KWO Boulevard: UNITS van het kanaal, rivieravonturen & de KWO Action Day

Ze staat weer klaar: je wekelijkse dosis karpernieuws in de vorm van een hagelnieuwe Boulevard! Geniet mee van een BRUUT rivieravontuur, BEUKERS van vissen en ander voorjaarsspektakel! En DIT weekend, niet te vergeten: de KWO In Action Day! Check voordat je naar De Koperen Plas komt dus nog snel even deze KWO Boulevard!


Topvideo: Bootvissen op de Lot met Bou en Wou!

Humor, runs, prachtige karpers in een nog mooiere omgeving… Dat zijn een aantal ingrediënten uit de nieuwe film van Boudewijn Margadant en Wouter Koziolek. Samen visten ze meerdere sessies op de machtige rivier de Lot en dat leverde al vijf ‘movies’ op. In de finale van ‘Tales of the River Lot’ nemen de mannen jullie mee naar een tumultueuze najaarssessie! Bekijk de film van bijna anderhalf uur nu op KWO of hieronder op YouTube…


LAATSTE kans om ticket te scoren: KWO Action Day

Deze zondag is het zo ver: het GROOTSTE outdoor event voor karpervissers. In totaal zijn er maar liefst 25 (!) stekken met verschillende activiteiten te vinden. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan deze update!

De KWO In Action Day staat dit weekend in het teken van 25 jaar KWO!

Actie op de zandput!

Niks voorbereid, maar wél willen vissen. Dat komt voor velen van ons bekend voor. “Dan maar instant”, dacht Stan Felix toen hij z’n weerapp checkte.

En óf het instant plannetje werkte…

De wind stond al enkele dagen uit het oosten te blazen. Dat deed Stan meteen denken aan een lastige, diepe zandafgraving met een mooi bestand aan vissen!

Het zit ‘m in de DETAILS!

Hij wist dat hij met deze omstandigheden de vissen nog weleens rond het strandje kon verwachten. Er zat maar één ding op: kijken en een ‘gokje wagen’.

Stan was achteraf blij dat hij het ‘gokje gewaagd’ had!

En óf het voor het PERFECTE verhaal gebeurde… Stan monteert een pop-up, legt de eerste hengel in met een klein onderhands worpje en het duurt misschien een halve minuut of hij vertrekt al. Dat is nog eens lekker!;-)

Nog snel even een heerlijke plaat voordat de mooie, donkere spiegel z’n vrijheid terugkrijgt!

Het resultaat? Een prachtig donkergekleurde spiegel! Dat is nog eens instant vissen op z’n best… Lekker Stan!


De beste onderwaterfilm tot nu toe – Submerge #2

Onze vrienden van Cypography hebben zich vorig jaar toegelegd op het maken van (leerzame) onderwater films. In het tweede deel van hun Submerge reeks vielen alle puzzelstukjes op hun plek want na veel ’tweaken’ qua rigs en aas lukte het Elliott om de grootste Engelse karper OOIT voor de lens van een onderwater camera te haken!

De tweede aflevering van Submerge staat garant voor spectaculaire (onderwater)beelden!

Een dikke veertiger LIVE gehaakt voor de onderwatercamera… reken maar dat dát mooie beelden oplevert! In de nieuwe Submerge video gaat Elliott Gray he-le-maal los als hij de grote karpers van een Engels syndicaat voor de lens ziet zwemmen. Ze vangen lukt niet meteen, maar door slim te variëren in de tactieken weet hij een aantal topvissen te strikken! Bekijk de film HIER!

Bekijk HIER Submerge #2!

Raf van Opstal met de BAK van de week!

Van sommige vangsten valt je mond spontaan open… En reken maar dat dat bij deze MEGA-bak ook gebeurde. Raf van Opstal wist deze BIZARRE beuker te vangen tijdens het jagen naar twee targets van hem. Een mastodont van een kanaalspiegel, nét geen dertig kilo! Wat een geweldig brute vis is dit… Jullie snappen wel dat dit dé BAK van deze week is voor de KWO Boulevard!

Over een BAK gesproken…

Bestel NU de KWO Voorjaarsbox

Een kleine oplage, maar grote waarde in één box! Zo is die dit jaar gevuld met items om jouw voorjaarsvisserij een flinke boost te geven tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Je krijgt ruim 50% korting op de winkelwaarde én in een van de boxen zit een ‘GOLDEN TICKET’. Bestel hier de KWO voorjaarsbox.

De KWO Voorjaarsbox is nog steeds verkrijgbaar… Hij zit in ieder geval BOMVOL!

PAREL van de week voor Thom Treffers

Thom Treffers kon onlangs in z’n handen klappen toen hij dit schilderijtje op de mat mocht bewonderen. Zó kom je ze niet iedere dag tegen… Wat een beschubbing en wat een schoonheid! Een exemplaar die direct door kan gaan voor de ‘PAREL van de week’ in deze KWO Boulevard. Prachtig Thom!

‘Een speld in een hooiberg’, zo kun je deze PAREL ook wel noemen. Prachtig visje!

