KWO Boulevard – 45 KG MONSTERSCHUB, Openbare Hongaarse 37 KG en de TOPVIS van Rainbow!

Goedemorgen beste KWO’ers! Klaar voor een kersverse KWO Boulevard?! Deze week staat hij weer bomvol met de vetste karpernieuwtjes en opgelet: dit is echt een BAKKENEDITIE! Zo check je onder andere: monsters uit de Balkan, 30 KG’s uit Frankrijk, ‘Scar’ voor James de Koker en nog een hele berg meer!


45 KG monsterschub uit Hongarije!

Soms vang je de vis van je dromen, afgelopen week gebeurde dat door een Hongaarse visser op het betaalwater ‘Merenye’ van The Carp Specialist. In deze video komen er bizar veel grote vissen voorbij, dus geniet even mee!


Olympische special: Die-hard karpervisser Jur Spijkers pakt goud op het EK Judo in Sofia!

Zoals Michael van Gerwen ook graag op karpers jaagt zijn er meerdere topsporters die onze gezamenlijke hobby liefhebben. Zo doet judo legend Jur Spijkers dat ook! Afgelopen weekend pakte hij goud op het EK zwaargewicht in Sofia, wat een legend! Na al die inspanningen hopen we dat je lekker een nachtje naar de waterkant kan! 😉

LEGEND! Een tip van onze KWO Redactie: zijn stek kun je beter niet proberen in te pikken! 😉

KWO Community video – De FINALE op Lac du Der – Mark Hofman & Samir Arebi – Deel 2

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard De FINALE op Lac du Der van Samir en Mark!

In deze aflevering komen de eerste vissen in de ‘piratenboot’!

Tijdens de eerste aflevering zag je dit legendarische duo al stevig strijden op hun ‘schip’… In de tweede en laatste aflevering zien jullie het verloop van de trip van deze strijders. Verkassen, voeren, weinig slaap, dagvissen en euforie, het komt allemaal voorbij in deze FINALE!


BAK van de week: Messi AKA James de Koker met Scar, de topvis van Rainbow

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd in de KWO Boulevard, is ongetwijfeld deze UNIT die James de Koker wist te strikken!

Scar op 38,3 kilo, wat een moment voor onze Belgische kameraad!

TikTok Finest – Voor de vissende vaders: 6 jaar oude fanatiekeling zijn eerste dril!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@smurf88daza 6 years old brother love doing what we all love fishing partners for life ❤️❤️❤️ mega common in the net dsdtackle doing the biz as always 😁 #carp #carpy #brothers #family #love #passion #carpfishing #fish #fishing #fishcare #carpphotography #dsdtackle #teamdsd #carplife #fatherson #memories #kids #carpy #banklife #commoncarp #mirrorcarp #carpporn #😍😍😍 #greatlife #kidsbeingkids ♬ Get Ready – Steve Aoki Vocal Radio Edit – 2 Unlimited

UPDATE KARPERVIRUS: VBK

Ondertussen weten we dat er op vele wateren een virus de ronde gaat onder onze beschubte vrienden. Namelijk het Carp Edema Virus (Cev) . Jammer genoeg is het niet te bestrijden. Echter kan je wel voorkomen dat het virus zich van water naar water verspreid en dit op verschillende manieren. Het meest efficiënte is je spullen heel goed te laten drogen na een sessie. Het virus heeft namelijk water nodig om te overleven. Anderzijds kan je ook je materiaal gaan ontsmetten na een sessie gevist te hebben.

Opletten geblazen KWO’ers!

PAREL van de week: Ruben Pels met een spiegel van ongekende schoonheid!

Afgelopen week plaatste Ruben Pels onderstaande waanzinnige vis op zijn Instagram. Bij het zien van zulke ontzettend mooie vissen kunnen we alleen maar blij zijn met wat voor prachtige hobby we te maken hebben. 🙂 Hopelijk zorgt deze vis voor veel nageslacht! Met recht de parel van de week van deze editie van de KWO Boulevard! 😉

Wat een ongelofelijk mooie vis…
…met recht de ‘parel van de week’! 😉

Bekijk hier de plattegrond van de KWO in Action Day 2022!

Na veel voorbereiding presenteren we met trots de plattegrond voor de vierde editie van de KWO in Action Day! In totaal zijn er ruim 23 (!) stekken rondom het water gevuld met activiteiten voor jong en oud. Lees dus snel verder en ontdek welke 30 merken er zondag 22 mei te vinden zijn aan De Koperen Plas in Zwolle.

Bereid je voor op een knaller van formaat beste KWO’ers!

Slim vissen op een wierrijk kanaalstelsel in Frankrijk – Jorus Bart

Dat het voorjaar een sublieme periode is om de lijnen nat te maken op kanalen bleek recent nog uit dit artikel van Kevin Diederen. Iemand die de Franse kanalen ook kan waarderen is de sympathieke Jorus Bart. Een paar weekjes geleden maakte hij een gave sessie mee en in deze update brengt hij verslag uit, inclusief een aantal nuttige tips!

Klik op de foto om het artikel te lezen!

Ongeziene beuker uit Hongarije: 37 KG schub!

Afgelopen week zagen wij op Instagram echt een BEUKER van een schub voorbijkomen. Laszlo Kapolna pronkte met een schub uit de buitencategorie. Deze biels weegt maar liefst 37 (!) kilo! Dit zijn echt de vissen van je leven, respect Laszlo!

WAT…EEN…BIELS!

Karpervissen in de winter op een Nederlands kanaal

Sander Kunst maakte afgelopen winter een heerlijke sessie mee op een kanaal in eigen land. De moed zakte hem in de schoenen toen het lang visloos bleef… Toen uiteindelijk toch die verlossende aanbeet kwam wist hij een BEUKER van een schub te vangen. Vanaf die aanbeet ging het los en volgden er nog heel wat fraaie vissen! Veel kijkplezier!


#TBT: Pieter van de Werfhorst met een dikke voorjaarsbeuker!

Elke week blikken er een heel aantal karpervissers terug op een foto die mooie herinneringen doet opwaaien. Deze week deed Pieter van de Werfhorst dat met onderstaande BEUKER van een spiegel! Hij ving deze vis vorig jaar toen hij in ‘vangmodus’ zat. Dit zijn toch echt vissen die driedubbel tellen!

Naast de gigantische omvang, is het ook nog eens echt een mooie vis!

Heb jij de KWO Voorjaarsbox al in huis?

Yesyes, het is weer zo ver! De box vol voordelen AKA de KWO Voorjaarsbox staat weer online! Dit jaar zitten er alleen maar visveilige producten in de KWO Voorjaarsbox van een flink aantal topmerken. Visveiligheid speelt zich niet alleen maar af aan de waterkant (dus een onthaakmat, voldoende water en en goede sling voor transport). Nee, het begint al bij het systeem waarmee je een vis wil vangen. We willen allemaal nog jaren genieten van deze mooie hobby en daar draagt deze box aan bij. Hieronder lichten we alle items nog toe!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Afgelopen week was het weer goed raak en we kregen meerdere mooie vangstmeldingen binnen! Hieronder hebben we er een tiental van geselecteerd, geniet even mee! Hou je klaar, want het vangstenrijtje van deze KWO Boulevard is echt buitencategorie!

Een Fish of a Lifetime voor Gerjan, misschien wel de allermooiste vis uit de Alpen!
Kevin Sleutjes met een beuker van een schub!
Reggy met een volschub van abnormale schoonheid!
De eerste veertiger van het jaar is ook weer binnen voor Johan!
Thomas van Gestel met een brute schub uit Frankrijk!
Jan Willem met een heerlijke voorjaarsknaller!
Michel Klappers met een fantastische spiegel, wauw!
Wouter Doornberg zijn droom kwam uit: zijn eerste vis over de 30 kilo!
Onze Belgische kameraad Jelle met een mooie donkere schub van het kanaal!
Dimitri met een dikke vette beuker van het kanaal!

PAREL van de week #2: Rijenkoi voor Maikel!

Deze week was de keuze voor ons te lastig… Er werden gewoonweg teveel parels én bakken gevangen. Maikel Meert wist het voor elkaar te krijgen om een koi te vangen die ook nog eens een rijen was. Wat een absurde vis! Lekker bezig kerel!

Wauw: wat een schoonheid!

Monstersessie in Slovenië

Piet Vogel, Sebastiaan en Linda, Ray en Boudewijn vissen momenteel een heerlijke social in Slovenië. Het aantal grote vissen dat gevangen worden is ongelofelijk te noemen.

Wees maar zeker dat legend Piet Vogel het niet verleerd!

Linda en Sebastiaan zitten samen op een stek en de andere stek is voorzien voor de ‘oudjes’ ;-). Bij Sebastiaan en Linda ging er direct helemaal los en ook Piet en de andere boys beginnen hun vissen goed te vangen! Daar zaten bovendien ook echte ongeziene parels bij…

Wat een vis… Als ze er zo uitzien en ook nog eens groot zijn, kun je niet meer wensen!

Daarnaast ving team Piet en Ray aan het begin van de week ook echt een UNIT van formaat. Ze strikten een spiegel die bijna de 30 kilo aantikte. Wat een week! We zijn alvast benieuwd wat daar nog op de kant gaat komen…

In het begin van de week was de sessie eigenlijk al direct geslaagd!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Afgelopen zondag kwam onze vetste Community Recap ooit live, ruim 7 uur aan beelden!
De eerste dames in de studio voor onze gloednieuwe KWO Studio Talk!

KWO DEMO DAG #4 – Deel 1: Rubberboten in alle soorten en maten

Na drie video’s over landingsnettenslings & bewaarzakken en onthaakmatten zijn we aangekomen bij de volgende KWO Demo Dag. In deze vierde editie gaan we het hebben over rubberboten, elektromotoren en accu’s. Het eerste deel gaat over rubberboten, check ‘m hieronder!

Rubberboten in alle maten en vormen: wij voelen ze voor jullie aan de tand!

Doorzettingsvermogen tot de max: ook met een Smart kan je gaan nachtvissen!

Afgelopen week verscheen onderstaande foto in onze KWO Membergroep. Marc Hoedeman liet zien hoe hij zijn Smart strategisch inpakt om toch een nachtje te kunnen vissen. Doorzettingsvermogen wordt beloond want we zagen dat hij ook een mooie vis wist te strikken! Marc, je bent een legend! 😉

Moeilijk gaat ook!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


WINACTIE: Win een hakenpakket van Pole Position!

In onderstaande video laten de boys van Hengelsport Utrecht hun nieuwe producten zien. Van scherpgeprijsde voerboten tot de Compac Luggage range van Korda en nog een heleboel meer! Daarnaast is er ook een leuke winactie aan gekoppeld. Je maakt kans op een hakenpakket van Pole Position!


Foto van de week: Brute sfeerplaat!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Mike Thille!

Dit zijn platen waar onze vissersharten sneller van gaan slaan!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook