KWO Boulevard – Bizarre NAJAARSBAKKEN en GEKTE op een kanaal in Frankrijk!

Hoe reageren karpers op een zig rig? In deze nieuwe editie van de KWO Boulevard vind je daar de onderwaterbeelden van! Daarnaast staat er weer een prachtig avontuur van Bas klaar, kun je genieten van alle najaarsbakken en tot slot scoor je flinke korting op jouw visgear.


GEKTE op een prachtig kanaal in Frankrijk

Er staat weer een heerlijke film voor jullie klaar op YouTube van Bas van den Broek!

Samen met zijn vriendin, beviste hij een rustig kanaaltje in Frankrijk omgeven door een prachtige natuur. De sessie verliep waanzinnig goed, met vissen van klein tot groot! Bekijk snel de video.


Flinke korting op de KWO Winter Tech Pants

Ben je op zoek naar een comfortabele broek voor de koude dagen? Bekijk de KWO Winter Tech Pants! Je scoort hem nu met minimaal 20% korting.

De Winter Tech Pants is nu afgeprijsd van €74,99 voor €59,99. Koop je twee broeken? Je betaalt dan slechts €54,99 per stuk. Klik hier om naar de webshop te gaan!


Bizarre BAK voor Olivier de Ceuninck

Wat een ongelooflijke brute bak is deze spiegel van Olivier uit het team van Korda Benelux! Je zou zo vroeg in het najaar maar zo’n MEGA spiegel op je naam kunnen zetten. Olivier de Ceuninck is sinds een poosje, na een lange tijd erg druk te zijn geweest, weer wat meer aan het vissen en weet lekker uit te halen met mooie vangsten. Daarbij is deze vis een mooie kroon op zijn inzet.


Urban Banx London II – Urban Carp Fishing with Alan Blair

Alan Blair en Urban Banx zijn TERUG! Deze keer gaat hij naar de felle lichten van de hoofdstad voor een vijfdaags avontuur, waarbij hij gaat karpervissen op verschillende stedelijke locaties; dit is Urban Banx Londen!

Het ultieme karpervisavontuur, van de rivier de Theems tot parkmeren, kanalen en bassins, Urban Banx London II is een waanzin die Alan Blair volgt naar delen van Londen die je nog niet eerder hebt gezien!


Kom jij ook naar Carp Rotterdam op 28 & 29 oktober?

Na een lange voorbereiding opent Carp Rotterdam 2023 haar deuren in het weekend van 28 & 29 oktober. Hét karperevent van de Randstad maar dan nog groter en veel meer toffe bedrijven.

Niet te veel van hetzelfde maar juist heel erg divers. Dat is het motto. Dus van de gerenommeerde groothandel tot allerlei toffe nieuwkomers op karpervisgebied én breder. Dat is waar Carp Rotterdam voor staat. Meer dan 65 bedrijven zijn aanwezig om jou te voorzien van tips, info en de nieuwste producten en scherpste deals die je direct ‘scoort’ bij elke stand. Wil je weten wat je allemaal kunt verwachten? Lees dan deze update!


Balkan Boys – Van Vooren & Van de Velde

Na het Alpenavontuur van 2022 kon het niet anders dan dat er een vervolg zou komen voor Niels van Vooren en onze eigen Wessel van de Velde. Dit keer trekken de mannen naar de ander deel van Europa, namelijk de Balkan! In een met humor gevulde video zien we dit illustere duo eerst door Oostenrijk en vervolgens naar Slovenië reizen…

De video begint echter in België, in het kickboks walhalla van Niels. Wessel was benieuwd hoe het zou zijn om een leverstoot te krijgen en aan zulke verzoekjes geeft NVV natuurlijk graag gehoor. Daarna was het tijd voor een serieus potje karpervissen en stuurden de boys Oostenrijk binnen om een klein circuitwater te bevissen.

Ondanks de hitte en de passieve karpers weten de jongens een aantal mooie resultaten te boeken. Hierbij is ook aandacht voor tips, tricks en tactieken. Zo worden er diverse karpers op de zig gevangen en geeft Niels uitleg over effectief werpend vissen. Afijn, genoeg gepraat, laten we gaan kijken naar dit avontuur van Wessel en Niels!


Profiteer van 20% korting bij Carpworld.com

Ben jij nog op zoek naar nieuwe visgear voor het najaar? Dan is dit het moment om in te slaan! De mannen van Carpworld.com geven namelijk 20% korting op bijna het hele assortiment. Klik hier om snel snel de webshop te gaan.


Hoe reageren karpers op een zig? Underfishing test uit!

Lukt het de mannen om een karper te vangen met de zig rig voor een onderwatercamera? Na vele jaren proberen is het eindelijk gelukt en hebben de mannen de eerste karper aan de zig rig gehaakt. Nadat ze de beelden hadden bekeken, kwamen ze erachter dat er veel meer activiteit rond de zig was dan we ons allemaal nooit hadden kunnen voorstellen.


Een goede start van het najaar met deze PAREL

Dit najaar wist onze eigen Rik het najaar te openen met deze prachtige spiegelkarper. Hij koos ervoor om instant een ochtendje te vissen met de nieuwe Boosted Pellets én dat bleek een goede zet! In korte tijd wist hij twee karpers te vangen waaronder deze parel. Heb jij nou ook een mooie vis gevangen dit najaar? Stuur deze dan naar boulevard@karperwereld.nl


Mark Hofman kiest om deze reden voor dit Sleep System van Nash

Afgelopen jaar heeft Mark Hofman zijn bechair vervangen voor een Indulgence 4 Fold Sleep System, een super compacte (en complete) stretcher van Nash Tackle. Wil je weten waarom hij voor dit systeem heeft gekozen? Bekijk dan de video!


Riviervissen in Nederland met succes – Sven Teunissen

Als het aan Sven Teunissen ligt, dan vist hij alleen nog maar op de rivier. Het is weliswaar een taaie visserij, maar als die dan afloopt… dan geeft dat een hoop voldoening! Afgelopen week wist hij zelfs een 40er te vangen, maar die zien jullie in de volgende editie voorbij komen ;-).


Obstakelvissen met Kenneth Wiessenberg

Een fimdebuut voor Kenneth! In deze video gaat hij terug naar een water dat bij hem een speciaal plekje heeft. In het verleden beschouwde hij het namelijk voor een periode van meerdere jaren als zijn thuiswater. Met die herinneringen van toen en de kennis van nu op zak gaat hij terug. Lukt het hem om de vissen uit hun veilige holding area te loodsen?


Dit zijn de TOPvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we aan het begin van het najaar zitten krijgen we aan de lopende band toffe inzendingen binnen. Hieronder hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Een NIEUW FRANS PB voor Teun Ponjee, complimenten!
Koos met een prachtige 30er uit het Franse land!
TOPschub voor Izzy Lambrechts.
Eerste kanaalvis van het najaar voor Kevin Van brabandt.
Arno van Egmond met een mooie kanaalbeuker!

Opgeruimd door karpervissers #KWOFORTHEFUTURE

Laat je stek schoner achter dan je hem hebt aangetroffen! Geef het goede voorbeeld aan andere vissers, natuurliefhebbers en handhavers. Bij iedere bestellen in de KWO Shop ontvang je nu een vuilniszak #kwoforthefuture.


Een foto zegt meer dan 1000 (!) woorden

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto of foto’s. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtige plaat van Michiel Pilaar die momenteel aan het vissen is op een groot meer in Frankrijk.

Binnenkort is de video te zien op de KWO Communtiy!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Er zijn honderden gave video’s te vinden op de KWO Community.

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook