ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Scoor nu 15% korting bij Carpworld.com tijdens de najaars sale!

De herfstperiode is aangebroken en dat viert Carpworld.com feestelijk met een NAJAARS SALE. Een week lang profiteer je van 15% korting op het assortiment*. Hét moment dus om je uitrusting aan te vullen zodat je de aankomende maanden volgas kunt vissen!


De mannen van Carpworld.com aan het woord: Je scoort maar liefst 15% korting* op ons assortiment tijdens onze najaars SALE. Het leven is al duur genoeg, dus helpen wij jou de winter (en najaar) door. Dit doen we met een spectaculaire korting op heel veel producten. Nu is hét moment om toe te slaan! Bemachtig die gewilde bivvy, vul jouw tacklebox aan of koop die lekkere warme all season slaapzak.

Tot en met 3 oktober profiteer je van 15% korting!

Wacht niet te lang!

Deze actie loopt vanaf vandaag 27 september tot en met 3 oktober, maar wacht niet te lang! We weten uit ervaring dat het ontzettend hard kan gaan. Kom je liever langs voor advies? Wij staan altijd voor je klaar, en de koffie ook. De actie is geldig in onze winkel in Enschede en natuurlijk ook online.

Sla nu je slag en profiteer van maar liefst 15% korting* bij Carpworld.com

*Korting is enkel geldig op producten die op voorraad leverbaar zijn niet geldig op aanbiedingen, acties, beetmelders, voerboten, Shimano, Daiwa, lopende kortingscodes en winkeltegoeden.

Warme kleding voor het najaar, ook dat haal je nu voordelig in huis.

Extra korting in de SALE

Naast de 15% hebben we nog een aantal aanbiedingen met kortingen die oplopen tot meer dan 50%. Zo haal je het Trakker Core 3 Piece Winter Suit al in huis voor €104,99 in plaats van €159,99 en de Avid Benchmark Leveltech X System voor €359,99.

Bij Carpworld.com heb je genoeg keuze ;-).

Daarnaast hebben we nog veel meer stretchers, luggage, tenten, kleding en accessoires in de aanbieding! Klik hier om een kijkje te nemen.

Team Carpworld.com


Neem snel een kijkje op de webshop van Carpworld.com en profiteer van een mooie korting!

Bekijk ook