ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vergroot het bereik van de Deeper op jouw voerboot!

Het team van Deeper heeft een nieuw product ontwikkelt wat jouw bereik eenvoudig uitbreidt tot 200 (!) meter. En het mooie is, hij werkt in combinatie met de meeste Deeper modellen!* Michiel Pilaar nam de proef op de som. Benieuwd naar het resultaat? Scroll dan verder!

Compatibel met de Deeper PRO, PRO + en CHIRP +2.


Michiel aan het woord: We kennen allemaal wel dat handige ‘apparaatje’ waarmee je snel en gemakkelijk een water in kaart brengt, zowel vanaf de kant of vanuit de boot. Zo kan je de Deeper aan je hengel bevestigen, aan de boot of voerboot. En speciaal voor de groep karpervissers die ‘m op de voerboot gebruiken, heeft Deeper een Range Extender Kit ontwikkeld. Hiermee vergroot je het bereik tot wel 200 (!) meter, precies genoeg voor een voerboot! Want zeg nou eerlijk, vaar je ooit verder dan 200 meter?

De Range Extender Kit is dus een waterdicht apparaat dat de Wifi verbinding uitbreidt. Hij is gemakkelijk te installeren en je koppelt hem eenvoudig aan de telefoon en sonar. Daarnaast heb je geen constante voeding nodig, want het apparaat wordt gevoed door een batterij die tot 14 uur meegaat. In de onderstaande video legt Michiel meer uit over deze handige tool ⤵️

Binnenkort verschijnt er nog een video over het gebruik van verschillende Deepers, houd daarvoor de website in de gaten!


De Range Extender Kit is verkrijgbaar voor €179,99. Klik hier voor meer informatie of bestel ‘m gelijk!

Bekijk ook