Vakantiegeld dagen: tot wel 50%(!) korting bij House of Carp!

Je vakantiegeld goed besteden? Dan moet je zéker even een kijkje nemen bij House of Carp. Tot en met 29 mei kun je profiteren van HOGE kortingen. In deze update vertellen de mannen je er meer over.


Toffe acties bij House of Carp

Team House of Carp aan het woord: Na het overweldigende succes van vorig jaar kunnen onze klanten ook dit jaar weer optimaal profiteren van hoge kortingen. Het einde van de maand mei komt in zicht en dat betekent: VAKANTIEGELD! Daarom staan er tot en met 29 mei diverse toffe acties LIVE in onze webshop.

De hoogste tijd om NU korting te pakken.

Om jullie zo optimaal mogelijk te laten profiteren van het vakantiegeld geven wij in onze webshop op diverse bekende merken maar liefst vijftien procent korting! Denk aan merken als RidgeMonkey, Forge Tackle, Dometic, Sonik Sports, Pro Line, Fortis Eyewear, ETM-TEC, Ashima, Sticky Baits, My Baits en Baitworld. Naast deze korting hebben wij nog tal van andere deals die oplopen tot maar liefst 50 procent korting!

Sonik Xtractor

De Sonik hengelrange is verder uitgebreid met de meest recente XTRACTOR PRO. De hengels zijn verder doorontwikkeld en te verkrijgen in een 9 of 10ft versie met een ‘shrink’ of kurken handgreep in verschillende testcurves. Tijdens deze actieperiode te verkrijgen met maar liefst 20 procent korting, de andere items van Sonik Sport met 15 procent.

House of Carp
Deze prachtige hengeltjes kun je NU extra voordelig scoren.

Ridgemonkey Deal

Speciaal voor deze dagen hebben wij een SUPER deal van RidgeMonkey. De welbekende en de van goede kwaliteit korte joggers in groen en grijs, zijn nu te verkrijgen met maar liefst 50 procent korting. Hierbij geldt: OP=OP. Van €39,99 nu voor €19,95. Een bijpassend t-shirt? Ook die zijn verkrijgbaar met een korting van 20 procent in het groen en zwart. Zo heb je dus een complete RidgeMonkey zomeroutfit voor maar €37,90.

House of Carp
Extra goedkoop en stijlvol aan de waterkant!

Het complete RidgeMonkey assortiment is tijdens de ‘House of Carp Vakantiegeld Dagen’ te verkrijgen met 20 procent korting. Bij sommige items kan de korting zelfs oplopen tot wel 50 procent. De RotaBlock Marker en de Vault Solar Panel 80W zijn daar mooie voorbeelden van. Bekijk ze hier!

Forge Tackle tassen

Ben je opzoek naar een veelzijdige, multifunctionele, waterdichte tas? Bekijk dan zeker eens de EVA bags uit het assortiment van Forge Tackle. Ideaal voor tijdens je karpertrip naar het buitenland of als je vanuit de boot vist. De Forge Tackle EVA Table Top Bag Camo is nu van €54,95 afgeprijsd voor €46,70.

House of Carp
De ‘bags’ van Forge Tackle staan bekend om hun degelijkheid terwijl je spullen ook nog eens kurkdroog blijven.

Een verborgen parel uit het Forge Tackle assortiment is de ‘Multi Ruckbag’. Deze veelzijdige en vooral zeer complete rugzak word geleverd inclusief acht ‘Easy Pouches’ ter waarde van €61,92. De Multi Ruckbag is een rugzak en draagtas in één en is zo ontworpen dat ook de meest populaire tackleboxen erin passen. Nu te verkrijgen met maar liefst 30 procent korting van €129,99 voor €89,99.

House of Carp
Georganiseerd naar de waterkant doe je met de Forge Tackle Multi Ruckbag.

Naast de Forge Tackle Combi Deals is het overige assortiment met maar liefst vijftien procent korting te verkrijgen.

Dometic Cool-Ice

Hoge buitentemperaturen, oneffen terrein, stof en modder? Voor de ‘onverwoestbare’ Dometic ‘passieve’ koelboxen is dat geen probleem. Beide modellen van de Cool-Ice range in de groene uitvoering zijn nú te verkrijgen met 20% korting en 8 GRATIS koelelementen. De Dometic Cool-Ice WCI 22 van €149,00 nu voor €119,95 en de Dometic Cool-Ice CI 42 van €299,95 voor €239,95.

House of Carp
Pak nu je kans bij House of Carp en hou je eten en drinken lekker vers en koel.

Alvast een goede zomer toegewenst en tot ziens in onze webshop!

Tot snel!

Team House of Carp


Ga snel naar de webshop van House of Carp voor nóg meer korting en producten! Volg ze ook even op Instagram en Facebook!

Bekijk ook