ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Het nieuwe recept van de KWO Squid Specials – Mark Hofman

Kun je een boilie die al goed vangt nog beter maken? Met alle nieuwe insights die we opgedaan hebben in het ontwikkelingsproces van onze Krill Specials wilden we de Squid Specials iets bijschaven. Het doel: nog meer instant attractie doormiddel van wateroplosbare elementen. Onze ‘dikke vissen boilie’ is vanaf nu nog attractiever!


Mark aan het woord: Inmiddels is het alweer drie geleden dat we de KWO Squid Specials hebben gelanceerd waar intussen heel veel karpers op zijn gevangen, waaronder mijn PB van ruim 35 (!) kilo. We noemen ‘m ook wel de ‘big-fish boilie’, omdat veel topvissen sneuvelen op deze boilie. Wat onze Squid boilie in eerste instantie uniek maakt is de combinatie van twee flavours die we zelf ontwikkeld hebben, een Squid & Octopus flavour en onze ‘secret sauce’ een zoete flavour uit de voedingsmiddelen sector. De combinatie van vis en zoet maakt dat veel vissen deze boilie snel accepteren. Vul dat aan met hoogwaardige toevoegingen als Squid extracten en je hebt een gouden combi!

Mijn PB van 35kg+ op de KWO Squid Special.

Wat hebben we veranderd?

Zoals jullie weten hebben we vorig jaar de Krill Specials toegevoegd aan het assortiment welke volledig gebaseerd is op wateroplosbaarheid en instant attractie met natuurlijke ingrediënten. Deze Krill boilie heeft van nature zoveel aantrekkingskracht wat de kans op een snelle aanbeet groter maakt. En juist dat willen we ook toevoegen aan de Squid Specials. We hebben daarom een flinke hoeveelheid CSL (Corn Steep Liquor) toegevoegd om snel aminos uit het aas te laten lekken. Daarnaast hebben we Kelp toegevoegd aan de boilie, dit zeewier geeft naast een hoop vitaminen en mineralen ook een grovere en open structuur aan het aas. Hierdoor kunnen de attractors sneller uitlekken wat de instant vangkracht bevordert.

Een heerlijke combinatie van kruiden is nu toegevoegd aan de boilies.
Alle kruiden zijn wateroplosbaar om de boilie nog attractiever te maken!

Tot slot wilden we de boilie een krachtigere smaak meegeven, eentje waardoor hij zich nog meer onderscheid ten opzichte van het andere aas op de markt. We hebben daarom een heerlijk kruidenmengel toegevoegd met daarbovenop nog wat chili. Je moet de boilies eigenlijk zelf even proeven om dit effect waar te nemen. Persoonlijk denken we dat ze niet zouden misstaan op een gezellige vrijdagmiddagborrel of verjaardag ;-).

Iets meer “spicy”, dat was een wens van vissers om ons heen.

Dat een pittige boilie vis op blijft leveren is in de afgelopen tien jaar wel bewezen. Zelfs als je tijgernoten of andere partikels met chili combineert, merk je de vangkracht van dit goedje. Vanaf nu is chili dus ook duidelijk aanwezig in de Squid Specials. Als je dan kijkt naar het complete plaatje, dan heb je dus een boilie met een unieke combinatie van smaak en attractors. Je hebt een zoete en een visachtige flavour gekoppeld met een kruidige smaak.

Ervaringen

Afgelopen jaar ben ik zelf al druk aan de slag geweest met de nieuwe Squid Specials. Van tientallen vissen in een week in Duitsland tot aan bikkelen op Lac Du Der… overal heeft deze boilie mij karpers opgeleverd! Vissen komt voor mij voornamelijk neer op vertrouwen. Vertrouwen in mijn materiaal, ervaringen en… AAS. En als ik met 100% vertrouwen de KWO Specials inzet, dan kan jij dat zeker ook 😉

Een van de vele vissen die op de nieuwe Squid Special kwamen tijdens de testperiode

De nieuwe KWO Squid Specials zijn nu verkrijgbaar in de KWO Webshop:

  • 5 kilo: €8,99 per kilo
  • 10 kilo: €8,64 per kilo
  • 50 kilo: €7,50 per kilo
  • 100 kilo: €7,11 per kilo

We hebben aantrekkelijk geprijsde deals met bijhorende Pop-ups, Liquids en Hard Hookbaits.

Koop ze NU extra voordelig in bulkdeals!

Vangze!

Mark Hofman


Wil je de nieuwe Squid Specials gaan uitproberen? Klik dan hier!

Bekijk ook