NIEUWE items van Shimano op Carp den Bosch: mis het niet!

Nog maar een goede week en dan trappen we het seizoen van 2023 af met de GROOTSTE karperbeurs van Europa: Carp Den Bosch! Ook de mannen van Shimano zijn aanwezig en daarom kreeg het KWO team alvast een sneak-peak met wat je kunt verwachten op de beurs. Naast volop hengels, molens en carp care gaat er ook een nieuw product gelanceerd worden, dus stay tuned!

Het complete Shimano molenarsenaal zal op Carp Den Bosch 2023 te zien zijn!

Video

Bekijk het showroom bezoek hieronder:

Wat je kunt verwachten op de beurs

Zoals Kris in de video al uitlicht zijn alle hengels, molens en hoofdlijnen te bewonderen op de Shimano stand (nummer 143 in hal 1). Er zijn echter een aantal items die je zeker even vast moet houden en op molengebied zijn dat de nieuwe Ultegra XTE’s en de Aero Technium MgS XTD molens. Beide zijn recent geïntroduceerd en een absolute must-see voor iedere karpervisser!

Zowel de nieuwe en aantrekkelijk geprijsde Ultegra XTE…
…als het paradepaardje, de Aero Technium Mgs, zijn te bewonderen!

Qua hengels springt onder andere het TX-5 model eruit. Deze hengel was al te bewonderen op de KWO In Action Day 2022 maar was op dat moment nog niet te verkrijgen, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Onder andere Alijn Danau vist met dit model en hij is laaiend enthousiast (lees hier over zijn ervaring).

Alijn testte de TX-5 hengels op het ultieme Franse bakkenwater Rainbow Lake!

Naast de TX-5 zal ook de nieuwe TX-9 serie flink wat vissers enthousiast gaan maken. Deze hengel bevat een fraaie Japanse blank maar valt vooral op door de oldskool look met de kurken grip. Dit geeft de hengel een moderne en stoere uitstraling met een knipoog naar het verleden! 😉

Hoe bruut zijn deze hengels!

Carp Care

Ook op het gebied van Carp Care heeft Shimano de afgelopen tijd flink gas gegeven. Zo introduceren ze twee nieuwe landingsnetten in het Tribal assortiment: de Tribal TX Plus en de Tribal TX Extreme. Beide netten zijn ontwikkeld met de prostaffers waarin de vraag naar een multifunctioneel net vaak ter sprake is gekomen. De TX Plus heeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en is zeer breed inzetbaar. Deze steel is 2-delig maar de TX Extreme doet daar nog een schepje bovenop!

De Extreme variant is namelijk een fraai afgewerkt landingsnet waarbij je de steel op drie manieren kunt gebruiken: met één, twee of drie delen! Hiermee kun je eenvoudig wisselen tussen je visserij vanaf de kant, vanuit de rubberboot of (met drie delen) bij het vissen vanaf een hogere kade of met zigs. Het ultieme schepnet voor alle situaties!

Het Tribal TX Extreme net is onder alle denkbare situaties in te zetten!

Product launch op de beurs

Er gaat nog een nieuw product gelanceerd worden op de beurs, maar daar wilde Kris nog niets over loslaten… Des te meer reden om de stand op te zoeken in hal 1, op standnummer 143!

Heb jij een idee wat er onder de handdoek zit? Je gaat het zien op Carp Den Bosch!

Tot ziens op de beurs!

Team Shimano & KWO


Nu al meer weten over de Shimano producten uit de video? Bezoek dan de website en hou ook het Facebook, Instagram en YouTube-kanaal in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook