KWO Boulevard – Belgische vijftiger en karpervissen in Japan!

De tijd vliegt voorbij beste KWO’ers, we zitten namelijk alweer halverwege november! Het najaar maakt alweer bijna plaats voor de winter en zo te zien weten jullie de weg naar de waterkant nog goed te vinden. We kregen afgelopen week heel wat toffe vangstmeningen binnen. Zo check je in deze KWO Boulevard onder andere: een MEGA volschub, nieuwe PB’s, een Belgische unit voor Mark Pansar en nog veel meer!


Robert Grootenboer op jacht naar oude karpers!

Een paar weken geleden passeerde Robert al de boulevard voorbij met zijn eerste video’s waarin hij de KWO Specials Krill aan de tand ging voelen. Tegelijkertijd gaf hij al aan dat hij niet stil zou gaan zitten en dat de polders op zijn menu stonden. Nu blijkt dat Robert zeker niet stil heeft gezeten en met zijn zoon weer wat mooie sessies heeft gemaakt. Naast 2 poldervideo’s heeft hij ook nog twee andere video’s geschoten op een types ‘industrie water’ en is hij teruggegaan naar zijn oude thuiswater waar het ruim twintig jaar geleden allemaal is begonnen. 

Samen met zijn zoontje gaat hij graag op jacht!

Dat het ‘oude’ thuiswater waar het allemaal begonnen is een bijzonder water is blijkt wel uit de geschiedenis ervan. Want ondanks het feit dat er nu geen ‘reuzen’ meer zwemmen was dit twintig jaar geleden een target water met onder meer een 40+ karper. En zelfs de legende Pilaar was hier te vinden om de strijd aan te gaan tegen de concurrentie.. niet wetende dat dat om een ventje van 13 jaar zou gaan toen..! Of Robert erin slaagt om hier een oude karper te vangen zie je in die video uiteraard.


Sneller beet en instant attractie I NIEUW in de KWO Specials range!

Je aas een boost geven en extra attractief vissen tijdens een instant sessie? Met de KWO Specials maken we dit nu nog makkelijker voor je met de nieuwe Boosted Hookbaits en Powder Coating. Deze producten gaan jou helpen om nóg sneller beet te krijgen!

Geef jouw boilies nog meer attractie met de nieuwe Powder Coating.
De Boosted Hookbait is het perfecte instant haakaasje!

Deze nieuwe producten komen eigenlijk voort uit mijn eigen visserij. Het extra boosten van aas is namelijk iets wat ik regelmatig doe. Zeker het coaten van boilies met een attractieve mix van melen en liquids is iets wat me de afgelopen seizoenen een hoop vissen heeft opgeleverd!


KWO Community video – Pilaar & Ossie on Tour – Finale in Canada

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard de grote finale van Pilaar & Ossie in Canada!

In het eerste deel werden er al enkele toffe vissen gevangen maar de jacht op die ‘dertiger’ bleef aan. In dit tweede deel gaan de boys wat verder het land in en uiteraard brengt dat een heleboel mooie avonturen met zich mee. Benieuwd of ze hun doel kunnen verwezenlijken? Check dan nu de film op onze KWO Community!


LEGEND van de week: 10-jarige Siem vangt twee (openbare) veertigers in 30 minuten!

Afgelopen week kregen wij een heel tof mailtje binnen! De 10-jarige Siem ging met zijn vader mee op op openbare trip in Frankrijk en dat wierp zijn vruchten af! Hij ving in een tijdsbestek van 30 minuten, twee prachtige veertigers op een idyllisch kanaaltje.

Twee veertigers in een halfuur tijd, dat belooft voor de toekomst! πŸ˜‰

Hij kon ze helaas niet alleen tillen, dus zijn vader moest even ondersteunen… Gefeliciteerd Siem, jij bent ongetwijfeld de ‘legend’ van de week! πŸ˜‰

Als ze dan ook nog eens ZO mooi zijn… Dan heb je weinig te klagen! πŸ˜‰

TikTok Finest – Mega onderwatertests met @kameranadnie!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@kameranadnie EGG #3 #fishing #nature #aquarium #pond #water #carp #tench #perch #fish #wędkarstwo #Рыбалка #egg #cooking #recipe#food #cuisine #meal #feeding ♬ dźwięk oryginalny – kameranadnie

TARGET van de week: Sven Menzel met zijn waanzinnig mooie target!

Sven Menzel aan het woord: Volle maan grote bakken vangen zeggen ze altijd, nou dat kan ik beamen met deze parel. Het was heel de avond stil en rond 01:00 kreeg ik uit het niets een snoeiharde run en met een stevige dril van ongeveer 25 minuten mocht ik de topper van het desbetreffende water over het netkoord schuiven. Ik was letterlijk ‘over de moon’. Het was tevens niet alleen de topper van het water maar ook nog eens mijn eerste volschub, wat een ongekende herfstparel met prachtige beschubbing en met zulke kleuren, WAUW!

