PUUR vol.15: de ‘Season Kick Off 2022’ van Bas van der Werff

Afgelopen week trapte Bas het seizoen af in het zuiden van Frankrijk samen met vismaat ‘Moos’, een trouwe viervoeter van zes maanden oud! Er werd gehoopt op mooi weer, veel vangsten en een prachtig avontuur. Benieuwd of dat allemaal is uitgekomen? Bekijk dan de onderstaande video!


Bas aan het woord: Yes, eindelijk is het weer zo ver: voorjaar! Na een lange winter is er niks lekkerder dan je auto vol te gooien voor die eerste echte Franse trip. En dit was voor mij ook de eerste trip met mijn nieuwe hond ‘Moos’, een Viszla van 6 maanden oud!

Zowel in de nacht als overdag…
… was er actie op Bas zijn hengels!

Ik besloot om diep in Zuid-Frankrijk te starten dit jaar, met als gedachten dat de temperaturen daar eerder over de 15 graden zou kruipen dan bij ons in het koude Nederland. De natuur loopt in het zuiden van Europa (meestal) een maand op ons voor. De gedachten was goed, maar hoe was de uitvoering ? Dat kunnen jullie zien in onderstaande video.

Veel kijk plezier alvast! We horen graag wat jullie van de video vonden én vergeet niet te abonneren.

Bas van der Werff


Volg Bas op zijn Instagram om op de hoogte te blijven van al zijn avonturen. Meer gave Trakker video’s zien? Check dan het Benelux YouTube-kanaal!

Bekijk ook