Start jouw seizoen goed en profiteer van hoge kortingen!

Het voorjaar staat inmiddels voor de deur en dat betekent dat het tijd is om jouw uitrusting weer op op te brengen. Mis je wat? Neem dan een kijkje in het assortiment van House of Carp, want tijdens hun ‘Dolle, Dwaze, Karperdagen scoor je korting tot wel 45 (!) procent. Neem snel een kijkje!


Team van House of Carp: We zijn alweer een aantal weken druk bezig om de webshop gereed te maken voor dé Kick Off van het seizoen! Wat kan je dit jaar allemaal verwachten? Op bijna alle merken kortingen vanaf 20% en op geselecteerde producten loopt deze op tot wel 45%.

Tot wel 45% korting op RidgeMonkey kleding.

Toffe deals van RidgeMonkey

We hebben een aantal toffe kledingdeals van RidgeMonkey LIVE staan met wel 45% korting; onder andere de RidgeMonkey Waterproof Coat Green. Afgeprijsd van €183,99 voor €99,50, perfect voor de regenachtige voorjaarsdagen. Neem hier snel een kijkje tussen alle items.

Daarnaast was op Carp Den Bosch de lancering van de nu al niet meer weg te denken Granite Cookware Range. Deze geweldige, hoge kwaliteit pannen zijn ook bij House of Carp te verkrijgen met 20% korting. Koken was nog nooit zo leuk aan de waterkant.

Koken aan de waterkant was nog nooit zo leuk!

Wat is nieuw in ons assortiment?

Bij House of Carp zeggen we: “stilstaan is achteruitgaan”, dus ook dit jaar hebben we geïnvesteerd in verbreding van ons assortiment. Wij kunnen met gepaste trots melden dat wij dit jaar de merken: ETM-TEC, Rod Hutchinson en SONIK Sports hebben opgenomen in ons assortiment!

Een nieuw naam in het assortiment van House of Carp.

Om dit te vieren hebben wij op de welbekende Sonik Xtractor Pro 5000, Insurgent 5000 & 6000 molens een korting van maar liefst 35%. Zo is Sonik Insurgent 6000 nu afgeprijsd van €109,95 voor €71,47. Daarnaast hebben wij de nieuwe hengels van Sonik Sports in ons assortiment opgenomen en deze zullen tijdens onze Kick-Off gelijk met 20% korting te verkrijgen zijn.

Op zoek naar nieuw molens?

Dit is nieuw van Forge Tackle

Al groot fan van de Forge Tackle Mini Rod Pod X2 & X3? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf dit seizoen komt Forge Tackle met het broertje en zusje van deze range namelijk de Midi en de Spaci Pod 2-3 Rods (Maxi). Nieuwsgierig geworden? Neem dan een snel een kijkje in onze webshop en ontdek meer features van deze geweldige producten. Vergeet ook niet dat je tijdens de Dolle, Dwaze Karperdagen 20% korting scoort!

Wij wensen iedereen alvast een vangrijk seizoen en hopen jullie te mogen verwelkomen in onze (web)shop tijdens de House of Carp Dolle, Dwaze Karperdagen. De actie loopt van 17 maart tot en met 31 maart 2023!

House of Carp


Neem snel een kijkje op de website van House of Carp en profiteer van alle kortingen!

Bekijk ook