Koude nachten zijn verleden tijd!

Aan comfort van een karpervisser wordt wel gedacht door de mannen van Avid Carp, zeker in de winterperiode! Een verwarmde slaapzak of matras is dan geen overbodige luxe. Bekijk de items snel in deze video!


Na een nachtje vissen met Ricardo en Ronnie van Avid Carp, werd voor Robin wel duidelijk dat dit merk zeker aan de comfort wordt gedacht van een karpervisser! Zo is de welbekende ‘Benchmark’ een favoriete stretcher bij velen, maar toch heeft Avid meer in huis. Items waarmee kou in de stretcher verleden tijd is. Welke dat zijn, dat zie je hieronder!

Verwarmde slaapzak en matras

Verwarmingselementen verwerkt in een matras en slaapzak, dat klinkt luxe! Maar wat zijn de voordelen en wanneer maak je hier gebruik van? Vooral de doorgewinterde karpervisser zal hier heel blij mee zijn. Diep in de nacht een run, drillen in de kou en vervolgens duurt het even voor je opgewarmd bent. Met deze twee items gaat dat een stuk sneller en pak je meer nachtrust, wel zo lekker in de winter!

De mannen van Avid Carp hebben nog veel meer in het assortiment!

Het gebruik is heel makkelijk, ze werken namelijk op een powerbank waar een speciale opbergvak voor gemaakt is. Ben je nou benieuwd geworden naar deze producten? Bekijk dan zeker even de website van Avid Carp en kijk bij welke hengelsportdealers je ze kunt bewonderen.

KWO Redactie


Bekijk deze verwarmingselementen zeker op de website van Avid Carp en volg ze op Facebook en Instagram om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook