Nederlands oudste boiliemerk is overgenomen!

Martin SB, wie kent het niet? Afgelopen jaar overgenomen door twee fanatieke ondernemers! Achter de schermen wordt er keihard gewerkt om het merk weer een flinke boost te geven. Martin SB krijgt dus een frisse wind en in deze update vertellen de heren je er graag meer over!


Guus Bos aan het woord: Zoals je misschien wel hebt meegekregen op social media is Martin SB deze winter overgenomen. Sindsdien zijn we hard bezig zijn om het merk écht naar een hoger niveau te brengen. Dit betekent onder andere dat het assortiment iets is verkleind en dat er meer aandacht kan worden besteed aan het ‘nieuwe’ (huidige) assortiment. We vinden immers dat kwaliteit ten allen tijde boven kwantiteit moet staan.

Martin SB
Vis vanaf NU weer met het kwaliteitsaas van Martin SB!

Een flinke boost

Onze fabriek draait momenteel overuren om dit seizoen alle winkels te kunnen voorzien van volle schappen. De fabriek krijgt later dit jaar een nieuwe locatie en daarmee een volledig nieuwe hal voorzien van alle gemakken. Dit geeft ons de mogelijkheid om efficiënter en sneller te werken en komende jaren goed door te groeien. Het aas zal komend seizoen dan ook nog beter verkrijgbaar zijn dan voorheen. Om ervoor te zorgen dat Martin SB een nóg betere plaats in gaat nemen binnen de aasmarkt, gaan we de marketing flink opschroeven!

Martin SB
Er zijn al prachtige vangsten geboekt met het aas van Martin SB

Voorjaarstip!

Onze Scopex is een echte ‘old skool favorite’ flavour waar menig karpervisser zijn succes aan te danken heeft. De combinatie van getoaste soja, melkpoeder en een fantastisch Scopex aroma zorgen voor een goede voedingswaarde en een heerlijk romige geur.

Martin SB
De Scopex is een echte voorjaarstopper!

Door toevoeging van ‘birdfood’ en grove gries krijgt deze boilie een open structuur wat de uitwaseming bevordert en deze zeer licht verteerbaar maakt. Iets wat in het voorjaar écht van groot belang is. Kortom, bezoek je lokale dealer om deze voorjaarstopper te bemachtigen!

Martin SB
De mannen van Martin SB zijn ‘back on track’ en we gaan nog veel van ze horen in de toekomst!

Veel succes dit voorjaar!

Guus Bos


Benieuwd naar de producten van Martin SB? Ga dan snel naar de website! Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, producten en vangsten doe je door ze te volgen op Instagram, Facebook en Youtube!

Bekijk ook