Zooo dan, dat zijn ze!

Dikke Belgische unit voor Mark Pansar!

Mark Pansar trof in het begin van november FLINK raak. Hij ving een ontzettend mooie en dikke vis in het Belgenlandje. Deze spiegel ging ruim over de 25KG grens heen en voor even zat hij op een prachtige, dikke roze wolk. Daar kunnen we hem uiteraard geen ongelijk in geven. πŸ˜‰

Wat een varken!

Karpervissen in hartje AMSTERDAM I Franks City trips #3

Het is alweer tijd voor een derde aflevering van ‘Franks City Trips’. Samen met Boudewijn Margadant gaat Frank achter de Amsterdamse karpers aan in onze eigen hoofdstad. Terwijl de mannen nog bezig waren met de introductie, liep de eerste hengel al af! Als dat een teken is voor de rest van de video… Bekijk ‘m hieronder!


#TBT: Darrell met een perfecte schub uit Japan!

Het karpervissen bracht Darrell Peck al op vele fantastische plekken. Een perfect voorbeeld hiervan is onderstaande schub. Hij wist deze vis te vangen aan de voet van de wereldbekende Fuji berg in Japan! Als je in zulke omgeving een vis kan vangen, vergeet je dat waarschijnlijk nooit meer!

Prachtig toch!

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Er wordt zo te zien nog goed doorgevist en dat is uiteraard erg tof om te zien. Hopelijk worden jullie nog beloond met een dikke novemberunit! πŸ˜‰

Konstantinos met absoluut één van de fraaiste vissen van de afgelopen week!
Dion Bekkers met één van de weinige spiegels van zijn afgelopen trip.
Tobi met een brok riviervlees!
Jelmer ving deze ronde schub in zijn afgelopen Frankrijktrip.
Koen Koops moest de vissen wat dieper gaan zoeken en dat pakte goed uit!
Max met een mooie schub van het oude bestand.
Tom ging op jacht naar een hele grote schub en daarbij stuitte hij op bovenstaande spiegel…
…en op deze waanzinnige koi!
Tijdens een fotosessie van een dikke schub wilde een bende jonge mountainbikers ook wel even mee poseren met Mandy! πŸ˜‰

70(!) KARPERS tijdens BIZARRE sessie op LAKE BLED

Een sessie op het Meer van Bled met zo’n 70 karpers… Waarschijnlijk is het nooit eerder voorgekomen! De Brabantse vissers Daan Biemans en Maarten van Halderen maakten het afgelopen zomervakantie mee en de filmbeelden van dit bizarre avontuur check je nu op het KWO YouTube kanaal. Veel kijkplezier met deze movie van ruim 30 minuten!


Karpervisser zet zich in voor KiKa, draag ook je steentje bij!

Jan Pieter Bodifee aan het woord: Mijn motivatie om mee te doen met een KiKa run is omdat ik kleinkinderen heb en je moet er niet aan denken die hummeltjes z’on slechte boodschap krijgen en te moeten missen. Ik wil er dus voor alle andere kleine kindjes, die wel de diagnose kanker gesteld zijn, er alles aan doen om herstel te verbeteren en te versnellen. Vandaar mijn inzet!

Een karpervisser met het hart op de goede plek, daar houden wij van! Steun Jan Pieter via deze link!

Zelf is Jan Pieter ook een fervent karpervisser, die zoals je hierboven ziet, al flink wat jaren meedraait! πŸ˜‰

KARPERVISSEN IN FRANKRIJK: Road-Trip door Frankrijk 2022 (Alpen)

Afgelopen voorjaar gingen Mark en Kevin op roadtrip naar Frankrijk. Ze hebben heel veel wateren bezocht, ups en downs gehad en heel wat kilometers weggetrapt… Ze bezochten en bevisten heel wat prachtige plekken. Geniet in onderstaande video van hun avontuur en laat je inspireren!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Mike Thille en Martin Post op avontuur op groot water in Frankrijk, dat wil je uiteraard niet missen! πŸ˜‰

Vaste stok vissen op karper met Twincarp!

Afgelopen week plaatste Jelmer weer een toffe video op zijn kanaal. Zoals velen van jullie weten heeft hij in zijn achtertuin een vijvertje liggen waar hij zijn eigen karpers op heeft gezet. In deze video gaat hij ze belagen met de vaste stok om eens te kijken hoe goed ze al gegroeid zijn. Veel kijkplezier!


Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken πŸ˜‰ Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook