KWO Boulevard: WINTERBAK van Cassien en prachtige volschubs!

Een BRUTE Alpensessie, wintervissen op Cassien karpers om van te watertanden! Of wel, tijd voor een gloednieuwe KWO Boulevard die volstaat met prachtige vangsten en toffe video’s. Neem snel een kijkje!


Een ROADTRIP door de UK met Marco en Martijn

Engeland, het land waar het karpervissen allemaal is begonnen. Martijn en Marco van Nash reisde af naar het land van “Eggs and Bacon” om hun geluk te beproeven. Hun avontuur begint op het beroemde “Nash Church Lake”. Lukt het de mannen om een van de befaamde karpers te vangen? Dat is allemaal te bekijken in deze “Roadtrip” door Engeland waar humor, luchtigheid en vriendschap vooraan staan.


De PLATTEGROND van Carp den Bosch is bekend!

Drie GROTE hallen gevuld met meer dan 140 (!) standhouders. Kom 20, 21 en/ of 22 januari langs in de Brabanthallen in Den Bosch om langs te gaan bij jouw favoriete merk! Benieuwd waar je iedereen kunt vinden? Bekijk dan snel de plattegrond hieronder!

Kom jij bij ons langs op standnummer 206?!

Op de ruim opgezette stand in hal 2 (standnummer 206) zijn onder andere Michiel Pilaar, Mark Hofman en Marco Nap te vinden. Kom langs voor een gezellig praatje, een foto en bekijk natuurlijk de nieuwste producten uit het kleding- en KWO Specials assortiment!


Wintervissen op het MACHTIGE CASSIEN

Dat het moeilijk en taai zou worden, dat wisten Martijn en zijn vismaat van te voren! Het doel dat ze stelde was het vangen van twee vissen, allebei één. Na korte nachten, veel varen en verschillende stekken te hebben bevist, was het doel na 6 dagen behaald! En voor Martijn in de vorm van een bijzonder schub. Ondanks het lekkere weer was het hard werken, maar dat werd beloond. Na zeven dagen vertrokken de mannen richting het noorden om nog ergens te overnachten. En wat er toen gebeurde… Ja dat horen jullie later!

Een DIKKE winterschub van het machtige Cassien.

De KWO Community TOPFILM: Stelma’s Quest #8 – Fish of a Lifetime

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is een nieuwe aflevering van Stelma’s Quest!

Een 34 (!) kilo spiegelkarper voor Joachim Stelma!

In de vorige Stelma’s Quest zagen jullie hoe Joachim met zijn vismaat Martijn een aantal prachtige rivierkarpers wisten te strikken op het kolkende water van De Lot. In deel 8 van deze reeks gaat er echter nog een schepje bovenop: compleet onverwacht vangt Stelma namelijk zijn absolute droomvis, een spiegel die ruim, HEEL RUIM, door de 30kg grens heen roste… Bekijk de video hier!


BAK(KEN) van de week: drie DIKKE vissen in nog geen 24 uur tijd!

Afgelopen najaar spookte het door Dion zijn hoofd; het Franse moest opgezocht worden! Het plan werd gemaakt en hop daar vertrok hij voor een solo sessie. Uiteindelijk liep het plan geheel anders en werd er meermaals verkast. Tijdens de tweede nacht werd de wekker vroeg gezet, 3 (!) uur, en niet veel later liep die al af! De eerste 20KG vis was een feit. Hengels snel terug, voeren en… Dezelfde hengel ging ervandoor.

De eerste 20 KG vis was al snel een feit.

Een mooie spiegel van net geen 20 kilo gleed over het netkoord. Ze hielden duidelijk van de nieuwe KWO Secret Specials en ook deze vis mocht na een aantal foto’s weer van zijn vrijheid genieten. Overdag bleef het stil, maar rond middernacht ging de hengel ervandoor. Bij het wegen kon het geluk van Dion niet op, want hij wist een 21,2KG schub te vangen!

Dion sloot de sessie af met een DIKKE schub.

Helaas stonden niet veel later de vrienden van Garde de Peche aan de tent… De goede stekken konden hierna niet meer bevist worden, tijd om op te ruimen! Met drie prachtige vissen in korte tijd, keek Dion terug op een geslaagde sessie.


