ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

LEAKED: Lijst van alle 25KG+ karpers van Europa! (inclusief Google Maps locatie)

Met KWO hebben we verschillende doelen. We willen jullie entertainen, motiveren én jullie ‘karper-skills’ upgraden. Maarrr… vanaf nu gaan we een stapje verder met het delen van informatie! Speciaal voor de karpervissers in de Benelux hebben we ALLE 25KG+ karpers van Europa in kaart gebracht! De teller staat inmiddels op 486 verschillende vissen!

Vanaf nu gaan we een stapje verder met het delen van informatie!


Team KWO aan het woord: Dagelijks zitten we in meetings om de KWO Community naar het allerhoogste niveau te tillen. We durven wel te zeggen dat we met onze 1000+ updates jullie heel wat Tips & Tricks mee hebben gegeven. Hoog tijd om eens een stapje verder te gaan!

Ein-de-lijk openheid van zaken omtrent de beste wateren van Europa.

Hiermee tillen we de KWO Community naar een nog hoger level!

Velen van jullie vangen graag grote karpers en om dát voor iedereen bereikbaar te maken hebben we alle 25KG+ karpers van Europa op een rijtje gezet! Dit heeft natuurlijk heel wat tijd gekost en we konden dit niet voor elkaar krijgen zonder een aantal topvissers die hun geheimen prijs hebben gegeven. Toch is het ons gelukt, dus lees snel verder!

Klik op de afbeeldingen voor de locaties of scroll helemaal naar onderen voor de volledige kaart met ALLE 50+ers die ons bekend zijn! Deel dit artikel zeker met je maten zodat zij ook op de hoogte zijn!


Franse superschub uit het Wierwater

De Keep Searching video’s van onze eigen Mark Hofman behoren tot de populairste movies op KWO en dat is niet voor niets. De vissen die MH keer op keer weet te strikken zijn van oogverblindende schoonheid. We trappen deze unieke lijst met onthullingen dan ook af met de locatie van het Wierwater, het uitdagende stuwmeer waar onderstaande 30kg+ schub vandaan komt.

Deze mega klapper wist MH in 2019 uit het Wierwater te peuteren. Check nu de locatie van dit water door op de foto te klikken.

The Black Mirror / De Zwarte

Een karper waar véél vraag naar is is de mythische ‘De Zwarte’, ookwel The Black Mirror genoemd. Bekijk de exacte ligging van het topwater waar deze beauty zwemt door HIER te klikken.

darrell-peck-the-black-mirror-header
Wát een vangst, eentje die met een gouden cirkel in de geschiedenisboeken terecht is gekomen.

Een grote karper vangen was nog nooit zo makkelijk!


De Mohikaan, de grootste karper van de Benelux

Misschien wel de bekendste karper van België. Sowieso is het de GROOTSTE vis die rondzwemt bij onze Zuiderburen. De exacte locatie van De Mohikaan hebben we ook in ons systeem gezet, klik hierrrr.

Gio Lenglez wist deze parel jaren terug al te vangen, destijds op een gewicht van rond de 40kg.

Het kanon uit ‘Race door de Balkan’

Naar de locatie van deze Sloveense bak uit de eerste film van Michiel met Ossie is véél gevraagd. Na jaren van stilzwijgen is nu het moment aangebroken om dit prachtige water te onthullen. Bekijk het water HIER!

Eén van de 5 karpers van meer dan 30kg die op dit Sloveense water zwemmen. Klik op de foto voor meer informatie.

352 Franse monsterkarpers

Uiteraard ontbreken de XXL karpers uit Frankrijk niet. Inmiddels staan er 352 verschillende 25kg+ karpers (gevangen op 159 verschillende wateren) in de KWO database. Klik voor het overzicht van alle Franse bakken op deze link.

Ook voor de wateren van de grootste karpers van Frankrijk zit je goed op KWO.

De top 10 van Samir ‘Carplifer’ Arebi

Inmiddels heeft onze Engelse filmmaker Samir ‘Carplifer’ Arebi op meer dan 10 wateren een 25kg+ karper weten te strikken. Speciaal voor jullie heeft hij zijn 10 topvangsten prijsgegeven aan onze database. Klik HIER voor het overzicht van Samir z’n vangsten én de wateren waar ze zwemmen!

Ook ‘big fish angler’ Samir Arebi deelt zijn geheimen op KWO! Klik op de foto om de 10 bijzonderste vangsten van Samir te checken!

Keep Searching in 2021

Óf…

is…

het…

avontuur…

en…

de…

zoektocht…

naar…

de wateren en de karpers ergens niet een héél mooi onderdeel van onze hobby? 🙂 Dus…

Keep Searching

Ook op een mooie dag aan het begin van april als vandaag 😉

Keep Searching!

Heb jij een maat die deze tips ook kan gebruiken? Een maat die nu zelden tot nooit een grote karper vangt? Breng hem dan op de hoogte door dit artikel met hem te delen 😉

KWO Redactie

Bekijk ook