Maak jouw eigen boilies of sla voordelig in!

Het zonnige weer van de afgelopen week zorgt ook voor de eerste voorjaarskriebels! En ondanks de frisse temperaturen worden de visplannen al gemaakt en gaan de eerste kilo’s voer de schuur in. Ben jij nog op zoek naar aas of laat je graag je eigen boilies draaien? Lees dan verder!


David van Rotterdamvisaas: Het is momenteel nog best frisjes maar het duurt niet lang meer voordat het voorjaar er is. Het voorjaar is misschien wel een van de mooiste periodes voor een karpervisser. Het opwarmende water zorgt voor meer activiteit, de vissen raken op topgewicht en de paai is een goede tijd om je target te spotten. Kortom, laat de zon maar gaan schijnen!

De eerste visplannen worden gemaakt!

Op zoek naar aas voor het voorjaar?

Mocht je nog geen keuze gemaakt hebben met welk aas je wilt gaan vissen of draai je graag je eigen boilies, kijk dan eens op onze website. Als één van de weinige bedrijven hebben wij de prijzen van onze boilies dit jaar nog niet verhoogd.

Neem een kijkje op de website voor het complete assortiment.

Door het gebruik van betere en niet alledaagse ingrediënten, produceren we aas dat anders is dan de rest. 85% van ons aas wordt namelijk niet gedraaid met sojameel en maismeel. Wij draaien uitgebalanceerde en doordachte recepten met smaak, hoge verteerbaarheid en goede voedingswaardes. Je koopt bij ons al een kwalitatieve Scopex Cream boilie vanaf € 4,- per kilo en een super attractieve Krill Special vanaf € 5,75 per kilo.

Eigen productie dus scherper geprijsd

Doordat wij onze boilies zelf produceren kunnen wij de prijzen lager houden dan de rest. Geen tussenhandel, personeelskosten, hoge marketingbudgetten en directe inkoop bij de producent zorgt voor een scherpe prijs met een hoge kwaliteit.

Bij Rotterdamvisaas is de productie in eigen beheer.

Gebruik je ook graag verse partikels dan ben je bij ons aan het goede adres. Iedere week koken wij op bestelling jouw favoriete partikels. Daarnaast leveren we ook droge partikels, liquids, pellets en een ruim assortiment aan ingrediënten van onder andere Haits. Bij jou op de stoep afgeleverd of af te halen. Alles wat wij leveren heeft een niet goed, geld terug garantie oftewel #qualityassured. En 25 kilo zak hennep koop je al voor €52,50.

Op zoek naar partikel? Dat hebben ze ook!

Laat je eigen boilies draaien

Voor particulieren draaien wij al een recept vanaf 40 kilo droge mix, goed voor zo’n 50 a 55 kilo boilies.
Rond of dumbells in de diameters 14, 20, 25 en/ of 30 millimeter. Dit doen wij voornamelijk met onze eigen basis ingrediënten i.v.m. de gegarandeerde versheid en NVWA regelgeving. Indien gewenst kan je ook je eigen ingrediënten aanleveren. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw mix.

Vertrouwen doet vangen!

Wij zijn volledig transparant en bieden klanten bij grotere volumes, voor particulier of winkelier, zelfs de mogelijkheid aan om te zien hoe wij hun mix samenstellen en draaien. Vertrouwen is misschien wel een van de belangrijke zaken in je visserij. Geef ons je vertrouwen dan zorgen wij voor aas waarop je kan bouwen!

Graag tot ziens en vangze!

Rotterdamvisaas


Bekijk de Facebook– en Instagram pagina van Rotterdamvisaas!

Bekijk ook