ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vul jouw uitrusting aan met één van de items uit de Compac range van Korda!

Compacte tassen, foudralen en andere opbergtasjes, in deze Compac range is aan alles gedacht! Iedere jaar weten de mannen van Korda ons dan ook weet te verbazen met nieuwe producten die het bekijken altijd waard zijn. Bekijk de onderstaande video en wie weet zit er een item tussen dat nog ontbreekt in jouw uitrusting!


Video

In de onderstaande video deelt Michiel Pilaar zijn ervaring met enkele items uit de Korda Compac Luggage range. Daarnaast komen er ook een aantal nieuw producten voorbij die jij niet wilt missen! Bekijk dus snel de video.


Nieuwe items uit de Compac range

Team Korda aan het woord: vul jouw uitrusting aan met één van deze items uit de onze Compac range voor het nieuwe visseizoen! In de bovenstaande video wordt andere de welbekende carryall, organiser, camera bag, sleeve en verschillende coolbags besproken. Daarnaast komen er ook twee nieuwe producten voorbij, namelijk de Compac Cooler (+ coolpack) en Compac Tea Set (2 piece).

Korda Compac Cooler

Ben je op zoek naar de ultieme koeltas/ box voor het vissen om al het eten (en drinken) in perfecte conditie te houden tijdens langere sessies? Kijk dan niet verder!

Korda Compac range.
De ultieme koeltas/ box van Korda is in een nieuw “jasje” gestoken.
Korda Compac range.
Zo heeft die als enige de camouflage print.

De Cooler is dé tas om voedsel en aas zo lang mogelijk koel te houden. De gesloten-cel en niet-absorberende hoge isolatie zorgt voor een zo laag mogelijke binnentemperatuur die nog verder kan worden verlaagd door toevoeging van coolpacks. Deze versie heeft exclusieve custom camouflage print die uniek is!

Korda Compac Tea Set

Nu is er een speciaal voor je koffie en thee spullen, in de vorm van de Compac Tea Set, die ervoor zorgt dat het maken van een kopje thee (of koffie) aan de oever nog nooit zo gemakkelijk is geweest!

Korda Tea set.
Uiteraard mag een bakje koffie (of thee) niet ontbreken aan de waterkant.

Team Korda


Bekijk alle producten van Korda op hun website en volg ze op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Eerder publiceerde we ook al een andere video over de Compac range.

Bekijk ook