KWO X Nash: wint Marco Nap van Michiel Pilaar? – Mission #2

Opnieuw wordt het team van KWO uitgedaagd door Alan Blair voor een challenge: “vang drie karpers op drie verschillende rigs…” Marco Nap en Michiel Pilaar gaan de uitdaging aan en zoeken een mooi stadswater op. Nieuwsgierig of het de mannen gaat lukken? Bekijk dan de video!


Vorig jaar ontstond een nieuw serie in samenwerking met Nash: THE MISSION. In de eerste aflevering moesten Mark en Michiel een 10KG+ koi karper vangen, maar helaas is dat niet gelukt… Dat gaf de mannen echter wel EXTRA veel motivatie voor een nieuwe uitdaging! Zo gezegd, zo gedaan en er werd contact gezocht met Alan Blair.

Een cadeautje van Nash? Of zijn dit de items voor een nieuwe ‘THE MISSION’?

Door een buitenlands tripje kon Mark er helaas niet bij zijn, maar gelukkig hebben we Marco Nap. En één ding is zeker: Marco gaat ALTIJD voor het maximale, dus misschien weten ze deze challenge nu wel te volbrengen.

Er is genoeg keuze in het assortiment van Nash!

De mannen besloten een stadswater op te zoeken met veel waterstelsels om hun kans op succes te vergroten! Er was alleen één regel: er mag alleen gevist worden met de Ready Tied Rigs van Nash. Dit zijn kant-en-klare onderlijnen die in verschillende soorten verkrijgbaar zijn. Het voordeel is, je hoeft ze niet meer te knopen en kunt er gelijk mee aan de slag. Gaat het de mannen lukken om drie karpers te vangen op drie verschillende rigs? Je ziet het hieronder!

Video

Heb jij ideetjes voor een volgende MISSION? Mail deze dan naar info@karperwereld.nl 😉

KWO Redactie


De Ready Tied Rigs van Nash zijn verkrijgbaar bij de betere hengelsportzaken. Wil je nou weten welke rigs er allemaal verkrijgbaar zijn? Klik dan hier!

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook