KWO Winter Specials: dé range speciaal voor koud water!

Attractief, smaakvol, gebalanceerd en goed verteerbaar: vier eigenschappen waar een winterboilie te allen tijde aan moet voldoen om jou succes op te leveren! De Winter Special heeft de optimale samenstelling voor het vissen bij lage watertemperaturen. Daarnaast zijn er nu ook Winter Pellets, Wafters en Pop-ups verkrijgbaar!


Mark Hofman aan het woord: Na het enorme succes van de attractieve Krill Special tijdens de warmere maanden, willen we deze successen ook doorzetten in de winter! Je kunt namelijk niet om de attractiviteit van deze Krill boilie heen. Dit kreeft(je) leeft in de oceanen rondom de Noord- en Zuidpool en is één van de belangrijkste voedselbronnen voor andere vissoorten.

Mega voedzaam, smaakvol en bomvol aminozuren!

Krill is mega voedzaam, smaakvol en zit bomvol met aminozuren! In de afgelopen jaren is gebleken dat ook de karper er gek op is en daarom verwerken wij dit favoriete product in onze boilies. Een koud water variant is dus waar we nu onze peilen op hebben gericht!

Wat is er veranderd?

Om de attractie te optimaliseren voor koud water (onder de 12 graden) hebben we een aantal specifieke wijzigingen aangebracht in het recept van onze vertrouwde Krill Special.

Voedingswaardes

In het najaar bouwt de karper zijn reserves op voor de winter en tijdens de koudere maanden die volgen op het najaar is de energiebehoefte daarom een stuk lager. Daarbij bewegen de vissen ook een stuk minder, dus er wordt ook minder energie verbrand. Krill is van nature een eitwit- en vetrijk product, dus we hebben een aantal aanpassingen doorgevoerd om het eiwit- en vet percentage te verlagen in deze boilie. Hierdoor verzadigd de karper minder snel, ideaal voor de winter!

Vorig jaar leverde deze Winter Special al een aantal mooie vangsten op ;-).

Extra attractors

De attractie in onze normale Krill Special zit hem grotendeels in het Krill Hydrolisaat wat we gebruiken. In deze speciale winter boilie hebben de hoeveelheid van dit Hydrolisaat maar liefst verdubbeld! Dit om nog meer attractie toe te voegen in het koude water.

Nóg meer attractie in koud water!

Naast Krill Hydrolisaat hebben we ook een deel Brocacel in deze boilie toegevoegd. Brocacel is een gistextract wat een positieve invloed heeft op de smaak van de boilie. Daarnaast stimuleert het ook de darmen van de karper waardoor de boilie sneller verwerkt wordt, een belangrijk pluspunt in koud water!

Door de zachte structuur lekken attractoren beter en sneller uit.

De Winter Specials zijn door de aanpassingen een stukje zachter dan de normale Krill Specials en dat is precies wat je wil in de winter. Hierdoor kunnen alle attractoren beter én sneller uitlekken. Ideaal dus voor instant sessies in de maanden november t/m maart!

Dit jaar is er nog meer verkrijgbaar!

Kleinere hoeveelheid

In koud water zul je automatisch minder hoeven te voeren om de vissen aan te trekken en op de stek te houden. Daarnaast heb je ook minder last van witvis en kreeften. We hebben de Winter Special daarom in speciale kleinere verpakkingen verpakt. Zo kun je een makkelijk een goede hoeveelheid in je tas meenemen en zullen de boilies ook minder snel uitdrogen als je er langer mee doet.

In de KWO Shop vind je voordelige package deals!

NIEUW: Winter Pop-ups en Wafters

De Winter Special is verkrijgbaar in 15 en 20 millimeter. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar een mix van deze diameters met op de hair een 15 millimeter boilie in combinatie met de MH Special pop-ups of MH Winter Specials. Deze pop-ups zitten ook bomvol met attractoren en werken goed als single hookbaits op bijvoorbeeld chod- of ronnie-rigs. Vis je lievers met wafters? Goed nieuws! We hebben nu namelijk ook Winter Wafters die je perfect kunt inzetten naast de Winter Specials.

Nieuwe MH Winter Specials…
… en WAFTERS!

De range is nu nóg uitgebreider

De Winter Specials zijn op zichzelf als super attractief, maar mocht je nog een extra boost willen toevoegen voor bijvoorbeeld een korte instant sessie. Check dan ook de Winter Pellets! Deze zeer attractieve mix bestaat uit hoogwaardige vismeelpellets in drie formaten: 4, 6 en 8mm en qua kleur, matchen ze ook perfect bij de Winter Specials.

Ga voor deze attractieve mix.

Succes met jouw wintervisserij!

Mark Hofman


Bekijk de hele Winter Range van de KWO Specials hier!

Bekijk ook