ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Monstersessie op de Maas en een absurde BAK voor Jordy Op’t Hof!

Nu de ‘R’ weer in de maand te vinden is, schieten er heel wat vissers wakker! Na de bloedhete zomer is het stilaan tijd voor het najaar. Deze bomvolle KWO Boulevard is daar het onvervalste bewijs van! Check onder andere: het magische jaar van Jordy Op’t Hof, wereldkampioene Bianca Venema, monstersessie op de Maas en nog veel meer!


Wereldkampioene karpervissen: Bianca Venema!

Bianca doet het weer! Afgelopen week werd zij wéér wereldkampioen karpervissen. Bianca Venema en Anouk Bonnet reisden af naar ‘Linear Fisheries’ in Engeland na een lange periode van voorbereidingen. Ze kregen het voor elkaar om in totaal dertien vissen te vangen en dat was goed voor een eerste plek in het klassement. Gefeliciteerd dames, dik verdiend!

Wat een top prestatie! Gefeliciteerd namens het hele KWO-Team.

Win 10KG KWO ‘Secret Special’!

Wil jij meehelpen om de nieuwe Specials boilie te testen? Volg dan de KWO Specials Instagram pagina en like de post over de winactie! Daarnaast lees je hier alles over aas, delen we toffe vangsten en komen er nog veel meer winacties voorbij!

𝘖𝘷𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘯𝘢𝘢𝘮 𝘦𝘯 𝘴𝘮𝘢𝘢𝘬 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘯𝘰𝘨 𝘨𝘦𝘦𝘯 𝘶𝘪𝘵𝘴𝘱𝘳𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘦𝘯, 𝘥𝘶𝘴 𝘩𝘰𝘶𝘥𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘭𝘰𝘱𝘪𝘨 𝘣𝘪𝘫 𝘥𝘦 ‘𝘚𝘦𝘤𝘳𝘦𝘵 𝘚𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭’! 🤫Karpervissen in Frankrijk – Monster van Lochness!?

Jelmer Simmes van het YouTubekanaal Twincarp, trok afgelopen zomer één maand naar het Franse land. Uiteraard zijn daar weer een heel aantal toffe video’s over geschoten en het eerste deel daarvan staat nu live! In deze film van ruim één uur, gaat hij samen met Daniel Tiedink vissen op een Frans betaalwater. Zou het de boys lukken om vissen uit het wier te plukken? Check de video hieronder!


KWO Community video – Onderwater op betaalwater #3 – Thijs Last, Underfishing & Pilaar

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard het derde deel van ‘Onderwater op betaalwater’!

Dit belooft een interessante aflevering te worden!

Thijs Last en Michiel Pilaar visten in het verleden al eens op een betaalwater met een onderwatercamera, dat leverde toen al heerlijke beelden op. Nu komen de boys van Underfishing een handje helpen en dat gaat ongetwijfeld unieke beelden opleveren. Veel plezier met het kijken van deze video!

Er komen leuke vissen op de kant en er wordt een HELEBOEL bijgeleerd!

BAK van de week: Theo Pustjens met een dikke vijftiger!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/ vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van Theo Pustjens! Deze vis werd in 2016 uitgezet en deze had Theo zelf nog niet terug gevangen. Hij ving deze bak direct over de 25 kilo en dat is natuurlijk extra mooi. Goed gevist kerel!

‘Zina’, een vis die nog op Theo’s lijstje stond! Wat een vis!

TikTok Finest – 31KG schub!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@schmidt_experience_carp Bauch voll mit Boilies😳😳 #carpfishing #angler #fatfish #monstercarp #big ♬ original sound – John

Zomers succes op de buitenlandse rivieren met Nick Beuvink!

Riviervissen op karper is er altijd al eentje geweest van de buitencategorie. En ook in dit artikel laat Rebelcell-teamlid Nick Beuvink zien dat het een visserij voor doorzetters is. Wat daar tegenover staat zijn herinneringen voor het leven! Ga met Nick mee naar de Franse stromende wateren! 

Nick koos voor een sessie op een grote rivier in Frankrijk, daar geven we hem zeker gelijk in!

Het magische jaar 2022 voor Jordy Op’t Hof!

Struinkoning Jordy beleeft een jaar om ‘U’ tegen te zeggen. Elke keer als we denken van: “Het kan niet gekker…” Doet hij er iedere keer weer een stapje bovenop… Afgelopen week verschenen er weer een berg grote vissen op zijn Facebook en Instagram en die kunnen we jullie gewoonweg niet onthouden. Zo ving hij een nieuw Nederlands PB schubkarper én zijn nieuw PB spiegel!

De grote vissen stapelen zich op…
…en Jordy plukt ze er één voor één uit!
Wat een ongekend brute vis, blijven doorgaan Jordy!

#TBT: John Timmermans met een veertiger uit 2009!

De legend van de TBT’s, zo noemen we John ook wel eens! 😉 Deze week blikte hij terug op een prachtige sessie op een Frans reservoir in 2009. Ze visten op afstand tegen obstakels en gebruikten toen al braid. Op deze manier wisten ze een hele berg vissen te vangen, waaronder onderstaande veertiger!

Prachtige vis, hopelijk leeft deze nog! 😉

Monstersessie op de Maas voor Tim Nicoll!

Ken je van die momenten dat je heel erg twijfelt om te gaan vissen? Tim Nicoll had zo een moment afgelopen weekend. Uiteindelijk ging hij toch en maakte hij een ware droomsessie mee aan de Maas. Het ging helemaal los vanaf het moment dat hij begon te vissen. Hij ving bijna direct de onderstaande 17 kilo schub.

Heerlijke bak en die heeft al goed op zijn voer gezeten! 😉

Daarna brak de complete chaos aan. Hij ving een dertiger spiegel en twee kleinere vissen binnen 40 minuten. Dan volgde er om 18u ’s avonds een run en hij voelde direct dat het goed zat. Uiteindelijk bleek dit zijn nieuwe PB van bijna 25 kilo!

Wat een BAK, stel je voor dat hij toch thuis was gebleven… 😉

Het liep zo hele nacht door tot hij besliste om om vijf uur ’s morgens zijn hengels eruit te halen. Toen hij ’s ochtends zijn hengel weer inwierp, kreeg hij binnen no-time weer een aanbeet, dit keer ging het om een gigantische meerval. Tijdens de dril kreeg hij nog een aanbeet, waar hij uiteindelijk te laat bij was, dus die werd helaas verspeeld. 9 vissen en 2 lossers op nog geen 24 uur vissen, wat een sessie. Goed gevist Tim, respect!

Een dertiger uit de befaamde ‘slachtsessie’!

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee. Hieronder hebben we er een tiental van geselecteerd, geniet even mee!

Ruben met een prachtige schub én foto!
Een BAK van een schub…
…en een schilderij van een spiegel voor Rick Oomen, je kan slechter treffen! 😉
PJ met zijn eerste Nederlandse veertiger en tevens ook zijn nieuwe PB!
Dion met een prachtige spiegel van afgelopen week, gevangen op de KWO Specials.
Gio met een oogstrelend mooie schub…
…en een kogelronde spiegel!
Roy Mulders ging even een avondje instant vissen, dat pakte meer dan goed uit…
Sjeffrey Oerlemans met zijn nieuwe PB in de vorm van deze 26 kilo spiegel!
Stan met een prachtig gekleurde én gebouwde spiegel!
Thomas van Gestel ving deze perfecte spiegel!
Mark met een prachtig gevulde spiegel!

Het grote water op met de “ACB Explorer” – Kelvin ten Klooster en Lex van den Acker

Kelvin en Lex mochten van de boys van Alu Carp Boats hun ‘ACB Explorer’ wel eens testen. Zo gezegd zo gedaan, de boys gingen er een weekend mee op pad op het ruime sop en verfilmden dit! Overdag was het snikheet, maar ’s nachts gingen de vissen (en het weer) aardig los. Check het hieronder!


Afromen op het Kempisch Kanaal – Luca Valkenborgh

Luca Valkenborg aan het woord: De avond nadert langzaam, de adrenaline begint rustig toe te nemen én het brein maakt ondertussen overuren, waar en hoe ik de hengels zou positioneren op de nieuwe stek! Het moment is aangekomen, ik kan ‘eindelijk’ m’n bus zorgvuldig inladen. Vervolgens rijd ik resoluut richting de stek. Ik arriveer tijdens de schemering, het is windstil en het water ligt er volledig vlak bij. Ik staar even naar het water en ik denk ondertussen na over hoe ik de hengels zal positioneren.

Luca vist zijn nachtjes op het groenste en langste stuk van het Kempisch Kanaal.

Plots, zie ik een eerste teken van leven! Ik zie ongeveer ter hoogte van de vaargeul een karper springen, onwaarschijnlijk. Ik ren naar m’n bus én ik start naarstig met de traditionele voorbereidingen. Twee hengels staan klaar tegen de bus, ééntje werp ik accuraat ter hoogte van de springende karper. Hierna werp ik de tweede hengel iets korter in de kant. Ondertussen is het donker, ik lig in m’n bus en ik val direct in slaap.

Mooi is het zeker, maar makkelijk is het niet!

Het moet omstreeks 4 uur geweest zijn dat m’n ontvanger enkele bliepen doorgaf. Ik zit recht, plots krijg ik een volle run. Ik spring heroïsch uit m’n bus, neem het schepnet en ik spurt naar m’n hengel toe! Toen ik de hengel oppakte zette de vis direct koers richting de vaargeul, de slip ratelt als nooit te voren. Ik probeer een beetje weerstand te bieden, maar tevergeefs. Na een stevig gevecht slaag ik er toch in om deze unieke spiegelkarper te scheppen! Wow, wat een vis! Ik steek de vis euforisch in de sling tot de eerste lichtstralen me zouden wekken! Job done, next!

Heerlijk! Hard werken wordt beloond!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Thijs Last houdt ervan om boilies op een andere manier te gebruiken, in deze ‘KWO How To’ laat hij zien hoe hij dat het liefst aanpakt!

PAREL van de week: Niels Traa met een geweldige spiegel!

Afgelopen week stuurde onze makker Niels Traa deze waanzinnige spiegel door. Bij het zien van zulke ontzettend mooie vissen kunnen we alleen maar blij zijn met wat voor prachtige hobby we te maken hebben. 🙂 Hopelijk zorgt deze vis voor veel nageslacht, wat een schubbenpatroon!

Sjongejonge, zo wil je ze wel vangen!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Foto van de week: Marco met een heerlijke sfeerplaat!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Marco!

Prachtig, daar word je toch blij van! 😉

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook