Kant en klare leaders van 10 (!) meter +

Heb je geen zin of tijd om een leader te ‘splicen’ en vis je onder ruige omstandigheden? Geen probleem, de mannen van PB Products hebben dé oplossing die visveilig is! Een kant en klare kevlar leader van tien (!) meter in verschillende soorten. Is een voorslag dan overbodig? Je leest het hieronder!


Team van PB Products aan het woord: Speciaal voor de obstakelvisserij hebben wij vier ‘ready to go’ kevlar leaders ontworpen met de reeds bekende end-tackle items uit onze range.

R2G Kevlar/ SR Knotless Leaders

Deze extreem, schuurbestendige voorslag is voorzien van een leader zonder knoop. De leader is (snel) zinkend en soepel en volgt zo alle contouren van de bodem. Het uiteinde van de leader is voorzien een speed swivel voor een makkelijke bevestiging van de onderlijn. We hebben deze leader in twee varianten, om te beginnen de ‘leadclipvariant.

Door gebruik te maken van een hit & run x-safe leadclip zal de vis bij eventuele lijnbreuk enkel nog wegzwemmen met de onderlijn. Vis je nou liever met inline lood, dan hebben we de ‘inlinevariant. De leader is dan voorzien van een hit & run inline insert en wordt dan ook gebruikt met het PB inline lood. Ook hier zal bij een eventuele lijnbreuk de vis enkel nog wegzwemmen met de onderlijn.

Snel, effectief en visveilig.

De voorslag is voorzien van een kleine lus voor een makkelijke bevestiging aan de hoofdlijn. Enkel nog een rig bevestigen en je bent klaar om te vissen; snel, effectief en visveilig!

R2G Hollow Kevlar Looped Leader

Wil je de voorslag van tien meter los kopen, dus zonder leadclip of inline insert, dan is dat ook mogelijk! Deze voorslag is aan beide uiteinden gespliced en voorzien van een kleine lus voor een makkelijke bevestiging aan de hoofdlijn en wartel. Ideaal als je een aantal reserve leaders wilt meenemen tijdens je vistrip.

R2G Bover System

Vis je graag met het bover systeem? Goed nieuws! We hebben deze ook in een kant en klare variant van tien meter. Deze extreem schuurbestendige kevlar voorslag is aan één kant voorzien van een multi bead en multi link. Hieraan word een lege fles minimum 1,5 liter (boei) bevestigd met en PB bottle cap. De ander kant van de voorslag is voorzien van een kleine lus voor een makkelijke bevestiging aan de hoofdlijn.

Op de voorslag is een ring swivel bevestigd, hieraan zit de onderslag van strech attack. De onderslag is voorzien van een hit & run x-safe leadclip en een speed swivel voor een makkelijke bevestiging van de onderlijn.

Ga jij deze items ook uitproberen? We zijn benieuwd naar je ervaring.

PB Products


Klik hier om het complete assortiment van PB Products te bekijken.

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook