Nash Tackle Sale bij Successful Baits – Scoor nu 10% korting!

Ben jij al druk bezig met je verlanglijst voor kerst? Neem zeker ook een kijkje bij Successful baits! Bij deze Duitse firma wordt de grote Nash Tackle Kerst Sale georganiseerd met 10% korting op het HELE Nash assortiment! Zeg nou eerlijk, visspullen onder de kerstboom is toch veel leuker dan een spelcomputer of nieuwe schoenen?! 😉


Successful Baits aan het woord: Bij Nash is de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd en het assortiment is flink uitgebreid. Daarnaast zijn de klassiekers van Nash nog altijd geliefd onder vele karpervissers, denk bijvoorbeeld aan de Titan bivvy?s en de Wideboy stretchers. Met de Pinpoint endtackle hebben ze bewezen ook in staat te zijn prachtige nieuwe producten te ontwikkelen!

De nieuwe veelzijdige Globetrotter Rodpod doet ook gewoon mee!

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe Rodpod, Stretcher, Endtackle, Tent of Luggage: alles doet mee aan onze kerstactie! Ook de nieuwe en duurdere artikelen zoals de Globetrotter Rodpod, de Indulgence Stretchers of de Titan Hide Brolly?s doen gewoon mee. Ook op deze producten scoor je dus 10% korting!

De populaire Titan Hide Brolly zou niet misstaan onder de kerstboom!

Verwen jezelf

Wil jij jezelf verwennen een dezer dagen, of verras je liever iemand anders? Neem vooral een kijkje op de site van Successful Baits, want de actie is al begonnen! De actiepagina vind je HIER!

Voor iedereen zijn er toffe producten te scoren! Of je nou veel gaat eten…
…of wat meer op de kilo’s let! 😉

De actie is nog geldig tot 23 december (09:00 uur), maar wacht niet te lang als je alles op tijd voor de kerst in huis wilt hebben.

Namens het team van Successful Baits wensen wij iedereen alvast fijne feestdagen!

Team Successful Baits


Het volledige Nash assortiment met 10% korting check je in de webshop van Successful Baits.

Bekijk ook