ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Ga op avontuur met een compleet uitgeruste karperboot van Goosecruise!

Altijd al een keer willen vissen vanuit een boot, dan is dit je kans! Bij Goosecruise kun je namelijk een compleet uitgeruste karperboot huren die van alle gemakken is voorzien. De boot ligt in de buurt van het prachtige Alkmaardermeer, maar je kan er ook voor kiezen om de boot met trailer te huren. Lees snel verder!Richard van Goosecruise aan het woord: Vissen vanuit een boot is een geheel andere beleving dan vanaf de kant en is zeker de moeite waard om eens te proberen. Dit is nu mogelijk met de Goosecruise! Een compleet uitgeruste karperboot welke beschikt over een vlakke aluminium vloer, cabriokap voor overnachtingen en twee drilplateaus.
Een brede rand maakt het mogelijk om langs de boot te lopen die je kunt bereiken via de ruime kuip waar je makkelijk twee stoeltjes in kwijt kunt.

Karpervissen vanuit een boot, is een hele andere beleving.

Voorzieningen

De bagage kun je kwijt onder de twee luxe stretchers én voor in de punt. De boot is voorzien van een betrouwbare 10 PK Honda krachtbron inclusief vijf liter benzine en verlengde helmstok. Accu en stroompunten zijn voorhanden in de zitkist. Verder zijn alle voorzieningen voor het bootvissen, rodpod met verlengers (wel zelf je steuntjes en piepers meenemen), steekstokken, touw, boeien en eventueel ankers om de boot stabiel vast te kunnen leggen aanwezig. Eventueel kunnen er randzaken zoals, rubberboot, elektromotor, hengelsportmaterialen en meer bij ons gehuurd worden.

Een compleet uitgeruste karperboot…
… die afgelopen jaar ook met Mark meeging naar Frankijk.

Mogelijkheden

De boot staat op een degelijke trailer met waterdichte led-verlichting, dus geen gedoe met de lichtbalk. Zelf de boot meenemen behoort dus ook tot de opties. Kortom een avontuur op het water is binnen handbereik. Zelfs een tripje naar het buitenland is mogelijk! Liever dat wij de boot naar de gewenste locatie brengen en weer ophalen? Geen probleem, van te voren bespreken we dan de vergoeding.

Alkmaardermeer, randmeren of een groot meer in Frankrijk? Het is allemaal mogelijk!

Prijzen

Wat betreft de prijzen, die variëren van €125 per dag, tot €500- per week. Een week loopt van zaterdagmiddag tot zaterdagochtend. Een midweek kost €350.- en loopt van maandag tot en met vrijdag. Tot slot een lang weekend voor €300 en deze loopt van vrijdagmiddag tot maandagochtend. De borg bedraagt €250.- Wil je de boot zelf meenemen op de trailer, dan kost dit €30 per dagen en €150,- borg.

Voor meer informatie kun je mij bellen: 06-55814767 of mailen: richardgans67@gmail.com.

Richard Gans


Neem ook een kijkje op de website van Goosecruise voor meer informatie en mogelijkheden. Vanaf mei ’23 komt er ook een nieuwe, grotere en nóg luxere boot bij!

Bekijk ook