NIEUW: krijg toegang tot 3D-kaarten van meer dan 75.000 visplekken!

Vanuit huis zien hoe je beoogde water in Frankrijk erbij ligt. Over de bodem ‘lopen’ en alle, maar dan ook letterlijk álle DETAILS ervan kunnen zien. Een vistrip plannen wordt nu nog eenvoudiger met Fish Deeper! Lees dus snel verder hoe je toegang krijgt tot meer dan 75.000 waterkaarten.


Nieuws van Deeper!

Team Deeper aan het woord: Wij van Deeper vonden het wel eens tijd worden voor wat nieuws. Met de deur in huis: we komen dus met geweldige nieuwe functies! Stel je eens voor: een app die de bodem van het water letterlijk tot leven brengt alsof je een schilderij van de verschillende dieptes voor je ziet. Een kleurenpalet die je zelf uitkiest en daarmee taluds, kuilen en ondiepe banken onthult. Het water zie je hierbij nog steeds van bovenaf. Maar, er is meer magie!

Deeper is en blijft innovatief!

Met onze nieuwste functies duik je in een 3D-weergave en loop je op een virtuele manier over de bodem. Dé manier om wateren écht snel te leren kennen. Onze app biedt dus een wereld van mogelijkheden bij een Premium abonnement om jouw visserij optimaal te verrijken. Er zijn natuurlijk ook verschillende gratis functies beschikbaar die superhandig zijn.

Ook 2D dieptekaarten kun je uitstekend gebruiken.

Bathymetrische kaarten

Er zijn onderhand al talloze karpervissers die fanatiek gebruik maken van het Premium abonnement! Dit is niet voor niets. Vanwege de toegang tot meer dan 75.000 ‘bathymetrische’ kaarten van wateren kun je als karpervisser letterlijk alle kanten op. Het is een enorm handige tool omdat je in één oogopslag kan zien wat de onderwaterstructuren en diepteveranderingen zijn.

Deeper
Met de ‘bathymetrische’ kaarten krijg je eenvoudig een indruk van de onderwaterwereld!

NIEUW: 3D maps van Deeper

3D-maps… Dat is iets waar vele vissers wereldwijd al erg lang op gewacht hebben. Dat is ook niet zo vreemd omdat je met de baanbrekende 3D-maps functie je een geheel nieuwe wereld van karpervissen ontdekt. Deze innovatie biedt een ongeëvenaarde kijk op taluds, onderwaterstructuren en diepteveranderingen waardoor je visstrategie naar een hoger niveau kan worden getild!

Deeper
Door je vinger over het scherm te schuiven ‘loop’ je dus virtueel over de bodem!

Met levensechte precisie kun je snel en doeltreffend bepalen waar en hoe je je volgende karper zult vangen. Deze kaart biedt diepgaande inzichten in de onderwaterstructuur wat je besluitvorming aanzienlijk makkelijker maakt bij het kiezen van je ideale stek. Dit kun je gebruiken wanneer het grootste deel van een water is gescand. Een voorbeeld is dat je virtueel langs de taludrand van de oever van een water loopt en kijkt waar de uitlopers zich bevinden en hoever ze onder water doorlopen. Dit maakt het bepalen van je stekken enorm eenvoudig.

Deeper
Nog sneller een indruk krijgen van de bodem? Dit is dé manier!

Deze 3D-functie bieden we aan als een exclusieve toevoeging aan het Premium-pakket van Deeper. Maar goed, we zeiden het al: er zijn ook vele (nieuwe) gratis functies beschikbaar!

NIEUW: Lake Cards

Wij van Deeper komen dus ook met een nieuwe gratis functie. Lake Cards! Hiermee verken je moeiteloos je favoriete viswateren met gedetailleerde informatie binnen handbereik. Bekijk actuele weersomstandigheden, betrouwbare voorspellingen, zon- en maangrafieken en bewonder eventueel de vangsten van medevissers, terwijl je zelf ook jouw successen deelt.

Deeper
Een vistripje op de planning staan? Bekijk direct hoe het water er daar bij ligt!

Met de nieuwe functie ‘Lake Cards’ kan je eenvoudig je gewenste visplek opzoeken en de bijbehorende informatiekaart openen. Deze kaart biedt een schat aan nuttige gegevens die van onschatbare waarde zijn voor het voorbereiden van je vistrip en het optimaliseren van je sessie. Met deze gratis functie krijg je toegang tot uitgebreide informatie, zoals plaatselijke weersomstandigheden, windstatistieken, drukmetingen en nog veel meer. ‘Lake Cards’ is niet de enige gratis functie dat Deeper biedt. Er zijn nog meer gratis, al beschikbare functies in de app te vinden waarvan we er DRIE gaan bespreken!

Variatie in kleurpaletten

Door op het ‘lagenmenu’ te drukken kan je zelf een kleurenpalet kiezen om zo de kleuren van de kaarten te veranderen. Je kan zelfs je persoonlijke kleurenpalet ontwikkelen waardoor je wateren kan aflezen zoals jij dat het liefst doet!

Deeper
De keuze is REUZE!

Afstandsmeetfunctie

Binnen de lagen-instellingen vind je een handige afstandsmeetfunctie waarmee je moeiteloos de afstand kunt berekenen tussen willekeurige locaties op de kaart. Superhandig dus als je moet kiezen voor gevlochten lijn of nylon. Je meet vooraf even snel de afstand en de inschatting is gemaakt! Met deze functie kun je vooraf zien of bijvoorbeeld de overkant te bevissen is en hoe groot de afstand is naar die specifieke, interessante stekjes die je wilt bevissen.

Point of interest functie

Met een simpele tik op een willekeurige locatie op de kaart kan je het ‘Points of Interest-menu’ openen en de gewenste plek markeren. Dit is bijzonder praktisch om specifieke stekken, trailerhellingen, parkeerplaatsen en andere relevante locaties te markeren. We zijn er zeker van dat wij van Deeper je weer hebben weten te verrassen. Wil je meer info over het gebruik van de Deeper-app? Bekijk dan de video hieronder!

Speciale actie

Maar Deeper heeft nog meer voor je in petto! We hebben iets speciaals voor alle karpervissers die zich voor het eerst gaan registreren. Maak kennis met de voordelen van Fish Deeper Premium Maps voor slechts €0,99 gedurende de eerste maand. Deze geweldige aanbieding is geldig tot 15 september 2023, dus wees er SNEL bij! Na deze introductieperiode kun je blijven genieten van alle voordelen voor slechts €19,99 per jaar.

En maak je geen zorgen, je hebt de flexibiliteit om het abonnement op elk gewenst moment op te zeggen. Wacht dus niet te lang en koop HIER je Deeper-abonnement. Je zult er geen spijt van krijgen!

Succes!

Team Deeper


Wil je nou ook toegang tot meer dan 75.000 waterkanten? Klik dan HIER!

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook