ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Luxe en vrijheid met de karperboten van Carpsucces

Vissen vanuit een boot, steeds meer karpervissers houden ervan en dat is absoluut niet raar. De vrijheid en luxe die je daar hebt zijn van een ander niveau! In deze update vertellen de boys van Carpsucces meer over hun aanbod!


Team van Carpsucces aan het woord: Wil jij graag op visvakantie in eigen land? Dat kan vanaf nu met de boten van Carpsucces. Onze boten zijn te huur voor een weekend, midweek en week, dat is toch ideaal? Vrijdagmiddag vanuit jouw werk een lang weekend vissen? Dit allemaal zo dicht bij huis en lekker in Nederland!

Zo wil je toch het liefst elke sessie beleven?

Veluwse Randmeren

Op de Veluwse Randmeren verhuren wij twee luxe tweepersoons Arynboten, namelijk de Carp 530met een slaapcabine en een ruim achterdek om heerlijk te kunnen genieten van de mooie uitzichten en zonsondergang.

Je hoeft alleen nog maar op te stappen in de jachthaven en je kunt meteen het fantastische visavontuur tegemoet gaan!

Luxe verstelbare bedden, een Dometic koelkast (die zelfs kan vriezen), twee stoelen, een tafeltje en al je benodigdheden die je nodig hebt om te koken. Wij hebben echt overal aan gedacht, je hoeft alleen nog maar op te stappen in de jachthaven en je kunt meteen het fantastische visavontuur tegemoet gaan.

Dit is echt ultiem genieten!

In de jachthaven staat een goed sanitair gebouw waar je een heerlijke warme douche kunt nemen en op loopafstand zijn er voldoende winkeltjes waar je je boodschappen zou kunnen doen.

Ultiem genieten

Op de Veluwse randmeren kun je van de ultieme vrijheid genieten. Als je met onze boot op pad gaat, dan zul je van bijna niemand last hebben en je kunt op plekken komen die alleen per boot bereikbaar zijn. Je hebt hier maar liefst 6000 hectare aan viswater met diepe rietkragen, immens grote wiervelden, vele mooie baaien en eilandjes. Dit is toch waar het hart van elke karpervisser sneller van gaat kloppen?!

Vrijheid ten top, je vist op stekken die enkel maar per boot bereikbaar zijn.

Karperbestand

Het karperbestand varieert van kleine torpedo schubs tot zware volschub spiegels. Wij houden de vele vangsten bij en zien dat de vissen en vooral uitzetters ook echt snel groeien. Dit is per boot, het water van de toekomst!

Vissen als deze zijn uiteraard een dikke bonus, maar het is mogelijk op de Veluwse Randmeren!

Extra mogelijkheden?

Waar het ruim 8 jaar geleden allemaal mee begon; het verhuren van Navigator voerboten. Inmiddels is Carpsucces uitgegroeid tot een bedrijf met een ruim assortiment aan voerboten, Dometic koelkasten, Powerkick generatoren en Raymarine visvinders voor achter de rubberboot. Al onze materialen zijn van topkwaliteit en we streven naar de beste service.

Er zijn niet alleen kajuitsboten te huur, ook Navigators kan je huren bij Carpsucces!

Ik hoop jullie binnenkort van dienst te kunnen zijn!

Jopie van de Wetering


Meer informatie over het mooie aanbod van Carpsucces, vinden jullie op hun website!

Bekijk ook