ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Hoe breng je zonder (voer)boot een water in kaart?

Ben je niet in het bezit van een voerboot of wil je compact op pad gaan, dan kan de Deeper je helpen bij het uitpeilen van een water. Het enige wat je nodig hebt is een hengel en kennis van deze compacte dieptemeter. Thijs Last is een fervent gebruiken en legt in deze video van A tot Z uit hoe je de Deeper Chirp +2 het beste kunt inzetten.


Een (karper)hengel en een Deeper, alles wat je nodig hebt om een water vanaf de kant in kaart te brengen. Inmiddels maakt Thijs Last hier al even gebruik van en deelt hij zijn ervaring graag met jullie in de onderstaande video. Doe er je voordeel mee!

De Deeper Chirp +2

Een jaar geleden bracht Deeper een nieuw model op de markt, de CHIRP+ 2. Opnieuw een draadloze, ‘werpbare’ dieptemeter waarmee je binnen no-time je visstek in kaart hebt gebracht. Op de KWO redactie vroegen we ons af: “wat zijn de unieke eigenschappen van dit nieuwe stukje technologie?” We stuurden Thijs Last op pad om hier achter te komen.

De Deeper Chirp +2 heeft een aantal handige features…
… in de video neemt Thijs deze met jullie door!

Zoals jullie konden zien heeft de Deeper Chirp +2 een aantal verbeterde features, hieronder sommen we er aan paar op:

  • Extreme nauwkeurigheid: van 15 centimeter tot wel 100 meter diepte.
  • Door de verbeterde sonar is de visherkenning nog beter.
  • Batterijduur tot maar liefst 15 uur.
  • High-tech app waarin je dieptekaarten kunt maken én kunt delen met je vrienden. Wil je gebruik maken van kaarten van andere vissers? Join dan de Deeper Community en maak gebruik van 50.000 dieptekaarten.

KWO Redactie


Meer informatie vind je op de website van Deeper.

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook