“Mijn ALLERBESTE NAJAAR ooit” – Terugblik met Michiel Pilaar

In de maanden september, oktober en november van 2022 heeft Pilaar hardcore gevist op een aantal Belgische wateren. Een goede voorbereiding en de juiste locatie bleken belangrijk voor het succes, maar er was nog een factor die heeft bijgedragen. In deze video vertelt Michiel welke dat is geweest!


Video

Bekijk de terugblik op het afgelopen najaar hieronder:

https://youtu.be/4wAu5si2Nz4

Over de Scopex Specials

Een unieke boilie met een breed scala aan attractors: zo zouden wij de Scopex boilie omschrijven! Er zitten drie verschillende zoete flavours in verwerkt en hij heeft een volle, romige smaak. De grove structuur, die de boilie o.a. door hennep en kelp krijgt, maakt dat attractoren goed uit de boilie lekken en hij EXTREEM instant is gebleken.

De zoete flavour is perfect voor het voorjaar…
…net als de bijpassende accessoires!

De Scopex Special is onze nummer één boilie voor het voorjaar, dus dit is het perfecte moment om ze in te slaan! Je kunt de complete range bekijken in de KWO Webshop. Meer lezen over de ontwikkeling en ingrediënten van het aas? Check dan deze pagina.

Succes met jouw voorjaarsvisserij!

Team KWO


P.S. Wist je dat er momenteel een winactie loopt waarbij je kans maakt op 50 KG van de nieuwe Scopex boilie? Klik hier om mee te doen >>>

Bekijk ook