De favoriete boilie van Mike Thille, Jelmer Simmes & Martin Post

Het VOORJAAR staat voor de deur: hét perfecte moment om je seizoen te beginnen. Twijfel je nog over je aaskeuze? Check dan deze update waarbij de topvissers van Originals; Jelmer Simmes, Mike Thille én Martin Post je vertellen wat hun favoriete boilie voor 2023 is.


Instant werking

Jelmer Simmes aan het woord: Ik ben sinds vorig jaar consultant voor Originals en dat was even een sprong in het diepe. Mijn oude vertrouwde leverancier stopte ermee en dus koos ik uiteindelijk voor het Nederlandse aasmerk Originals. Een nieuw aasmerk betekent altijd even wennen maar ik heb mijn draai rap gevonden! De instant werking van het Originals aas past precies binnen mijn visserij, en ook tijdens voersessies voldoet het aas aan mijn hoge verwachtingen. Mijn persoonlijke favorieten zijn de Bloodworm & Krill Caramel.

Jelmer heeft al geweldige successen in de winter geboekt met het aas van Originals!

Afgelopen najaar en winter boekte ik best wel bizarre resultaten op riviertjes en kanalen bij mij in de buurt en die waren deels toe te schrijven aan het aas. Veelvuldig lag de onthaakmat vol met ontlasting van de boilies en dat is voor mij altijd een teken dat de karpers er graag van eten.

De instant werking van de Bloodworm zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de karper!

Natuurlijk blankte ik ook een aantal keer, onder andere de laatste keer tijdens een ijskoude riviersessie in Frankrijk. Maar dat hoort er ook bij. Waterkeuze en periode lagen daaraan ten grondslag, want mijn vertrouwen in het aas is 200%!

‘Mike-Mix’

Mike Thille aan het woord: Iedereen die mijn visserij een beetje kent weet dat ik groot fan ben van partikels en naturals. Toch is dit de periode waarin ook boilies een belangrijke rol gaan spelen in mijn visserij. De hogere voedingswaarde is waar de karper nu naar op zoek gaat en ook tijdens mijn buitenlandse trips zijn boilies onmisbaar.

originals
Voor Mike is het helder: boilies gaan steevast mee als hij naar het buitenland gaat!

Mijn favoriete mix is een combinatie van Krill Caramel en Bloodworm. Krill Caramel doet het al jarenlang supergoed en vooral de instant werking past perfect bij mijn korte buitenlandse trips. Dit jaar wil ik me ook wat meer op de Nederlandse visserij gaan focussen en daarbij kies ik voorlopig voor een combinatie van Bloodworm en Krill Caramel. Op één of andere manier werkt deze combinatie erg goed (ik hoor dat ook van veel andere vissers) en dat geeft me ontzettend veel vertrouwen voor dit jaar.

originals
Een echte ‘Mike-Mix’… Partikels gecombineerd met de Krill Caramel!

Nieuwe boilie van Originals

Martin Post aan het woord: Een favoriete boilie voor 2023? Heb je even, haha… Afgelopen jaren stond mijn visserij op een iets lager pitje (twee eigen bedrijven en de komst van een kleine was even wennen), maar voor 2023 staan er weer veel gave sessies op de planning. Onder de radar ben ik zelfs alweer een paar keer op pad geweest en de eerste vissen liggen alweer op de mat. De Krill Caramel is daarbij een vaste waarde in mijn visserij. Vooral in het voorjaar waarbij ik stekken graag wat langer aanvoer, soms zelfs wekenlang. De uitstekende smaak en goede vertering zorgen ervoor dat ik al jarenlang op dit heerlijke aasje kan vertrouwen.

originals
De visserij van Martin Post speelt zich vaak onder de radar af, maar ook daarin blijkt zijn tactiek én aaskeuze vaak succesvol!

Sweet Almond

Achter de schermen hebben we afgelopen half jaar trouwens aan een nieuw gaaf bolletje gewerkt, de Sweet Almond. Die ga ik de komende maanden in het voorjaar sowieso fanatiek inzetten. Het vertrouwen in deze nieuwe zoete bol is torenhoog en de resultaten op de eerste testbatches liegen er niet om. Voor mij een extra motivatie om er dit jaar weer hard tegenaan te gaan. Meer informatie over deze boilie volgt snel. STAY TUNED, schrijf je in voor de nieuwsbrief want de lancering wil je echt niet missen!

originals
Vanaf 30 maart verkrijgbaar: de nieuwe Sweet Almond van Originals!

Veel succes dit voorjaar!

Team Originals


Wil je niets missen van de lancering van de nieuwe Sweet Almond? Check dan de ‘socials’ van Originals en volg ze op Instagram, Facebook en Youtube.

Bekijk ook