Ticketverkoop KWO ACTION DAY is gestart – [Laatste Early Bird tickets]

De tickets vliegen als warme broodjes over de toonbank en de laatste ‘Early Bird’ tickets staan momenteel in de verkoop. Wil jij bij deze speciale editie zijn voor 50% van de prijs? Scoor dan nu tickets!

Meer info lees je hieronder ⤵️


Team van KWO: Zondag 04 juni is het zover; de KWO Action Day 2023! Samen met ruim andere 30 (!) merken en veel bekende vissers uit de Benelux gaan we jouw en je vismaten een onvergetelijke dag bezorgen aan De Koperen Plas in Zwolle. Rondom het water zijn er diverse activiteiten te vinden; leer beter werpen, knoop de ‘beste’ rigs en ga het water op! Test daarnaast de nieuwste producten uit in de praktijk van tientallen merken én ga daarna langs bij het verkoopplein om de ‘beste’ deal te scoren.


KWO bestaat 25 (!) jaar

Ontmoet deze dag niet alleen het team van KWO, maar nog veel meer bekende vissers uit de Benelux! Ze delen graag tips en tricks om jouw kennis en succes te vergroten. Is er dan nog een reden om niet te komen? Als je het ons vraagt niet!

Bekijk hier alle deelnemers, activiteiten en binnenkort ook het programma!

KWO Action Day
KWO bestaat 25 (!) jaar.

We bestaan dit jaar ook 25 jaar én dat vieren we op de Action Day! Zo is er een DJ aanwezig die de laatste ‘hits’ draait, blikken Michiel en Mark terug op 25 jaar KWO en geven we drie DIKKE prijzen weg. Kortom, scoor snel een ticket en dan zien we jou 04 juni aan De Koperen Plas in Zwolle.

Team KWO


Bekijk hier alle deelnemers, activiteiten en binnenkort ook het programma!

Bekijk ook