Binnenkort een nieuwe video van BlankBankx X The Valkie

Dit is de trailer van de nieuwste film die binnenkort online zal komen op YouTube, specifieker nog op het account van ‘BLANKBANX’. De titel ‘WRONG SIDE OF HEAVEN’ heeft een diepgaande betekenis, namelijk de vele tegenslagen die de mannen moesten verwerken tijdens de roadtrip! Gelukkig komt op het einde ALTIJD alles goed, inclusief een nieuw persoonlijk record voor Tristan! Benieuwd hoe het goed zal komen? Check dan binnenkort de film op YouTube!


Succesvol wintervissen ZONDER voerboot!

Een voerboot, uitgeruste dieptemeter of Drone… Het is niet voor iedereen weggelegd én begrijpelijk! Christian Hummelink laat hieronder zien dat je ook zónder hightech apparatuur succesvol kunt zijn, lees snel verder!

Christian Hummelink aan het woord: Het is al diep in december als ik met vismaten Jochem en Frans een gezellige social vis op een verenigingswater met een mooi karperbestand. Het water is pas net een dag ijsvrij, gelukkig wel dankzij een warme en zachte wind uit het zuidwesten. Prima omstandigheden dus om een winterkarper te vangen, zeker omdat ik hier voordat het water dichtvroor netjes elke dag een minimale hoeveelheid voer te water heb gelaten… Lees hier verder!


PAREL van de week: een PRACHTIGE volschub

Afgelopen weekend werd er van de gelegenheid; werken en vissen! Ruud Schoefs vetrok naar de waterkant en niet zonder succes. Hij wist werkelijk waar een BEAUTY van een volschub te vangen, een vis om van te watertanden. Goed bezig Ruud!

Zo’n vis we we allemaal wel vangen, zeker in de winter!

WINACTIE voor alle KARPERVISSERS t.w.v. €1036,-

Het afgelopen jaar heb je vast en zeker de outdoorbox van Rebelcell voorbij zien komen, of wellicht heb je zelfs al overwogen om er eentje aan te schaffen voor jouw visserij. Het mooie is, dat je nu kans maakt om er één te winnen. En niet zo maar één… namelijk de krachtige 12.70 AV! Klik snel op DEZE LINk en doe GRATIS mee!


MAGISCHE sessie voor Niels en Nicky

Onze Belgische makkers Niels van Vooren en Nicky Helsens gingen vanaf dag één van het nieuwe jaar gelijk naar het Franse land voor een kleine week knallen op verschillende openbare wateren. Een mooi vooruitzicht, ondanks de frisse temperaturen! In de videoserie van Niels met Robin en Wessel bezocht hij de Franse Alpen al meermaals. Op dit inmiddels bekende terrein werd nu voor het eerst door Niels gedurende de koude maanden bevist. Nicky trapte al snel het spits af met een fraaie spiegel maar het duurde niet lang of ook Niels wist een paar mooie vissen te strikken.

Maden, blikmais en gecrushte KWO Winter Krill Specials zorgden regelmatig voor actie.

Een écht grote karper ontbrak echter en toen de mannen tijdens de laatste ochtend al aan het opruimen waren gebeurde het ongelofelijke… Iedere visser droomt immers van een last-minute BAK. Nou, precies dat kreeg Niels door de karpergoden voorgeschoteld: een schitterende 20,4kg wegende Alpenbak!

Wat een magische afsluiter voor Niels!

Instagram tip: PRACHTIGE platen van Casper van Amsterdam

Iedere week tippen we een Instagram profiel die het volgen meer dan waard is. Deze week willen we het account van Casper van Amsterdam onder de aandacht brengen. Casper is een fanatieke karpervisser die prachtige platen schiet van zijn vangsten! Deze willen we jullie absoluut niet onthouden, dus bekijk er een aantal hieronder en check de andere hierrrrr!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin de winter zitten loopt het niet storm met de inzendingen, maar tóch hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Tim en Thijs verloop vetrokken naar Frankrijk én daar wist Thijs zijn PB te verbreken, chapeau!
Chris de Clercq met een prachtige schub, gevangen op een Ronnie Rig.
Darrel Pack begint 2023 HEEL goed, wat een vis!
Een mooie seizoensaftrap voor Raymond Veenstra.
Mark Lambregts met een winterse schubkarper, goed bezig!

Haal het maximale uit jouw winter: KWO Winter Specials

Attractief, smaakvol, gebalanceerd en goed verteerbaar: vier eigenschappen waar een winterboilie te allen tijde aan moet voldoen om jou succes op te leveren! De KWO Winter Special heeft de optimale samenstelling voor het vissen bij lage watertemperaturen.


FOTO van de week: “onderwater” met deze GAVE plaat

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Niclas Munz.

Wauw, wat een toffe sfeerplaat!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook