KWO Boulevard: BRUUT avontuur op de LOT & Oud-Hollandse VIJFTIGERS!

Karpervissen is AVONTUUR en zéker die ene sessie op de Lot die je tegenkomt in deze Boulevard. Ook een stel goeie tips, leuke nieuwtjes en natuurlijk prachtig mooie vangsten, waaronder een aantal Oud-Hollandse VIJFTIGERS, zijn weer van de partij. Kortom, scroll lekker verder in deze nieuwe KWO Boulevard!


Trakker PUUR #21: Pionieren in de Polder – Bas van der Werff

In deze video van Trakker gaat Bas van der Werff pionieren in de polder. In de kop van Noord-Holland wemelt het van de kanalen en prachtige vaarten en dit is dan ook zijn jacht terrein in deze video. Kortom een avontuurlijke video die in het teken staat van de prachtige Nederlandse visserij in de polder. Kijk je mee?!


Heerlijke sessie op de LOT!

Alle records werden verbroken… Ja, de weerrecords. Het regende en het regende en de Lot, want daar visten deze heren hun sessie, stond hoog als nooit tevoren.

De Lot trad zowat buiten zijn oevers!

Maar goed, met wat flexibiliteit wisten ze toch de boot op hun plek te krijgen en ja inderdaad, de vis was gewoon los! Wie had dat gedacht! Na zo’n lastig voorjaar verwachtten ze dat het ook deze sessie lastig zou worden, maar niets was minder waar!

Prachtige vissen…

Prachtige karpers, meer dan 30, vonden de weg naar het landingsnet en er zaten ook veel grote exemplaren bij. Een fantastische Lot-sessie!

…waaronder gewichtige exemplaren, kwamen op de mat!

All About The Journey #4 – The Home Run

Van rivieren naar de Alpen en van de bergmeren naar een grindput… Wat is jouw favoriete watertype? Samir & Claire bevisten vorig najaar in hun 4 weekse tour door Frankrijk diverse wateren. De reis eindigde op een grindput waar de karpers het klappen van de zweep zeker kennen. Of ze hebben gevangen… dát zie je nu in de nieuwe All About The Journey op KWO! Veel kijkplezier!

Bekijk HIER de finale van de roadtrip van Samir & Claire!

PAREL van de week: BIRTHDAY-trofee!

Z’n eerste Nederlandse 25 kilo vis op z’n 25e verjaardag… Je moet het maar net treffen! Het overkwam Wesley Zwaan na vele blanks. Tja, toeval bestaat niet hé… Een prachtig cadeau om het zo maar eens te zeggen. Deze gaat sowieso door voor de PAREL van de week!

Happy Birthday Wesley!

De nieuwe kledingcollectie van Nash Tackle!

Naarmate de zon feller begint te schijnen en de dagen langer worden, onthult Nash Tackle zijn langverwachte voorjaars-/ zomercollectie, die staat voor zowel stijl als functionaliteit voor de karpervisser. Vanaf het moment dat je deze collectie ziet, is het duidelijk dat Nash zijn ziel en zaligheid in elke steek heeft gestoken! Lees HIER meer over de nieuwe kledinglijn…

Nash Tackle heeft weer een hoogwaardige kledinglijn op de markt gezet!

Tips voor de komende periode: plan je buitenlandse visreis!

Zoals je hieronder ziet geniet Casper van Amsterdam volop van z’n thuisvisserij. Wat een heerlijke plaatjes! Maarrr, de vakantieperiode komt er weer aan! Heb jij je buitenlandse visreis al gepland? Soms kan het HEERLIJK zijn om je ‘lokale’ visserij-evenementen te verlaten en in het buitenland te gaan vissen. Het ding is: als je het niet plant gaat die sessie er niet komen! Door even ‘uit’ je normale visserij te stappen en te genieten van nieuwe visgronden (en vaak beter weer) krijg je weer extra motivatie voor de visserij op je thuiswater. Daarnaast laad je de batterijen op en vaak leer je ook veel bij, leerpunten die je kunt gebruiken in je visserij in de Benelux.

Ga je openbaar vissen in Frankrijk, Slovenië of Oostenrijk? Zorg ervoor dat je altijd 2 wateren in het vizier hebt. Vaak is het zo dat je je plannen moet wijzigen tijdens zo’n trip. Op KWO hebben we inmiddels flink wat leerzame artikelen en video’s geplaatst. In dit artikel hebben we alvast 8 wateren gegeven. Veel succes de komende periode!

Ook redacteur Merijn Verhelst houdt zeker van buitenlandse tripjes!

Marco vlogt met… Ronnie Wehkamp! – Nash TV Benelux

In deze aflevering gaat Marco op avontuur met Ronnie Wehkamp. We maken kennis met zijn vrienden Bart en Jorrit, en het belooft een sessie vol gezelligheid, humor en natuurlijk prachtige vissen te worden. En let op, aan het eind hebben ze een geweldige verrassing voor Ronnie! Kijk ‘m hieronder…


De jeugd heeft de toekomst! – Glenn Claes

Glenn Claes deelde een treffende uitspraak en dito plaat, geniet even mee… “Ergens hebben om heen te gaan is ’thuis’. Iemand hebben om van te houden is ‘familie’. Allebei hebben is een zegen.” Prachtig man, koesteren!

COOL!

Instagram tip: Erwin Konijn

Erwin Konijn heeft het voorjaar van z’n leven en hij ving onlangs een aantal dikke vissen. Kijk hieronder maar even…

Wat een BEUKER!

Een vijftiger, een aantal veertigers en een aantal dertigers zagen de binnenkant van z’n net. Heerlijk man! Benieuwd naar nog meer mooie vangsten van Erwin? Volg ‘m dan op Instagram!

Oefff, die wil je wel vangen! Volg Erwin op Instagram!

KORTING tijdens het openingsweekend van Angling Direct!

De mannen van Angling Direct gaan hun gloednieuwe winkel in Utrecht openen en om dat te vieren scoor je in het openingsweekend van 8 en 9 juni minimaal 10% korting tijdens het grote openingsevent! Daarnaast vind je ook een aantal speciale aanbiedingen in de winkel en worden er GRATIS goodiebags uitgedeeld. Lees verder voor meer informatie!

Lees HIER meer info over de opening van Angling Direct in Utrecht!

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we in het voorjaar beland zijn, zijn de vissen lekker los. Daarom krijgen we zeker weten genoeg vangsten binnen! Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Davey van der Jagt met HELE bijzondere spiegel!
Pj Nordholt weet ons weer te verbazen met een pareltje!
Core Buis genoot van een heerlijke voorjaarssessie!
Wat een BAK voor Tino Musschoot!
Jim Vlerick beleefde een mooie visvakantie in Bulgarije!
Melvin van der Zwan sr. en jr. hadden een stevige portie ‘quality-time’…
Sebastiaan de Roode gaat maar door! Heerlijke vis!
Boy Eleveld weet ze ook wel te vangen. Droomvis man!

FOTO van de week: Casper van Amsterdam

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtig plaatje van Casper Heuver. Hier gaat je vissershart toch sneller van kloppen?!

Hier gaat je hart zeker weten sneller van kloppen…

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook