NIEUWJAARSACTIE I WIN een Rebelcell Outdoorbox t.w.v. ruim €1.000,-

Ja, je leest het goed! Namens Rebelcell mogen we een Outdoorbox 12.70AV weggeven inclusief lader, ter waarde van maar liefst €1.036,-. Wil jij 2023 goed beginnen? Lees dan snel deze update! Meedoen is namelijk heel simpel.


Het afgelopen jaar heb je vast en zeker de outdoorbox van Rebelcell voorbij zien komen, of wellicht heb je zelfs al overwogen om er eentje aan te schaffen voor jouw visserij. Het mooie is, dat je nu kans maakt om er één te winnen. En niet zo maar één… namelijk de krachtige 12.70 AV! Klik snel op de link hieronder en doe mee.

De Winter Deals van Rebelcell

En waar de één de prijzen verhoogt, heeft Rebelcell tijdelijk de prijzen verlaagd deze winter. Zo is onder de karpervissers de 12.70 AV erg populair.

Haal de Rebelcell 12.70 AV nu extra voordelig in huis!

Voorheen was deze verkrijgbaar voor €949,-, maar nu tijdelijk voor €899,-. Mocht je KWO member zijn dan gaat daar nog 10% korting vanaf met de speciale membercode. Liever een Rebelcell Outdoorbox winnen? Doe dan hieronder mee met de ‘nieuwjaarsactie’ en maak kans! Ga snel naar deze link, laat je e-mailadres achter en like de pagina van Rebelcell. Wie weet, win jij dan wel een Rebelcell Outdoorbox t.w.v. €1.036,-!

KWO Redactie

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook