ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Met de JRC Contact Barrow worden stekken beter bereikbaar – Fish Inn

Het vissen op karper gaat vaak gepaard met het versjouwen van een flinke berg aan materiaal. En dat kan best een klus zijn, zeker als je de mooiste en rustigste plekjes van het water wil bereiken. De heren van Fish Inn weten dat als geen ander en daarom hebben ze de Contact Barrow van JRC eens goed onder de loep genomen en alle specificaties op een rijtje gezet!


Fish Inn aan het woord: Je kent het wel, even snel een nachtje doen. Uiteraard sleep je toch weer veel spullen mee en draait het uit op een race tegen de klok voordat je dan eindelijk alles op de stek hebt staan. Iets wat erbij hoort? Of is het stiekem altijd weer iets vervelends? Een goede trolley biedt uitkomst en daarom hebben we eens goed naar de JRC Contact Barrow gekeken. Niet voor niets, want hij is bij ons al verkrijgbaar voor slechts €99,95!

Barrow
Een prima trolley voor een goede prijs, wat wil je nog meer?!

Fluitend meters maken!

De JRC Contact Barrow is ontworpen om te gebruiken bij het ontlasten van je lichaam en spieren tijdens het verplaatsen van je spullen. Ook zorgt de barrow ervoor dat grote afstanden voortaan binnen handbereik liggen. Grote afstanden kunnen makkelijk overbrugd worden zonder dat het transport een vermoeiende bezigheid wordt. De JRC Contact Barrow is voorzien van een ‘All Terrain’ wiel waarmee je op jaarbasis tientallen kilometers door bossen, paden en velden kunt wandelen met het doel om je ultieme stek te bereiken voor het vangen van karpers die wellicht zelden zijn gehaakt.

Barrow
Het ‘All Terrain’ wiel heeft het al in z’n naam: hij kan wel een stootje verdragen!

Het opbergen of vervoeren van een transportkar kan bij sommige modellen een crime zijn. Een probleem wat bij de Contact Barrow compleet is opgelost. De JRC Contact Barrow is namelijk voorzien van een handig en innovatief opvouwsysteem waarmee de barrow in een handomdraai kan worden opgeborgen. De handvaten van de Contact Barrow kunnen namelijk binnen enkele seconden onder het stalen hoofdframe worden gevouwen.

JRC Contact
De mannen van JRC hebben de Barrow voorzien van een handig opvouwsysteem!

De ophanging voor het wiel is voorzien van twee heavy duty schroeven waarmee het wiel simpel en eenvoudig kan worden verwijderd zodat er uiteindelijk een plat frame overblijft wat snel en gemakkelijk kan worden vervoerd in de achterbak van de auto.

Degelijk en stabiel

Het frame van de Contact Barrow is vervaardigd uit staal en is ontworpen in een stevige en robuuste constructie. De totale lengte van deze transportkar bedraagt 137,5 centimeter (begin handvat – einde frame) x 70 centimeter (breedte barrow) x 90 centimeter (vloer – top van het frame). Het totale gewicht van de barrow komt uit op zo’n veertien kilo. Wat de afwerking betreft, zijn er enkele details aangebracht waardoor hij nog meer ‘body’ heeft gekregen. Ten eerste is de JRC Contact Barrow voorzien van een zwarte ‘niet-glanzende poeder coating’. Dankzij deze speciale coating heeft hij een strakke en nette uitstraling die zelfs tussen de bosjes er zeer gelikt uitziet.

Barrow
Een degelijk product dat bij normaal gebruik jaren mee zal gaan.

Bij het ontwerp is er een harde ‘gaas’ aangebracht op het frame om ervoor te zorgen dat tassen en spullen daadwerkelijk op het frame blijven liggen. Zo voorkom je dat, wanneer je op de stek bent aangekomen, je erachter komt dat de helft overal en nergens voor het oprapen ligt! De Contact Barrow wordt geleverd inclusief een handige en stevige nylon opbergtas. Het meenemen van bijvoorbeeld zakken karpervoer & aas, eten en drinken of andere toebehoren wordt daarmee stukken makkelijker. De opbergtas kan middels drie clips en drie delen met klittenband worden vastgemaakt in de daarvoor ontworpen uitsparing in het frame. Tot slot vindt je bij het uitpakken van de Barrow nog twee stevige elastieken in de verpakking. Hiermee kun je de geladen hengelsportuitrusting eenvoudig, stevig en snel vergrendelen aan het frame van de barrow. Ideaal wanneer je een flinke bepakking over een oneven ondergrond naar je stek moet transporteren!

Barrow
Een ruime, stevige tas zorgt ervoor dat je gemakkelijk allerhande spulletjes mee kan nemen.

Degelijk product voor een voordelige prijs

De Contact Barrow is een product uit de Contact serie van het merk JRC. Dat wil zeggen dat het een product is uit een assortiment groep die bekend staat om zijn wat lagere prijs. De verkoopprijs van deze barrow ligt normaliter rond de €169,95 en is nu verkrijgbaar bij ons voor slechts €99,95! Ondanks deze zeer gunstige prijs kun je absoluut een barrow verwachten met een uitstekende kwaliteit.

Barrow
Met deze trolley kom je zonder meer beslagen ten ijs.

Ben jij wel toe om gebruik te gaan maken van een goede barrow? Neem vlug een kijkje in de webshop voor het complete assortiment aan transportkarren of bestel direct de JRC Contact Barrow uit een MEGA grote voorraad tegen de allerbeste prijs. Uiteraard is het ook mogelijk om gezellig langs te komen in onze winkel in Venlo om het aanbod van barrows te bezichtigen onder het genot van een heerlijke bak koffie!

Tot snel in de winkel óf online!

Fish Inn


Nog iets nodig voor je eerstvolgende sessie? Fish Inn heeft een super uitgebreid assortiment aan hengelsportmateriaal, Bezoek hun webshop en volg ze op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook