ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Maak kennis met The Right Bankstuff

Zo nu en dan verschijnen er nieuwe merken in het karperwereldje. Een daarvan is het drie jaar jonge The Right Bankstuff, kortweg TRB. Lees in deze update een introductie.


Henk Kleine vertelt: Hallo bij deze wil ik mij graag aan jullie voorstellen , ik ben Henk Kleine, eigenaar van TRB.

Het vissen op van alles en nog wat is mij met de paplepel ingegoten , door mijn vader , zoals zo vaak het geval is, vanaf mijn 2e levensjaar was ik al aan de waterkant te vinden.

Nadat mijn eerste karper in het net lag , (dit zal ergens begin jaren 80 geweest zijn) was ik helemaal verkocht. Naarmate ik ouder werd, veranderden mijn interesses binnen het vissen. Ik wilde niet alleen grotere vissen vangen, maar ook de toen nog met mystiek omhulde “onvangbare” karpers.

In eerste instantie visten we toen nog met aardappelen, roggebrood of ontbijtkoek , die we toen volgens “geheim recept” bereidden. Later in die periode kwamen de boilies in opmars vanuit Engeland. Merken als Richworth en Rod Hutchinson passeerde de revue, ook ik begon te vissen met deze merkwaardige ronde balletjes. Nog vreemder vonden wij de hair-rig, je kon toch immers niet met een kale haak vissen?

Hierdoor ontstonden destijds hilarische taferelen, met alle ergernis van dien. Desalniettemin was ik enorm geobsedeerd door dit toch wel ogenschijnlijke “wonderaas”, en was ik voornamelijk benieuwd naar de samenstellingen en de bereiding ervan. Boeken en magazines werden uitgeplozen, naslagwerken werden aangekocht zoals het boek van Evert Aalten.

Al deze informatie zette mij destijds aan tot het maken en proberen van onze geliefde ronde balletjes. Nu, ruim 28 jaar verder, is mijn toen ontstane hobby binnen een hobby uitgegroeid tot het bedrijf TRB. Intussen bestaat het bedrijf nu alweer ruim 3 jaar en is onze klantenkring constant aan het groeien.

Waarom TRB?

Dat is natuurlijk een goede vraag. Zeker gezien het feit dat er vele boilieboeren actief zijn in het karperwereldje. Zijn wij dan beter Waarschijnlijk niet, maar wat maakt ons dan anders?

Ten eerste de klantgerichtheid. Service staat bij ons op nummer één. Ten tweede: Bij TRB ontwikkelen we aas met het oog op het welzijn van onze gevinde vriend. De juiste voedingswaarde is voor ons dan ook essentieel. Daarnaast is aantrekking cq vangkracht natuurlijk ook heel erg belangrijk. We willen immers allemaal hetzelfde, en dat is vis in het net! Juist deze twee redenen distantieert ons dan ook van ‘de rest’.

Niet 1 of 2 triggers in een bol maar juist 4 of 5, in combinatie met uiteenlopende door ons ontwikkelde smaken, maakt dit alles een bolletje wat de karper zeker weet te waarderen, getuige de vangsten van de afgelopen jaren.

Een goed voorbeeld hiervan is onze nieuwe bol die we in de loop van het jaar willen introduceren aan onze klanten. Dit bolletje bestaat maar liefst uit 18 verschillende licht verteerbare ingrediënten. Momenteel bestaat onze range uit een vijftal smaken, waaronder natuurlijk zoete en zoute varianten, maar ook pittige, zoals onze BCA+ Boilies.

Enkele toppers

Banana-Fudge

Dit is een All Season Boilie die mede door zijn laag soortelijk gewicht zeer geschikt is om op drassige bodems te vissen.

Triple8–Tive

LT999 / Levermeel boilie welke het best tot zijn recht komt in het najaar, zeer geschikt voor groot water en voercampagnes.

Bloody Krill

Deze Bol presteert het hele jaar door , mede door de hoeveelheid Krill ( 250Gram p/kg ) en de speciale Triggers is dit instant een topper!

Red Zone

All Season Boilie welke voorzien is van een door TRB ontwikkelde Flavor en licht verteerbaar is , zoet , pittig ,en een instant werking die werkelijk fenomenaal te noemen is. Door de grove structuur lekt de bol bijzonder snel uit.

BCA-PLUS

De topper binnen onze range, een boilie rijkelijk voorzien van speciale triggers , instant zeer goed inzetbaar , maar ook zeer goed tijdens voercampagnes, door het gebruik van melen met een laag soortelijk gewicht zoals garnaal / krill / kreeft is deze bol zeer geschikt om op drassige bodems te vissen.

NO MORE BLANKS!

Henk Kleine


Voor meer info bezoek de webshop of onze Facebookpagina.

Bekijk ook