Extreem wiervissen met Niels en Bas in Frankrijk I PUUR vol.17

Er staat weer een NIEUWE aflevering van PUUR voor jullie klaar! Ditmaal gaan Bas en Niels naar een openbaar water in Frankrijk. Het water ligt bomvol met wier, dus dat wordt een leuke en mooie uitdaging! Op zoek naar schone platen en hopen op dikke bakken. Of het lukt? Dat zie je in deze video!


Team van Trakker: In deze aflevering gaan Niels en Bas als vanouds op pad naar de openbare wateren van Frankrijk. Een regio waar ze tijdens de laatste PUUR aflevering ook zijn geweest en goed beviel. Dus waarom niet terug gaan en dit nog eens dunnetjes over doen met de gedane ervaring van de vorige sessie in april?!

In PUUR 16 bezochten de mannen het water al, klik op de afbeelding om de video te bekijken!

Extreem veel wier

Bas komt persoonlijk niet vaak terug op wateren in Frankrijk, maar waarom? Nou simpelweg omdat Frankrijk zo veel wateren heeft en hij altijd wel weer wat nieuws vindt. Feitelijk gezien is dit niet slim, je vist immers in Nederland ook niet ook niet maar één sessie op een water. De laatste keer dat ze op deze wateren waren, was het wier al volop aanwezig maar wat ze nu aantroffen (midden oktober) was best wel extreem.

Het kwam aan op precisie…
…maar we kunnen vast verklappen: aan actie geen gebrek.

De wateren in kwestie lagen tjokvol met wier. Het kwam dus aan op precisie! De randjes van de schone platen opzoeken met de drone en in combinatie met de voerboot perfect uitvaren, was het plan. Hoe dit verder verloopt kan je zien in deze video en we kunnen alvast verklappen: aan actie geen gebrek!

Video

Niels en Bas hebben mega veel plezier gehad, dikke vissen gevangen en heerlijk met ze drieën op pad geweest.

Trakker Team Benelux


Geniet van deze video en vergeet ook niet om op het YouTube kanaal van Trakker te abonneren voor nog veel meer video’s!

Bekijk ook