Profiteer van 200 (!) Vakantie Geld Deals bij Hengelsport Vught

Heb jij het vakantiegeld binnen? Neem dan zeker even een kijkje tussen de 200 (!) deals van Hengelsport Vught, want de korting kan flink oplopen!


Het team van Hengelsport Vught aan het woord: Speciaal voor jou hebben we de Vakantie Geld Deals! Producten van Trakker, Nash, Sonik, Solar en nog veel meer… nu met kortingen tot over de 50%. Profiteer snel, want op = op! Bij ons kun je een snelle levering verwachten en GRATIS verzending in NL & BE vanaf €59,-

Op zoek naar een nieuwe bivvy?

Tussen de 200 (!) deals vind je onder andere de Solar Undercover 2 Man Bivvy. Deze bivvy is nu afgeprijsd voor maar €329,99 in plaats van €629,99, dat is zo’n 48% korting! Dit is niet de enige bivvy in de sale, dus kijk snel verder op deze pagina.

Een korting van maar liefst 48%.

kant-en-klare rigs met 50% korting

Geen zin of tijd om rigs te knopen? Dan hebben we goed nieuws! De kant-en-klare rigs van Nash zijn nu afgeprijsd met 50% korting. Normaal betaal je voor 10 (!) rigs €29,99, maar nu €14,99. Tijd dus om in te slaan!

Stretchers in de aanbieding

Een compleet Sleep System van Trakker voor een scherpe prijs? Klik dan hier! We hebben namelijk een paar mooie deals voor je klaarstaan. Wat dacht je van de Trakker RLX 8 Leg Bed System voor €429,99.

Marco Nap is in ieder geval tevreden!

Dit is maar een kleine greep uit onze Vakantie Geld Deals. Klik hier om alle deals te bekijken. Veel shopplezier!

Hengelsport Vught

Bekijk ook