SUCCESVOL karpervissen in de winter!

Iemand die niet stilzit in de winter is Ricardo Koster. Afgelopen maand ging Robin Bulters met de camera bij hem langs aan de waterkant om erachter te komen hoe zijn voorbereiding, aanpak en tactieken eruit zien.


Onder de rook van Rotterdam vist Ricardo Koster van Avid Carp een middagje voor de camera onder “ijzige” omstandigheden. Hij heeft gekozen voor water met goed visbestand, omdat het in de winter toch lastiger is om een karper te prikken.

Video

Assortiment van Avid Carp

Blijf deze winter lekker warm met de kleding van Avid Carp. De mannen hebben een uitgebreid assortiment, dus keuze zat! Daarnaast vist Ricardo ook met de end-tackle van Avid.

Simpel, maar effectief!

Zo kiest hij er in de winter voor om een instant te vissen met attractief is. De rig die hij daarbij inzet is vrij “simpel”, namelijk de D-Rig. Deze is overal inzetbaar en dat maakt hem dan ook zo interessant. Je kan ‘m bevissen met een pop-up of snowman, de mogelijkheden zijn enorm. Wil je nou nog meer (winter)tips? Volg Ricardo dan zeker op Instagram.

Succes deze winter!

KWO Redactie


Sinds kort vist Ricardo Koster met de KWO Specials, en niet zonder succes! Neem gerust eens een kijkje in het assortiment. Vergeet ‘m ook niet te volgen op Instagram voor super gave plaatjes.

Bekijk ook