Koken wordt een FEEST aan de waterkant!

Eten moeten we allemaal: we kennen allemaal wel dat hongergevoel als we aan het vissen zijn. De mannen van RidgeMonkey weten dat als geen ander en creëren daarom een zee aan mogelijkheden om de lekkerste maaltijden te bereiden met hun nieuwe ‘Granite Cookware’-range. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!


Granite Cookware

Team RidgeMonkey aan het woord: Stiekem zijn we er wel een beetje trots op… Het aantal lovende reacties wat we hebben gekregen is inmiddels niet meer te tellen. “Ja maar, op wat dan”, zul je misschien vragen? Inderdaad! Onze nieuwe, uitgebreide range ‘Granite Cookware‘! En reken er maar op: koken wordt vanaf nu een FEEST aan de waterkant!

Vanaf nu ga je niet meer koken omdat het MOET, maar omdat het KAN!

Een complete maaltijd in één pan

We kunnen maar een paar items uitlichten en geloof ons: wát is dat moeilijk! Elk product uit de ‘Granite Cookware‘-range is weer uniek en geschikt voor bepaalde omstandigheden en gerechten, afhankelijk van wat je wenst. We vallen maar direct met de deur in de ‘bivvy’ met een echte allrounder, de Connect Deep Pan & Griddle. Een grillpan en een diepe steelpan in één. Ben je klaar met het grillen van een aantal heerlijke stukjes kip? Dan fungeert de grillpan eenvoudig als deksel van de steelpan, waar je vervolgens alles lekker in kunt nagaren. Hoe ideaal is dat?!

Granite Cookware
Het deksel van de ‘Deep Pan & Griddle’ kun je óók gebruiken als aparte grillpan.

De multifunctionele pan heeft afneembare cool-touch handgrepen en door het afneembare scharniersysteem is de grillpan ook uitwisselbaar met bijvoorbeeld de Connect Sandwich Toaster. We hebben een standaard versie én een XL versie. Als er onverwacht een paar maten mee komen eten, dan is dat in elk geval geen enkel probleem! 😉

Een complete maaltijd maken is geen probleem meer met deze veelzijdige pan!

Een ‘eitje’

En om het ‘bruggetje’ af te maken kijken we snel naar het item waar we het al even over hadden, de Connect Sandwich Toaster. Wraps, omeletten, tosti’s, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het bereiden met de Connect Sandwich Toaster. Een superhandig allround item dus om altijd in je vistas te hebben! Door de vierkante vorm wordt er ook nog eens minder opslagruimte verspild dan bij traditioneel kookgerei. Het mooie is, ook van deze Toaster kun je twee pannen maken. Zo kun je twee keer zoveel eten klaarmaken.

Granite Cookware
Door de cool-touch afneembare handgrepen kun je de Toaster eenvoudig opbergen.

Standaard wordt er ook een volledige set keukengerei bij geleverd die in de Connect Toaster past. De Connect Toaster zou geen ‘Connect’ heten als de handgrepen niet afneembaar waren. Deze kun je inclusief het keukengerei, kwijt in de Toaster. Je begrijpt al dat dat voor een super compact geheel zorgt wat je overal mee naartoe kan nemen. En zo goed als álles kun je erin bereiden. Bakken wordt een eitje!

Granite Cookware
De Connect Toaster komt altijd goed van pas!

Culinaire hoogstandjes

Stel, het is een speciale dag, je hebt je PB verbroken óf je vriendin komt langs aan de waterkant, dan moet je toch een goed gerechtje klaar kunnen maken. In dat geval komt de absoluut niet te evenaren Connect Combi & Steamer XXL fantastisch uit. Deze rakker wordt je beste maat als je je kookkunsten nog eens extra naar voren wilt laten komen.

Granite Cookware
De Connect Combi & Steamer XXL is ideaal voor karpervissende keukenprins(ess)en.

En dat is niet voor niks! De Connect Combi & Steamer XXL bestaat uit een diepe braadpan, een pan met vier secties en een verwijderbare stoomtray. Zo kun je echt alle kanten op met één product! Ook hier kun je de handvaten vanaf halen en heeft het een afneembaar scharniersysteem. Net zoals bij alle andere pannen beschikt de pan over een graniet style coating. Dat maakt dat de producten super sterk en duurzaam zijn en aangebakken eten is voorgoed verleden tijd. Ideaal dus!

Granite Cookware
RigdeMonkey heef het culinaire vlak binnen het karpervissen wederom naar een hoger niveautje getild!

100% kwaliteit

Alles binnen de nieuwe ‘Granite Cookware‘-range is super licht van gewicht en strak afgewerkt. De geribbelde buitenkant die je tegenkomt op de producten zorgen voor een gelijkmatige warmteoverdracht en je kunt de pannen gebruiken op vrijwel alle warmtebronnen. Daardoor maak je ook nog eens extra efficiënt gebruik van je gas en brander. Kortom, we kunnen wel zeggen dat we het compacte kookgerei wat op de markt is naar een geheel nieuw niveau hebben getild! Ga jij het uitproberen?

Heel veel succes ermee!

Team RidgeMonkey


Benieuwd naar deze én meer producten van RidgeMonkey? Check dan de website en houd hun Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook