ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Hattrick veertigers, Marokkaans goud en BAKKEN van de rivier!

Vandaag trappen we officieel de meimaand af en die staat natuurlijk garant voor zon, althans laten we daar op hopen! De laatste week van april werden er nog heel wat fraaie vangsten geboekt en in deze KWO Boulevard hebben wij ze weer op een rijtje gezet. Genieten jullie even mee? Veel leesplezier en een fijne zondag!


Geweldige riviersessie in Frankrijk – Jelmer Simmes

Jelmer Simmes beleefde afgelopen maand een heerlijke sessie op een Franse grote rivier. Samen met vismaat Dion trok hij voor een paar dagen naar het ‘beloofde’ land. Er volgde een vrij taaie sessie, maar de allereerste vis was gelijk een echte rivierbeuker. Check hem nu op het kanaal van Twincarp op Youtube!


KWO Community video – Keep Searching IV – Part 2 – Op jacht naar 40ers

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard de tweede aflevering van het nieuwe ‘Keep Searching’ seizoen!

keep searching platform mark hofman
Reken maar dat het weer een aflevering BOMVOL avontuur gaat worden!

In deze tweede aflevering gaat Hofman weer voor het maximale. Hij trekt er weer op uit met zijn vlot en zijn doel is als volgt: een dikke veertiger strikken! De vissen maken zich stilaan klaar voor de paai, dus dit is het ultieme moment. Benieuwd of hij zijn doel weet te halen? Check dan zeker deze aflevering!


BAK van de week: Mega UNIT van de Maas!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze in de KWO Boulevard de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van Jordi Bruin!

jordi bruin bak maas
Wat een HEERLIJKE schub is dit zeg! Proficiat Jordi!

TikTok Finest – Irritaties aan de waterkant, herken jij ze?!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@rubencarplife Irritaties aan de waterkant van elke karpervisser. #fy #vissen #trend #voorjou #irritatiefactortje ♬ Miami, My Amy – Keith Whitley

Heb jij de KWO Voorjaarsbox al in huis gehaald?

Yesyes, het is weer zo ver! De box vol voordelen AKA de KWO Voorjaarsbox staat weer online! Dit jaar zitten er alleen maar visveilige producten in de KWO Voorjaarsbox van een flink aantal topmerken. Visveiligheid speelt zich niet alleen maar af aan de waterkant (dus een onthaakmat, voldoende water en en goede sling voor transport). Nee, het begint al bij het systeem waarmee je een vis wil vangen. We willen allemaal nog jaren genieten van deze mooie hobby en daar draagt deze box aan bij. Hieronder lichten we alle items nog toe!


First target of the season!

Luca Valkenborgh aan het woord: In januari zette ik mijn zinnen op een nieuw water, ik had al enkele foto’s gezien van het bestand en dat zag er echt veelbelovend uit. Ik startte met mondjesmaat aanvoeren omdat het metabolisme van de vissen nog zeer laag lag. De eerste sessie werd ingepland in maart en de eerste twee dagen verliepen zonder enig teken van onze geliefde onderwatermonsters.

Ik had die week een belangrijke presentatie voor school, juist toen ik moest beginnen, kwam die verlossende aanbeet!

Op de weerapplicatie zag ik dat de temperatuur een maximum zou gaan bereiken op de voorlaatse dag. De temperatuur werd 17 graden overdag en 5 graden tijdens de nacht! Ik had die week één belangrijke presentatie voor school, juist toen ik moest beginnen, kwam die verlossende aanbeet! Ik had de voorgaande 3 dagen géén enkel teken van leven ontvangen, waardoor ik het uitschreeuwde van vreugde. Dat ik mijn seizoen direct kon aftrappen met een target, had ik nooit durven dromen!

luca valkenborg parel belgië
Wat een moment en wat een vis! Gefeliciteerd Luca!

Hattrick veertigers in Noord-Frankrijk voor Len Vroomen!

Len trok afgelopen maand met zijn vismaat Koen naar Frankrijk en dat pakte heel erg goed uit. In twee nachten tijd vingen de boys maar liefst 13 vissen en daar zaten ook enkele vissen van de toplaag bij! Naast een onberispelijke schub, vingen de boys ook twee dikke spiegels!

len vroomen bak
Zowel Len…
len vroomen koen vismaat bak
…als Koen vielen flink in de prijzen!
len vroomen bak
Wat een heerlijke UNIT, er zit echt geen schubje verkeerd op deze bak!

Instagram tip: Elias Rogge met een magnifieke spiegel uit België!

Afgelopen week zagen we een extreem mooie spiegel passeren bij de fanatieke Elias Rogge uit België! Hij wist deze urban parel te strikken op een kanaal bij hem in de buurt. Dit is zeker niet de enige vis die hij dit jaar al wist te strikken. 2022 loopt bij hem op rolletjes, nog een reden om zijn Instagram in de gaten te houden! 😉

Naast deze brute ‘kanaalpicasso’ is er nog heel wat anders te vinden op Elias’ account. Zo vist hij ook graag op Franse kanalen en ook daar wist hij al vissen van ongekende schoonheid te strikken!


Bekijk hier de plattegrond van de KWO in Action Day 2022!

Na veel voorbereiding presenteren we met trots de plattegrond voor de vierde editie van de KWO in Action Day! In totaal zijn er ruim 23 (!) stekken rondom het water gevuld met activiteiten voor jong en oud. Lees dus snel verder en ontdek welke 30 merken er zondag 22 mei te vinden zijn aan De Koperen Plas in Zwolle.

kwo in action day plattegrond
Het gaat weer een knaller van formaat worden!

PAREL van de week: Kevin Hoeksema met een parel van jewelste!

Afgelopen week stuurde Kevin ons een mailtje met de mededeling dat hij een erg bijzondere vis gevangen had. Dit was absoluut niet gelogen en daarom bekronen wij dit schilderij als ‘parel van de week’ in deze KWO Boulevard! Hopelijk zorgt deze vis voor veel nageslacht! 😉

kevin hoeksema spiegel parel
Wat een schilderij!

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Afgelopen week was het weer goed raak en we kregen meerdere mooie vangstmeldingen binnen! Hieronder hebben we er een tiental van geselecteerd, geniet even mee!

wouter koziolek lot
Wouter ’the legend’ met een HEERLIJKE plaat én vis!
vincent westdijk parel
Vincent Westdijk met een echte Picasso! 😉
thomas van gestel proline
Onze maat Thomas ging voor de eerste keer dit jaar naar Frankrijk…
thomas van gestel proline
…en dat verliep geheel naar wens!
dion schel parel
Dion Schel zijn jaar loopt ook geheel naar behoren, wat een vis weer!
kenny snijders bak
Ook Kenny Snijders blijft maar lekker doorknallen!
armin wolf parel spiegel
Armin Wolf viel ook weer in de prijzen, wat een juweel van een spiegel!
pieter van de weefhorst parel
Pieter beleefde op de Lot ook weer fantastische avonturen!
berry bak frankrijk
Berry beleefde een heelrijke week in Frankrijk waar hij onder andere deze vijftiger wist te strikken!
thimon dokter gras
Thimon kon zijn PB graskarper aanscherpen met deze keuze biels van ruim 22 kilo!
michel groen in't woud zoon
Michel ging met zijn zoontje op pad en die heeft nu ook het ‘karpervirus’ te pakken!

Wat vind jij van de KWO Community?

We nemen je feedback mee in de ontwikkeling van de video’s en het KWO platform. Help je mee? Het kost je maximaal drie minuten. Onder de deelnemers geven we drie KWO Special aaspakketten weg t.w.v. €100,- per stuk. Doe mee via deze link!

kwo onderzoek
Doe mee en maak kans op een aaspakket!

Dave van der Valk gaat los in Frankrijk!

Onze maat Dave van der Valk beleefde afgelopen week weer een heerlijke sessie in Frankrijk! Na eerst flink te investeren viel alles op zijn plek en uiteindelijk kon hij met meerdere veertigers op de SD-kaart huiswaarts keren! Lekker gevist weer Dave!

dave van der valk frankrijk bak
Wat een week voor Dave…
dave van der valk frankrijk bak schub
…zowel grote schubs als grote spiegels kwamen op de kant!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende updates gepubliceerd:

brabo's bled
De Brabo’s op Bled, dat is vragen om een combo van avontuur en humor!

Wegdromen in Marokko met Leroy Gonlag!

Leroy Gonlag beleefde een weergaloze sessie in Marokko op het magische Bin el Quidane. Hij trok naar deze speciale karperbestemming en ving er fantastische vissen! In één week ving hij maar liefst 64 vissen!

leroy gonlag marokko
Met 64 vissen op een week had Leroy geen reden tot klagen!

Leroy ving ook enkele aanzienlijk grotere vissen en dat maakte het natuurlijk nog mooier! Hij verfilmde zijn sessie en toevallig staat die video sinds afgelopen week live. Hieronder kan jij hem ook bekijken, veel kijkplezier!


Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Foto van de week: Zo vader, zo zoon!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Angelo Lemmens!

angelo lemmens zoon dertiger joeri
Angelo Lemmens werd er compleet uitgevist door zijn zoon Joeri, hoe mooi is dit?!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook