ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Ga dit voorjaar aan de slag met de voorjaarspakketten van BFP Baits!

Elk voorjaar stelt BFP Baits een voorjaarspakket samen met voer welke voor deze periode in hun ogen het beste is. Deze bestaan uit twee soorten boilies, namelijk een vismeel en een zoete bol. De mannen hebben een hoop aaskennis in huis, dus er is goed nagedacht over de samenstelling ervan. Lees verder om te checken waarom deze voerkeuze voor dit jaargetijde zo goed is.


BFP Baits aan het woord: Het voorjaar is ineens losgebarsten met een warme eerste maand, de vangsten nemen flink toe en de vissen worden met de dag actiever. Een teken dat we flink aan de bak kunnen om een mooie reeks vissen te landen. De karper heeft na een lange winterperiode een hoop energie verbruikt. Aas met een hoog percentage aan vetten en eiwitten (vismelen bijvoorbeeld) doen het erg goed in deze periode. De karper haalt hier immers de nodige voedingstoffen uit. Combineer dit met een sterke instant bol en je spreekt een grote diversiteit aan vissen aan.

De boilies vallen erg goed in de smaak bij de karpers!
Tijd om aan de slag te gaan met de voorjaarspakketen.

De samenstelling

De voorjaarspakketten bestaan uit twee soorten boilies, de Fish ‘N Tutti en de Sweet Temptation. In de Fish ‘N Tutti is een hoog percentage aan predigested vismeel verwerkt, maar liefst 35%! Dit betekend dat deze boilie veel vetten en eiwitten bevat (bouwstoffen), iets wat de vis erg goed kan gebruiken na een lange winterperiode. Daarnaast heeft deze bol een krachtige tutti flavour op alcoholbasis, een alcoholische flavour lekt ongeacht de watertemperatuur erg goed uit. De Fish ‘N Tutti is een perfecte bol om voerplekken mee op te starten.

Het beste van twee werelden in één voorjaarspakket!

De Sweet Temptation daarentegen is een instant killer, deze zoete en knalgele bol werkt zeer snel doordat deze boilie maar liefst drie flavours bevat op alcoholbasis. Wat zorgt voor een sterke uitwaseming, ofwel een hoge instant prikkel. De Sweet Temptation heeft verder een hoog melkpoeder percentage (veel eiwitten) en is visueel erg sterk. Door deze twee bollen te combineren spreek je erg veel vissen aan. Zo heb je in één pakket, instant en lange termijn aas. Voer ze door elkaar en je merkt het effect! Onderstaande pakketten bieden wij aan.

Drie verschillende pakketten

1. Voorjaarspakket small: normaal €45,85, nu €34,95

  • 2,5 kilo Sweet Temptation 15 of 20 mm
  • 2,5 kilo Fish ’N Tutti 15 of 20 mm
  • 1x Wafters gemengd
De Fish ‘N Tutti is een perfecte boilie na de winterperiode door hoog eiwitgehalte.

2. Voorjaarspakket medium: normaal €159,55, nu €119,95

  • 10 kilo Sweet Temptation 15 of 20 mm of gemengd
  • 10 kilo Fish ’N Tutti 15 of 20 mm of gemengd
  • 1x Wafters gemengd

3. Voorjaarspakket large: normaal €319,95, nu €284,95

  • 25 kilo Sweet Temptation 15 of 20 mm of gemengd
  • 25 kilo Fish ’N Tutti 15 of 20 mm of gemengd
  • 1x Wafters gemengd
Bas van de Broek zet het aas met veel vertrouwen in, en niet zonder succes!

De “stevige” voerder kan beter uit de voeten met een medium of large pakket en de instant visser met het small pakket. Je bent op deze manier goed voorbereid om direct aan de slag te gaan. Wil je toch nog een extra boost geven aan je aas dan is de Actif8tor een aanrader.

Bij de voorjaarspakketten worden ook wafters meegeleverd.

Snel aan de slag gaan?

Ben je enthousiast geraakt en wil je eigenlijk snel beginnen met één van deze voorjaarspakketten? Dat kan! We leveren namelijk elke dag de bestellingen uit, op de zondag na dan 😉. Lang hoef je dus niet te wachten voordat je achter je hengels zit met dit aas.

BFP Baits


Check de site van BFP Baits voor meer informatie over hun aas. Volg ze ook op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van al de nieuwtjes!

Bekijk ook