ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Succesvol karpervissen in korte tijd met Ben van Boekel!

Ben van Boekel heeft een druk leven en moet zijn vistijd slim indelen. Tijdens korte sessies weet hij toch telkens weer mooie vangsten te boeken. Hoe hij dit doet legt hij uit aan onze Robin Bulters tijdens een gezellig social op een tof Nederlands watertje! Reken maar dat Ben enkele nuttige tips & tricks voor jullie klaar heeft staan.


Ben van Boekel aan het woord: Als ik één ding moest thuislaten, dan is dat een barrow! Je bent namelijk al snel geneigd om deze helemaal vol te laden en dat is naar mijn mening helemaal niet nodig. Mijn visserij bestaat voor het grote deel uit slechts één nachtje, en vaak doordeweeks. Als docent (en ja, ik geef het vak karpervissen) werk ik de hele week en dan is de tijd beperkt. Door kort een nachtje te vissen, weet ik veel succes te boeken. Benieuwd hoe? Kijk dan de video hieronder!

KWO Redactie


Bekijk nog meer video’s van Ben op het YouTube kanaal van Korda.

Bekijk ook