Stay Tuned: Pilaar op familietrip

“Papa, mogen we een keer mee naar Frankrijk?”… Toen Jens en Vinz dat vroegen aan MP besloot hij om direct een lodge te reserveren bij The Carp Specialist. Etang Atoll was voor een midweekje het terrein voor het eerste karperavontuur van het Pilarenkroost. Hoe de sessie verliep? Heb nog even geduld tot morgen(zaterdag)… De video is dán te zien op Youtube én op KWO! Kortom, abonneer je alvast op het KWO Youtube kanaal en mis niets!

KWO Boulevard
‘Pilaar op familietrip’ belooft een heerlijke video te worden vól visplezier op Etang Atoll!

Karpervissen op Franse vs Nederlandse kanalen

Kanaalvissen, als je het aan Robin Sanger vraagt doet hij niets liever in binnen en buitenland achter de karpers aan te gaan op lange kanaalstukken. Robin Bulters kijkt met hem mee hoe hij dit aanpakt. Je ziet het allemaal in deze video van NASH Team Benelux!


KWO Product Buzzz: TOFFE gadgets, NIEUWE zomerkleding en meer!

Elke week kans op een schitterende prijs bij Carpworld.com, URBAN karpermateriaal van Shimano, nieuwe karperkleding en nog veel meer gadgets en aanbiedingen. De KWO Product Buzzz staat weer vol met het laatste productnieuws. Neem snel een kijkje! Lees HIER verder…

KWO Boulevard
De Product Buzzz staat weer vol met het laatste productnieuws!

Succes op de Scopex!

Dat de Scopex Specials boilies échte knallers zijn dat bewijst Gideon van der Peijl maar weer eens! Hij is dit voorjaar lekker aan de slag gegaan met dit topaas en ving een aantal mooie exemplaren.

KWO Boulevard
Gideon van der Peijl had de afgelopen tijd opvallend veel succes op de Scopex Specials!

‘Actie’, daar houdt Gideon wel van en dat is te zien, want hij ving zowel ’s nachts als overdag lekker door met de zoete bolletjes. Het waren dan ook diverse wateren die aangedaan werden, maar dat maakte voor de vangsten niet echt uit.

KWO Boulevard
Een mooie schub in het ochtendzonnetje… wie wil dat nou niet?!

Gideon kon uiteindelijk een mooi aantal vissen bijschrijven. Het experimenteren met de Scopex Specials werd dus een waar SUCCES!

KWO Boulevard
Ook ’s nachts werd Gideons nachtrust regelmatig verstoord…;-)

Instagram tip: ilonca_carpoholic

Iedere week tippen we in KWO Boulevard een Instagram profiel die het volgen meer dan waard is. Deze week willen we het account van Ilonca van de Ven aka ilonca_carpoholic onder de aandacht brengen. Als we het hebben over aanstekelijk enthousiasme dan hebben we het wel over Ilonca! Daarnaast is ze er opmerkelijk goed in om ‘de sterren van de hemel te vangen’ en dát is te zien op haar overvolle Instagram. Pareltjes van vissen, leuke foto’s én mooie sfeerbeelden. Geef haar een ‘FOLLOW‘!


De topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin het voorjaar zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. In KWO Boulevard krijgen ze allemaal een podium en daarom hebben we hieronder hebben een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

KWO Boulevard
De vierde vangst ooit voor Kenneth Roelandts en gelijk een VIJFTIGER, dat is nog eens speciaal!
KWO Boulevard
Dolblij was Luca Valkenborgh met deze beuker van een schub van het Kempisch Kanaal!
KWO Boulevard
Wesley Zwaan reisde af naar Italië én met succes!
KWO Boulevard
Martijn Marijnisse met een pareltje van een spiegel!
KWO Boulevard
Oldrik Pirard heeft er al een mooi voorjaar op zitten en mocht onder andere…
KWO Boulevard
…met deze twee ‘oudjes’ poseren!
KWO Boulevard
Richard Felix scherpte zijn PB aan van 21,5 naar 27 kilo! Jullie snappen wel: dat was PUUR genieten voor Richard!
KWO Boulevard
Frank van Dooren met een mooie ‘wake-up-call’ in het Franse land!
KWO Boulevard
Jeffrey Huisman ving deze rivierbeuker van de IJssel tussen de kribkoppen. Knap werk Jeffrey!
KWO Boulevard
“YESSS!” Dat ging door Jamy Wuijts heen toen hij de naald door zag schieten naar 26,5 kilo… Dubbel en dwars een nieuw PB!
KWO Boulevard
Bram Alting met een voorjaarspareltje!
KWO Boulevard
Donovan Beishuizen kan er ook wat van… Schitterende vis man!
KWO Boulevard
Dani Houwerzijl beproefde zijn geluk aan de rivier de Lot en werd beloond met onder andere deze oersterke schub!
KWO Boulevard
Dion Bekkers met een ‘special one’. Wat een plaatje om deze KWO Boulevard mee te eindigen!

Voel de stilte met Henry Hummel!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtig plaatje van Henry Hummel. Bedenk bij deze plaat nog even de fluitende vogels die je door de stilte heen hoort, het pruttelende geluid van de koffiezetter én met geluk een ‘jumpende’ karper die de rust voor even ‘verstoort’… Plaatje compleet toch?!

KWO Boulevard
De zonsopgang staat garant voor mooie plaatjes!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook