ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Maak nu kans op een GRATIS voerboot bij Fish Inn!

Ja, jullie lezen het goed KWO’ers. Bij de heren van Fish Inn is een super toffe winactie van start gegaan waarbij je kans maakt op een GRATIS Boatman Actor Plus voerboot. Lees snel verder en kom erachter hoe je deze kan winnen!


Voerboot winnen?!

De heren van Fish Inn aan het woord: Bij ons vind je het volledige assortiment van de Boatman voerboot die in ruime voorraden worden aangeleverd. Ook is het mogelijk om de boten in de winkel te bezichtigen en om eventueel vragen te stellen hierover, meerdere medewerkers maken namelijk gebruik van deze topper!

Deze voerboot winnen? Lees dan zeker verder! 😉

Een voerboot voor ieder budget

Dat je als visser diep in de buidel moet tasten bij de aanschaf van een voerboot is vandaag de dag verleden tijd met de boten van Boatman. Deze hebben een ongekend aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding waarmee andere verkrijgbare merken absoluut worden overtroffen. Het is dus niet voor niks dat er flink wat van deze bootjes rondvaren op alle denkbare wateren in Nederland, België en Duitsland. Kortom, de voerboten van Boatman zijn steeds meer een begrip aan het worden binnen de hengelsport.

De prijs- en kwaliteitsverhouding van deze voerbot ligt erg goed.

Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende modellen: de Actor Basic, de Actor Plus en de Leader Pro.

Voor slechts € 254,95 vaar jij al met een voerboot rond

De Actor Basic voerboot is verkrijgbaar in een basis uitvoering voor slecht €254,95. Deze boot is een uitstekend instapmodel voor iedereen die graag gebruik wil maken van een voerboot op vijvers, afgravingen of kanalen. De Actor Basic voerboot heeft een laadcapaciteit van +/- 2,5 kilo welke over twee verschillende voerbakken kan worden verdeeld. Hij is de allernieuwste upgrade op de Actor Basic voerboot en is voorzien van één grote voerbak. Deze kan worden verdeeld in twee aparte compartimenten die ook ieder apart geopend en gesloten kunnen worden.

Ga jij binnenkort aan de haal met deze voerboot?

De laadcapaciteit van deze boot bedraagt bijna vier kilo. Een heleboel voer waarmee een hoop hongerige karpers voorzien kunnen worden van wat te eten. De basis versie van de Actor Plus voerboot is verkrijgbaar voor slechts €454,95. Voor het grovere werk in zware omstandigheden in zowel binnen- als buitenland kan er worden gekozen voor de Leader Pro voerboot.

Met deze boot weet je dat je altijd en overal 100% uit de voeten kunt op alle denkbare watertypen. De Leader Pro voerboten worden standaard geleverd met meerde extra’s. Zo heb je een Sonar en GPS inclusief een hardcase beschermkoffer waarmee je de boot ten alle tijden kan beschermen.

Natuurlijk wil jij weten wat en hoe er te winnen valt…

Tijdens deze winactie verloten we bij Fish Inn een Boatman Actor Plus in het basismodel. Deze boot is voorzien van alle functionaliteiten die je nodig hebt om voorbereid aan het water te komen. Daarnaast zou je deze nog altijd kunnen upgraden met een karper dieptemeter of een GPS systeem. Door beide systemen toe te voegen maak je er een pro model van. Luxer dan het pro model ga je een voerboot niet vinden in deze prijsklasse!

De mogelijkheden zijn enorm, vaar jij straks jouw lijnen uit met deze boot?

Meedoen met deze actie is simpel. Ga naar de Facebook pagina van Fish Inn, like de pagina, deel het bericht over deze winactie en schrijf onder het bericht in één zin waarom jij deze Boatman voerboot t.w.v. €454,95 zou moeten winnen. De winnaar maken we op 1 juni bekend!

Veel succes!

Team Fish Inn


Meer informatie over deze actie vind je op de Facebook pagina van Fish Inn!

Bekijk ook