ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Nieuwe boilies, najaarskorting en ruimte voor eigen recepten bij Rotterdamvisaas!

Rotterdamvisaas timmert aan de weg. Vanaf 2020 hebben ze op aasgebied alles in eigen beheer: van ruwe ingrediënten tot een verfijnd eindproduct. Lees hieronder meer over het bedrijf & alle producten, maak kans op een aaspakket t.w.v. €50,- en gebruik de 10% kortingscode!


13 jaar ambacht: ruiken is proeven

Team Rotterdamvisaas aan het woord: Wij leveren alweer 13 jaar alle soorten kwalitatief, hoogstaand karperaas tegen hele scherpe prijzen én dat met niet-goed-geld-terug-garantie. Ons Rotterdamse motto is: een flavour vangt vissers, maar smaak vangt vissen. Wat je bij ons ruikt, proef je ook terug in de boilies. Zo hoort het te zijn! Een goed product verkoopt zichzelf en daarom zijn we zonder poespas en marketingtrucs vooral groot geworden door mond-tot-mond reclame. Naast een uitgebreide lijn boilies verkopen wij ook veel soorten pellets van Coppens & Skretting en koken wij al jaren vers bereide particles in grote volumes.

Naast boilies, zijn er ook diverse soorten pellets verkrijgbaar!

De geboorte van mijn eigen boiliefabriek

David Keller (eigenaar) aan het woord: In 2020 deed de gelegenheid zich voor om het bedrijf Maasland Baits bekend van het vroegere Boiliefrost en Tigerbaits (die voor ons al jaren boilies produceerde) over te nemen. Omdat ik al jaren goed contact had met toenmalige eigenaren Rick d’ Achille en Theo Pustjens. Zij gaven mij het vertrouwen en gunde het om hun kindje over te nemen. De verkoop was dan ook snel rond. Ik wilde al jaren de boilieproductie in eigen beheer hebben, maar met een fulltime baan ernaast was dit niet voor de hand liggend. Niets bleek minder waar. Een loods werd gehuurd en ik ging parttime werken. Maanden werd er op de ‘vrije’ dagen hard gewerkt om een eigen boiliefabriek op te zetten. Bloed, zweet en tranen en een hoop richtlijnen van de NVWA verder mag het resultaat er zijn!

Roterdamvisaas timmert flink aan de weg.

Als liefhebber van aas is het dagelijks werken in een “snoepwinkel’’ erg gaaf, maar ook zeer pittig! Vistijd is er bijna niet meer…. De flexibiliteit die je hebt in het maken van aas voor mezelf, bedrijven en het draaien voor klanten is supertof! Naast ons eigen gamma kunnen klanten nu ook hun eigen recepten laten draaien! Dit doen we al vanaf 50 kilo per diameter. Wij draaien eigen recepten in de diameters 14, 20, 25 en 30 millimeter. Dit kan al vanaf € 3,50 per kilogram (inclusief btw) afgehaald in Rotterdam of bezorging aan huis! Afstemmen, overleggen, produceren én daarna vangstfoto’s krijgen met blije gezichten. Daar doen we het allemaal voor toch?!

“Blije gezichten, daar doen we het voor toch?!”

Een kijkje in de keuken

Wij zijn volledig transparant in wat wij doen. Voor klanten is het zelfs mogelijk om te zien hoe wij hun mix(en) samenstellen. Zo krijg je niet alleen vertrouwen, maar zie je precies van a tot z wat erin gaat en in welke volgorde. Even mee helpen draaien? Geen probleem wanneer je grote jaarvolumes wilt doen met ons!

Zelf je boilies mixen? Bij Rotterdamvisaas kan het!

Website & boilie-ingrediënten

Begin dit jaar lanceerden wij een hagelnieuwe website en zijn wij veel soorten boilie-ingrediënten gaan verkopen voor zelfdraaiers en bedrijven. Wanneer je regelmatig grotere volumes boilies of ingrediënten gebruikt, laat het ons dan weten via info@rotterdamvisaas.nl.

Stel je eigen boilie samen…
… met de ingrediënten van Rotterdamvisaas.

Nieuwe (zoete) boilies

Wij hebben dit jaar twee nieuwe boilies aan ons assortiment toegevoegd de Condensed Fruit en de Gold Berry. We zullen er één gaan uitlichten! Onze Condensed Fruit boilie is dit jaar erg goed ontvangen door onze klanten: het is misschien wel de beste fruit boilie die op de markt verkrijgbaar is. Smaak, instant attractie en voedingswaarde zijn de belangrijkste factoren in onze hele lijn boilies. Kosten noch moeite zijn daarom gespaard om deze boilie samen te stellen. Net als de Krill Special is het een echte ‘fully loaded’ bol. Hij bevat meerdere soorten echt fruit o.a. ananas, appel, abrikozen, aardbeien e.d. Naast de fruitsoorten bevat deze zoete hap een grote dosis melkpoeder, diverse andere zoete melen waarin onder andere vanille, karamel en honing verwerkt zit. 

Een boilies die uit meerdere fruitsoorten bestaat, dat klinkt goed.

Kortingsactie voor het najaar

Om de overal stijgende prijzen wat te compenseren, geven wij vanaf vandaag tot eind september (dus ruim een maand lang) 10% korting op boilies, pellets en vers gekookte particles. Ook op de bulkdeals! Gebruik de kortingscode KWO 10% op onze website.

Scoor nu ook 10% korting op alle vers bereide particles!

Instagram winactie

Word vrienden van Rotterdamvisaas op Instagram en win één van de vijf aaspakketten ter waarde van € 50,00 euro. Gratis thuisbezorgd in Nederland of België.

Team Rotterdamvisaas


Bekijk het hele assortiment van Rotterdamvisaas hier en neem ook zeker een kijkje op hun Instagram!

Bekijk ook