GIGA Grade Sale bij Carpworld.com

Bij Carpworld.com zijn een aantal items van Grade nu wel héél aantrekkelijk geprijsd! Bekijk ze snel in de webshop óf in de winkel en ontdek welke items passen bij jouw visserij. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe onthaakmat, landingsnet, stoel, luggage of slaapzak? Lees dan snel verder wat Grade jou allemaal te bieden heeft!


Carpworld.com aan het woord: Grade timmert flink aan de weg en dat is terug te zien in de zeer fraaie en kwalitatief hoogwaardige producten die ze op de markt brengen.

Compact Mat

Carpcare is een zeer belangrijk onderdeel van onze visserij. We willen uiteraard de beste bescherming voor onze gevinde vrienden. Een degelijke onthaakmat is hierbij onmisbaar. De Grade Compact Mat biedt optimale bescherming voor jouw vangst. Daarnaast is deze zeer compact opvouwbaar en daarom ook ideaal voor de mobiele karpervisser.

Nu verkrijgbaar voor slechts €54,99.

Big Fella Chair

Wil jij vorstelijk zitten aan de waterkant? Dan is de Big Fella Chair de ideale stoel voor jou. Het luxe memory foam fleece matras biedt ultiem zitcomfort. De Spring-Lock modderpoten, verstelbare rugleuning en gevoerde armsteunen maken het geheel compleet. De Big Fella Chair geeft jou het ultieme gevoel van ontspanning.

Nu verkrijgbaar voor slechts €134,99.

Caretaker Unhooking Mat

Hoeft het van jou niet perse heel compact en mobiel te zijn, maar ga jij liever voor de optimale behandeling van je vangst? Dan past de Caretaker Unhooking Mat waarschijnlijk meer bij jou(w visserij). Het zeer dikke foam matras in combinatie met de extra hoge en stevige zijkanten bieden maximale bescherming aan jouw vangst. Het geheel neemt geen water op en droogt snel. De Caretaker Unhooking Mat is aan de bovenzijde voorzien van een cover met Velcro bevestiging en sluitclips.

Nu verkrijgbaar voor slechts €99,99.

Insulator slaapzakken

Een fijne, warme en comfortabele slaapzak is onmisbaar voor een goede nachtrust aan de waterkant. Bij Grade lig je altijd goed met de Insulator slaapzakken range. Deze bestaat uit een vier seizoenen(4S), een vijf seizoenen(5S) en alle seizoenen(AS+) slaapzak. Zodoende is er altijd één die past bij jouw wensen en eisen. Door het Easy Quick Zip System kun jij snel en eenvoudig je slaapzak verlaten, bij een nachtelijke fluiter. 

Bezoek onze (web)shop

Uiteraard kun je bovenstaande en alle andere Grade items bekijken in onze karperspeciaalzaak aan de Binnenhaven 2 in Enschede. Daarnaast hebben we ook nog héél veel andere producten in onze ruime assortiment. Kun je niet wachten of woon je niet in de buurt? Geen probleem! Ook in onze webshop vind je al onze producten.

We zien jullie graag terug in onze winkel of in onze webshop!

Team Carpworld.com

Bekijk ook