodig hebt. Warmte, comfort en duurzaamheid. Vorig seizoen waren deze ‘winter-Essentials’ gauw uitverkocht en dat is niet voor niets. Er zit dus maar één ding op: wees er ook dit winterseizoen snel bij. Want warm blijven begint bij goede, hoogwaardige kledij!

Nash
Goede kleding zoals de Nash ZT én de Scope HD kleding is gewoon een MUST tijdens de koudere maanden!

Maak je najaars-sessie vanaf nu comfortabeler, aangenamer en warmer met het assortiment van Nash. Zo kun je je het best concentreren op datgene waar het om draait: vissen én vangen!

Veel warme momenten gewenst!

Team Nash


Benieuwd naar het assortiment van Nash? Je vindt alles op de website, neem dus snel een kijkje! Volg ze ook op Instagram, Facebook en YouTube voor de laatste nieuwtjes, gaafste video’s en mooiste producten.

Bekijk ook