Levert deze ‘speciale’ aanpak van Team Outdoors nog meer karpers op?!

In ‘panel’ blikken William, Bas en Michiel terug op een fantastische wintersessie in de Franse Alpen. Door gebruik te maken van onder andere ‘sidecan’ op de dieptemeter wisten de mannen vijf tot tien karpers per dag te vangen én verbreekt William tweemaal zijn PB.


De normaal vrij “drukke” omgeving in de Franse Alpen was afgelopen winter verlaten, waardoor de mannen (extreem) hun eigen ding konden doen. ’s Nachts werd er niet gevist, want de focus lag op zo effectief mogelijk ‘dagvissen’. In het panel hieronder blikken ze daar op terug!

KWO X Team Outdoors Panel

Effectief karpervissen

Hoe vis je effectief in die periode van het jaar en wat was de invloed van een hele slimme #lifehack? Namelijk een dieptemeter SIDESCAN, ingebouwd in een voerboot. Dat wordt onder andere besproken in het panel, want dankzij deze revolutionaire techniek werd er doorlopend vis gelokaliseerd.

Door daarnaast slim te vissen met maden, blik mais en plastic haakaas, wisten Bas en William iedere dag tussen de vijf en de tien karpers te vangen tot ruim over de 25 (!) kilo. Sterk nog: William wist twee keer zijn PB boven de 25 kilo te verbreken. Al met al een mooi en informatief gesprek waarbij niet alleen vissen in Frankrijk aan bod komt, maar waarbij ook een kijkje wordt gegeven in het ondernemersleven van William. William is namelijk directeur en mede-oprichter van het groeiende bedrijf Team Outdoors.

Avontuur in de Alpen

Wil je het hele avontuur van de mannen zien? Bekijk dan de video hieronder!

KWO Redactie


Bekijk de video van de mannen NU op het YouTube kanaal van Team Outdoors.

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook