Slechts 150 voorjaarsboxen beschikbaar!

Een kleine oplage, maar grote waarde in één box! Zo is die dit jaar gevuld met items om jouw voorjaarsvisserij een flinke boost te geven tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Je krijgt ruim 50% korting op de winkelwaarde én in een van de boxen zit een ‘GOLDEN TICKET’. Bekijk hieronder inhoud van de KWO voorjaarsbox.


De KWO voorjaarsbox van 2023 tikt dit voorjaar een winkelwaarde aan van ruim €100,-, maar jij scoort hem al voor €49,99. Dat is ruim 50 (!) procent korting! Daarnaast zit er nog veel meer voordeel in…

Vul jouw RCG Tacklebox

In de KWO voorjaarsbox vind je dit jaar een Tacklebox van RCG, super handig natuurlijk! Hiermee berg je al jouw spullen uit de voorjaarsbox en ander klein materiaal overzichtelijk op.

Super compacte tacklebox.

Knopen is niet meer nodig

We mogen van PB Products twee toffe rigs toevoegen aan de voorjaarsbox, namelijk de Bungy en Ronnie rig. De Ronnie Rig ken je misschien al, maar Bungy? Een zeer geavanceerde rig waarmee je zelfs de meest voorzichtige karpers kunt vangen! Door het elastiek kan de karper de onderlijn bijna niet meer uitspugen nadat hij het aas in zijn bek heeft opgenomen.

Drie handige items van PB Products.

Knoop je toch liever zelf jouw onderlijnen? Geen probleem, want in de box vind je ook soepel onderlijnmateriaal van PB Products.

Clips en lood mogen niet ontbreken

Dit jaar hebben we Nash Tackle Weed Lead Clips en Tail Rubber in de KWO Voorjaarsbox zitten! Producten waar je er geen genoeg van kunt hebben. Deze Lead Clips zullen sneller het lood lossen en zijn speciaal ontwikkeld voor wateren waar veel wier groeit. Waar je er ook geen genoeg van kunt hebben zijn de loodjes van Raptor, daar vind je er twee van in de box.

Boilienaald van Pole Position

Nog zo’n onmisbaar product in de tacklebox van iedere karpervisser is een boilienaald en daarom vind je in de box van 2023 een sterke boilienaald van Pole Position. Hiermee maak je binnen mum van tijd je rig klaar voor gebruik en kun jij op jacht gaan naar die ene voorjaarsbak!

Eem ‘glow in the dark’ boilienaald.

Haken van Avid Carp en Razor

Zonder haak kun je de vis niet haken, dus tijd om te kijken welke haken er in de voorjaarsbox zitten. Hiervoor hebben we de Carp Spirit Razor Point Continental XS, een extreem sterke haak die super scherp is. Geschikt voor gebruik met zowel pop-up als bodemaas presentaties.

Extra sterke haken van Carp Spirit.

Tevens vind je een pakje haken van Avid Carp welke weerhaakloos zijn. Ideaal voor de (betaal)wateren waar dit verplicht is. De haak is voorzien van een premium grade PTFE coating. Hierdoor glinstert de haak niet en zal deze gemakkelijker prikken. Daarnaast kan hij goed gebruikt worden zonder line-aligner, want door de speciale vorm draait de haak automatisch richting de onderlip.

Een haak die snel zal prikken.

Compleet KWO (aas)pakket

Alle end-tackle hebben we nu besproken, dus tijd voor de KWO Merch en aas! Om te beginnen een kilo van onze nieuwe Scopex Specials. De combinatie van drie zoete flavours en een volle, romige smaak bleek tijdens de testperiode een WINNENDE te zijn. De grove structuur door het toevoegen van kelp en gemalen hennep maakt deze boilie uniek én EXTREEM instant. Maak kennis met de nieuwe Scopex Special!

Het KWO aaspakket mag natuurlijk niet ontbreken.

Naast een kilo boilies, ontvang ook een Scopex Booster om nog meer attractie te geven aan het aas. Is dat dan alles? Nee, want we hebben alle KWO pop-ups gemixt in een één potje. Roze, geel of oranje, je hoeft nu niet meer te kiezen! Daarnaast hebben we ook een voorjaarsbox ook gevuld met een KWO aansteker, stickerset en keycord; items dit altijd van pas komen!


Inclusief de NIEUWE stickers.

Nog meer voordeel?

Ja zeker! Zo kan je aan de waterkant lekker bladeren door het magazine van Monkey Climber, met korting een visreis boeken bij de The Carp Specialist en extra voordelig shoppen bij De Tacklebox en Team Outdoors!

Nog meer voordeel in de box.

Wil je 10% EXTRA korting?

Koop dan een KWO Voorjaarsbox met hoodie! Er staan weer een aantal nieuwe designs in de webshop, dus bestel snel en profiteer van extra voordeel.

Nieuwe designs in de webshop 🔥

Scoor snel de KWO Voorjaarsbox want de voorraad is beperkt!

Team KWO


Bekijk ook